ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ من تا میامم یه چی بگم...8 صفه رفته جیلو! 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ فکر من مهم نیست عزیزم، شما چی میخواستی بگی ؟؟ گفتم دیگه "خیلی خانوم" هستی! 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ اون آقای خوش تیپ توی خاورمیانه که تو انجمن هم هست کی بودهه؟!؟!؟! 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ اسپم دوستت دارم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ بچه ها یه خبر خوب به دستم رسید فردا فرزانه میاد مشهد پس فردا فرانه(valentain) حالا اگه گفتین فرزانه کیه جایزه دارین؟ 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ یاد عزیزانی که لحظه تحویل سال 90 بودن ولی الان دیگه نیستن گرامی باد. 1-ناصر حجازی 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ اسپم دوستت دارم :hapydancsmil: بیا عزیزم بیا که من هم اسپم را دوست میدارم خوبی امید؟ لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ من تا میامم یه چی بگم...8 صفه رفته جیلو! شکلک در خورد بذار 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ یاد عزیزانی که لحظه تحویل سال 90 بودن ولی الان دیگه نیستن گرامی باد.1-ناصر حجازی :ws52:2؟ لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ اون آقای خوش تیپ توی خاورمیانه که تو انجمن هم هست کی بودهه؟!؟!؟! کی منو صدا زد؟ 1 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ بچه ها خونه ما خاليه به مدت چندين روز..كسي نمياد اينجا بتركونيم؟! همه رفتن مسافرت منم شدم خونه پا.... كسي از رفقا هم نيس اين دم عيدي بياد پيشم همه يا سربازين يا سركارن يا كنار خونوادن.. 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ کی منو صدا زد؟ به خودت بر ندار با من بود 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ اون آقای خوش تیپ توی خاورمیانه که تو انجمن هم هست کی بودهه؟!؟!؟! مطمئنی درست شنیدی؟؟؟کجا؟؟؟ انجممممن؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ تو چجوری روت میشه از عیدی خواستن حرف بزنی؟؟ مگه رو شدن میخواد؟ خب عیدی میخوام دیگه این مدیره ما هم تو خساست دست هر چی اصفهونی و قزوینیه از پشت بسته ...عیدیه چی میخوای ، الان تو باید عیدی بدی ... این همه فعالیت تو نواندیشان که شده گل سرسبد فروم های ایرانی به خاطر کاربراشه ... من به نمایندگی از اتحادیه و اصناف وابسته به رسته کاربران نواندیش نفری 100 امتیاز عیدی واسه همه و 200 امتیاز هم اضافه واسه خودم به عنوان سخنگوی جمعیت فعال این انجمن درخواست میکنم ... زود باش عیدیو بده ، شما زیادین. من یه نفرم. به یه نفر عیدی داده بشه راحت تره 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ بچه ها خونه ما خاليه به مدت چندين روز..كسي نمياد اينجا بتركونيم؟! همه رفتن مسافرت منم شدم خونه پا.... كسي از رفقا هم نيس اين دم عيدي بياد پيشم همه يا سربازين يا سركارن يا كنار خونوادن.. من هستم با رفقا بیایم؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ بیا عزیزم بیا که من هم اسپم را دوست میدارم خوبی امید؟ اره تو شطوری الان رفتن تنایج تر ترین های انجمن در سال 90 رو دیدم به عنوان بهترین اسپمر با 26 رای از بین حدود 30 شرکت کننده شناخته شدم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ بچه ها خونه ما خاليه به مدت چندين روز..كسي نمياد اينجا بتركونيم؟! همه رفتن مسافرت منم شدم خونه پا.... كسي از رفقا هم نيس اين دم عيدي بياد پيشم همه يا سربازين يا سركارن يا كنار خونوادن.. خب تو چرا نرفتی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ بچه ها خونه ما خاليه به مدت چندين روز..كسي نمياد اينجا بتركونيم؟! همه رفتن مسافرت منم شدم خونه پا.... كسي از رفقا هم نيس اين دم عيدي بياد پيشم همه يا سربازين يا سركارن يا كنار خونوادن.. خونه خالی؟ 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ کی منو صدا زد؟ اوووووووووووووووووففف...تو بودی پ؟!؟!؟! نه نه...حقا که شایسته گفتی...من فکر نمیکردم تو بوده باشی وگرنه واس شوووما که خاورمیانه چیزی نیس! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده