هادی ناصح 18856 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 آخه ما ظرافت نداریم همش خشانته!!!شوما که بلدی بیا زحمتشو بکش... فک کنم زورت هم برسه! نه بابا ما کتک خورمون ملسه 1
Javid Maleki 11670 سازنده ارسال شده در 17 خرداد، 2012 این حرفهای که راجع به من تو این چند ساعتی که از سوی مهساجان همسر گرامی و سایر دوستان از قیبل هادی ناصح.....مینا جوجو.....حامد......گفته شد رسماً و شدیداً تکذیب مینمایم 5
Javid Maleki 11670 سازنده ارسال شده در 17 خرداد، 2012 کل انجمن باید به تخت بسته شه.. دو کلام از دختر خاله همسایه ننه عروس.......به افتخارشون:gnugghender: ببخشید بعد فرانه خانوم شما رو باید به کجا ببندن؟! 1
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 این حرفهای که راجع به من تو این چند ساعتی که از سوی مهساجان همسر گرامی و سایر دوستان از قیبل هادی ناصح.....مینا جوجو.....حامد......گفته شد رسماً و شدیداً تکذیب مینمایم حال نداشتی دونه دونه نقل قول بگیری؟ اعتراض وارد نیست 2
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 کل انجمن باید به تخت بسته شه.. یعنی می خوای بگی همه دارن میرن؟ 2
Valentina 13665 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 دو کلام از دختر خاله همسایه ننه عروس.......به افتخارشون:gnugghender: ببخشید بعد فرانه خانوم شما رو باید به کجا ببندن؟! ننه عروس خاله نداره که دختر خاله داشته باشه.. منم جزو همون کل انجمنم.. منتها قسمت خواهران.. 3
Javid Maleki 11670 سازنده ارسال شده در 17 خرداد، 2012 حال نداشتی دونه دونه نقل قول بگیری؟ اعتراض وارد نیست آره هادی جان تو باید طرفدار من باشی...... در هر حال من میرم 2
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 آره هادی جان تو باید طرفدار من باشی...... در هر حال من میرم تا وقتی شما قصد رفتن داری من طرفدار نرفتنتم 2
Javid Maleki 11670 سازنده ارسال شده در 17 خرداد، 2012 جاوید نامه بنویس.. به کجا؟؟!! تا وقتی شما قصد رفتن داری من طرفدار نرفتنتم ما خدمت شما ارادت داریم هادی جان 2
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 به کجا؟؟!! ما خدمت شما ارادت داریم هادی جان فدای شما بشم من 2
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 تا وقتی شما قصد رفتن داری من طرفدار نرفتنتم ای بابا بذار بره!!! من نیت کردم یه دکتر مهندس تحویل جامعه بدم!!! جاوید از اینجا بره بهتر میتونه منو به آرزوهام برسونه! قراره .اسم دکتر بشه خبببببببببببببب!!! 3
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 ای بابا بذار بره!!!من نیت کردم یه دکتر مهندس تحویل جامعه بدم!!! جاوید از اینجا بره بهتر میتونه منو به آرزوهام برسونه! قراره .اسم دکتر بشه خبببببببببببببب!!! خوب پس مهسا میگه بری برو جاوید من طرفدارتم 1
Javid Maleki 11670 سازنده ارسال شده در 17 خرداد، 2012 به تهران..واس بچه ها.. کدوم بچه ها؟!! فدای شما بشم من ای بابا بذار بره!!!من نیت کردم یه دکتر مهندس تحویل جامعه بدم!!! جاوید از اینجا بره بهتر میتونه منو به آرزوهام برسونه! قراره .اسم دکتر بشه خبببببببببببببب!!! خب مگه الان کیسه کش حمومم....دو سال دیگه هم میشم دکتر میرم شکلک لا تعظیم خوب پس مهسا میگه بری بروجاوید من طرفدارتم باشه هادی جان میرم نوکرتم هادی جان 3
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 خب مگه الان کیسه کش حمومم....دو سال دیگه هم میشم دکترمیرم شکلک لا تعظیم باشه هادی جان میرم نوکرتم هادی جان آقایی با مرام :aghosh: 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری