- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ خداحااافظ اولین پیوند/ اولین سوگند/ آخرین لبخند خداحااافظ لحظه های ما/ناتموم موندن وعده های مااااا خداحااافظ آغوش بی وقفه دوستا دارم آخرین حرفه/آخرین حرفه/خداااحافظ 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ سلوم کسی اینجا نیست؟ :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ خر، خروس و سگ تصميم گرفتند از ايران فرار كنند، علت رو پرسيدن!!! خروس گفت: اينقده ساعت جلو عقب ميشه كه نفهميديم كي بايد بخونيم! سگ گفت: نفهميدم من بايد بگيرم، 110 بايد بگيره يا بسيج بايد بگيره! خر هم گفت: نفهميدم من خرم، ملت خرند، دولت خره،، اصلا هويت منو ريختن به هم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ اهنگ به این خوشملی :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ خر، خروس و سگ تصميم گرفتند از ايران فرار كنند، علت رو پرسيدن!!! خروس گفت: اينقده ساعت جلو عقب ميشه كه نفهميديم كي بايد بخونيم! سگ گفت: نفهميدم من بايد بگيرم، 110 بايد بگيره يا بسيج بايد بگيره! خر هم گفت: نفهميدم من خرم، ملت خرند، دولت خره،، اصلا هويت منو ريختن به هم ساعت هاتون رو تقییر دادین؟ 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ سلوم کسی اینجا نیست؟:hapydancsmil: نه نیست :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ نه نیست :hapydancsmil: پس تو اینجا چی کار داری میکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ هنوز یاد نگرفتی وقتی جایی وارد میشی سلام کنی؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ الان اسی میاد جفتمون رو شوهر میده بدنسازی میری؟ من اعتقادی به چربی سوز ندارم کلا چیزی که با دارو ایجاد بشه با قطع داره خیلی بیشتر و بدتر به حالت اولش برمیگرده سعی کن با مواد طبیعی کار کنی دیر تر به نتیجه میرسی اما مطمئنا بهترین نتیجه رو میگیری اون که آره فقط خواستم ببینم تجربه اش رو داشتی یا نه حالا یه ورزشی میکنیم دیگه 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ اون که آره فقط خواستم ببینم تجربه اش رو داشتی یا نه حالا یه ورزشی میکنیم دیگه شطرنج با مانع میکنی؟ سر کار میذاری؟ 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ هنوز یاد نگرفتی وقتی جایی وارد میشی سلام کنی؟:vahidrk: نه من تو خدافظی کردن تخصص دارم فقط 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ پس تو اینجا چی کار داری میکنی؟ تو هنوز نمیدونی "من گوساله ام" ؟ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ نه من تو خدافظی کردن تخصص دارم فقط جایزه ویژه اکادمی من رو که یادت هست داری دور میشی ازش هااااا لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ تو هنوز نمیدونی "من گوساله ام" ؟ مولای خرت کجاست؟ 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ جایزه ویژه اکادمی من رو که یادت هست داری دور میشی ازش هااااا :w888: جایزه برام هیچ ارزشی نداره 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ شطرنج با مانع میکنی؟ سر کار میذاری؟ نه بابا قبل تو اوری رو سر کار گذاشته بودم واسه اون گفت اونجوری 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ نه بابا قبل تو اوری رو سر کار گذاشته بودم واسه اون گفت اونجوری یعنی مارپله بازی میکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ با منم حرف نمیزنین من برم ؟ :دی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده