شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ من به گور 7 نسل مرده قبلم و 7 نسل مرده بعد از من خندیدم که عاشق تو بشم 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ مخلصيم..راس ميگي ها!!.. از يه طرف اعتقادات و ارزشها هست كه نميشه زيرپا گذاشت خب از يه طرف هم ناهار و شام و ظرفها هست!!! به نظرم از اونجايي كه آدم بي ناهار و شام و گرسنه مومن معتقدي نيست! پس حضور نسوان هم الزامي هست!!! در اینجاست که باید تقیه کرد و دفع افضل یه همچین چیزی کرد بین بد و بدتر بد رو انتخاب کرد 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ مخلصيم..راس ميگي ها!!.. از يه طرف اعتقادات و ارزشها هست كه نميشه زيرپا گذاشت خب از يه طرف هم ناهار و شام و ظرفها هست!!! به نظرم از اونجايي كه آدم بي ناهار و شام و گرسنه مومن معتقدي نيست! پس حضور نسوان هم الزامي هست!!! یکم دیگه به اینجور صحبتا ادامه بدی سال 91 رو نمیبینی !!! 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ من به گور 7 نسل مرده قبلم و 7 نسل مرده بعد از من خندیدم که عاشق تو بشم گفتی یاده قدیما یاده این جعل نقل قول افتادم:دییییییییییییییی چه حوصله ای داشتیما لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ من از حضور تمام اونهایی که فک میکردن من امروز نیسم معذرت میخوام دیدم شب قبل عید چه کاریه انجمنو ولش کنم برم؟ فردا میرم 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ هي ميگم يه حس خوبي داره منو به سمت انجمن ميكشونه شالام آدمااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ ای بابا این خشکلی ما هم کار داره دستمون میده ها عزیزم دلبندم من کی همچین چرتی رو گفتم؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ عید همگی مبارک ایشاالله سال خیلی خوبی داشته باشین 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ من از حضور تمام اونهایی که فک میکردن من امروز نیسم معذرت میخوام دیدم شب قبل عید چه کاریه انجمنو ولش کنم برم؟ فردا میرم هي ميگم يه حس خوبي داره منو به سمت انجمن ميكشونه شالام آدمااااااااااااا :hapydancsmil: این دوتارو جون من. همین جمع مجانین تکمیل شد! کل اسپم میندازی؟ 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ گفتی یاده قدیما یاده این جعل نقل قول افتادم:دییییییییییییییی چه حوصله ای داشتیما خوب عزیز من راه های زیادی برای جلب نظر من هستشاین چه راهی هستش این جوری که از چشم من می یوفتی بابا راهت بیا بگو شاهین می خوام زنت بشم و من هم در کمال ارامش بهت میگم نه لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ . . . . . . شکلک خالی اسپم حساب میشه ؟ 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ آب؟ دقیقا کدوم آب؟ ریشه هامو میگی؟ حذف به چه نوعی از قرینه میکنی که اینقدر جملاتت گنگ از آب درمیاد؟ ریشه هات و اب دادی؟!؟!؟! چی حذف شده؟!؟!میدونم هول شدی..ریا کردی گویا!!! 1 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ یکم دیگه به اینجور صحبتا ادامه بدی سال 91 رو نمیبینی !!! اونوخ چجور ميشه فروغ ادامه بدم؟! در اینجاست که باید تقیه کرد و دفع افضل یه همچین چیزی کرد بین بد و بدتر بد رو انتخاب کرد نه اين شيوه بزرگان است در راه اخلاص اخلاقي.... چيزي بد وقتي بد است كه در راه بدي مصرف شود!.. ولي اينجا بدي (اختلاط) در راه خوبي (حفظ ارزشها) مصرف شده است!!! به بيان عرفي توسط خوبي تميز شده است(واسط شام و ناهار است)!.. ... 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ این دوتارو جون من. همین جمع مجانین تکمیل شد! کل اسپم میندازی؟ اصلا بدون من دلتون میومد اسپم؟؟؟؟ اووففففف کل کل؟ از الان رفتی قاطی باقالی ها 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ این دوتارو جون من. همین جمع مجانین تکمیل شد! کل اسپم میندازی؟ مون؟ بام؟ كِل؟ كيلي كيلي كيلي تكذيب ميكنم. من دارم رد ميشم كاري ندارم با كسي نظر مثبتت راجع به اينكه ترنست در سال جديد خواهد پوكيد چيست؟ 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ آقا منم راه بدبد افسردگی نگیرم ! 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ ریشه هات و اب دادی؟!؟!؟!چی حذف شده؟!؟!میدونم هول شدی..ریا کردی گویا!!! هان... چی... چی شده ... وای خدا هل شدم... :mpr: جنیفر هول نده (لوپزو میگم ) 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ مثه همیشه هیشکی باهام حرف نمیزنه :texc5lhcbtrocnmvtp8 مهلا جونممممممممم چطوره ؟ :hapydancsmil: خودم فقط جیگرم 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ مشهد جزو خاورمیانه حساب نمیاد پیشته بچهههههه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده