هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ جاوید؟ کلا اگر من حس کنم که کسی رو ناراحت کردم همون موقع با پیام خصوصی ازش معذرت خواهی می کنم ولی بارز اگر فراموش کردم کسی رو همینجا ازش معذرت خواهی می کنم 13 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ منم همینطور اگه کسی رو رنجوندم حرفی زدم که ناراحت شده حلال کنین، اگر چیزی پیش اومده ناخواسته بوده، هیچ وقت نمی خوام کسی ازم ناراحت باشه عید همگی تونم مبارک 10 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ منم اگر باعث رنجیدن کسی شدم..ازش عذر میخوام و میخوام حلالم کنه.. عید همگی هم مـــــــــــــــــــبارک.. 9 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ من از بیتاب عزیزم معذرت میخوام که همیشه پشت سرش حرف میزنم 10 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ منم اول از همه سال نو رو به همتون تبریک میگم امیدوارم یه سال پر از نیکی و درستی و سربلندی داشته باشین... و اما عذر خواهی. . . راستش من زیاد تو این انجمن به چشم نمیام در اصل میشه گفت عملا هیچکسی منو اینجا نمیشناسه اما همین جا از همه ی کسایی که باعث رنجششون شدم شدیییییدا عذرخواهی میکنم و آرزو میکنم منو ببخشن امیدوارم موفق باشین 13 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ سلاممممم امیدوارم که حاله همتون خوب باشه فکر نکنم بنده رو کسی بشناسه ..... ولی خوب از هر کسی که احیانا ناراحتش کردم معذرت خواهی کنم ... منم از شما تشکر می کنم جاوید جان پیشاپیش سال نو رو به همه نو اندیشان عزیزم تبریک میگم امیدوارم که یک سال سر شار از سلامتی و محبت و دوستی داشته باشین .... 11 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ من فک کنم خیلی ها رو رنجوندم ... چه تو شادی با شوخی هام چه تو عصبانیتم با حرفام چه تو ناراحتیم با بی حوصلگی هام بد جوری حلالم کنین خدا وکیلی .... بهترین فرصته که اینو ازتون بخوام 12 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ منم اگه باعث رنجش کسی شدم معذرت میخوام.. 15 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ اگر با نگاهی یا صدایی یا زبانی بر دلت ترک انداختم معذرت ... 14 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ منم KoG ام قبلا afshin-18 و قبل از اون تو فرهیختگان :لر زبان قبلا مردم رو خیلی اذیت می کردم (مخصوصا فرهیختگان) و ناخواسته موجب رنجش چند نفری شدم انشا الله که بخشیدن 10 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ هرکسی هم که تو این مدت کوتاهی که تو این انجمن باعث رنجشش شدم ازش عذر میخوام فکر مقصر نباشید روی بدیها چشم بپوشیمو برای آرامش خودمون همدیگرو ببخشیم 13 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ من هم به نوبه ي خود اگر خكودورتي ايجاد كردهام از تمام نوانديشان و فر هيختگان عزيزم عذر خواهي مينمايم واين عيد باستاني نوروز را تبريك عرض مينمايم 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ من هم از تمام کسانی که تو این سایت باهاشون بحث کردم و یا باعث ناراحتیشون شدن عذرخواهی میکنیمشادمهر باز - هیملر - جواد مسی - نگار - پیمان و ... تا جایی که یادم میاد با این دوستان یکم زیاد بحث کردم که ممکنه از دستم دلخور باشن، اگه کسه دیگه ای بود یادآوری کنه منم بودم ها تا شخصا نگی قبول نیست........ 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ این عید باستانی رو بر همه نواندیشان تبریک و تهنیت عرض مینمایم.... امسال که گذشت همچین برای من گذشت که نفهمیدم چطور شد که اینطور شد اصلا همیشه سعی میکنم و کردم و خواهم کرد که دله کسی رو نشکنم و کسی رو نرنجونم ولی خب 50درصد شاید موفق باشم در این زمینه....... و ترحیجا سکوت میکنم تا وضع بدتر نشه............توی بعضی از جریانهای زندگی چندتا برخورد داشتم که هم بد برداشت شد و هم دل چند نفر یا یک نفر ترک خورد......امیدوارم منو ببخشه من قصدم بد نبوده .......سپیده جون هرچند شاید 50درصد من مقصر بودم ولی خب بازم ازت عذرخواهی میکنم چون دلم نمیخواد نمکدون شکون باشم ...... اگر کسی دیگه هم بوده حلال کنه ....... مرسی جاوید خان پیشاپیش عیدتون هم جدید و سالی پراز شادی داشته باشید همتونننننننننننننننننن 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ منم بودم ها تا شخصا نگی قبول نیست........ تو هم ببخش 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ تو هم ببخش باشه توهم اگر لجتو درآوردم ببخشم یه فرهنگ لغت جدید هم بزن تا من کمتر بهت گیربدم 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ از تمام عزیزانی که با حف هام و پست هام رنجوندمشون حلالیت میطلبم در ضمن از اون هایی هم که پست هاشون رو هم پاک کردم عذر میخوام 9 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ گذشته از تبریکات پیشاپیش عید و این حرفا که این چند وقته تو همه تاپیکا میگم این جمله کلیشه ای میاد تو ذهنم که از همه کسایی که اذیتشون کردم معذرت میخوام از Mohammad.A که هیچ وقت دلخوری پیش نیومد بینمون ولی رسما کچلش کردم تو این مدتی که عضو بودم و کسی که الان به ذهنم میاد و از صبح میخواستم بیام بگم و هی نشد و یادم رفت تا خودش پیشدستی کرد شهدخت (sefid barfi) من بابت همه چی معذرت میخوام اون ماجرا ارزش هیچی رو نداشت...هیچی...زیادی درگیرش شدیم...(بقیه اش خصوصیه ) 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ پیشاپیش عید همه مبارک منم خیلیا رو اذیت کردم pmehdiqو اسی و خوش فکر و محمد ادمینو که اونبار یکم تند باهات صحبت کردم بهرام فرست و...... امیدوارم ببخشید جاوید؟ کلا اگر من حس کنم که کسی رو ناراحت کردم همون موقع با پیام خصوصی ازش معذرت خواهی می کنم ولی بارز اگر فراموش کردم کسی رو همینجا ازش معذرت خواهی می کنم پ چرا بمن خصوصی نگفتی ببخشید از تمام عزیزانی که با حف هام و پست هام رنجوندمشون حلالیت میطلبمدر ضمن از اون هایی هم که پست هاشون رو هم پاک کردم عذر میخوام تو کاری کردی که تا اخر نتونم ببخشمت() 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده