رفتن به مطلب

نظرتون راجع به 4 شنبه سوری چیه؟؟

ارسال های توصیه شده

نظرتون راجع به 4 شنبه سوری چیه؟؟

من خودم از این روز زیاد خوشم نمیاد صدای این مواد منفجره اعصابم رو داغون میکنه.

آیا تا حالا از خودمون پرسیدیم که آتش سوزی و ترقه بازی به چه قیمت؟؟

میدونید با این رسم قدیمی که سال به سال هم داره وحشتناک تر میشه چه مشکلاتی رو برای مردم به وجود میاریم کمترینش سوختگیه

آیا واقعا این شادی گذرا ارزش این همه خسارت رو داره؟؟

خوشحال میشم نظرات شما رو بدونم.

• Like 17
لینک به دیدگاه

چهارشنبه سوری هم یه مراسمیه مثل مراسم عزاداری برای امام حسین. تو چهرشنبه سوری مردم قراره شادی کنن ولی معمولا عزاداری میکنن. تو مراسم عزاداری امام حسینم مردم قراره عزاداری کنن ولی معمولا شادی میکنن.

من زیاد به این چیزا گیر نمیدم دیگه. یه شبه دیگه. تموم میشه و میره. همه هم میدونن که راه درست چیه. مهم اینه که در راه درست قدم بزاریم.

• Like 16
لینک به دیدگاه

اگه فقط رعایت سنت ها باشه ودور هم جمع شدن ودیدار اهل فامیل ودوست واشنا به بهونه یک عید باستانی که خیلی هم خوبه وگرنه کلا روز رو اعصابیه

تازگیا هم که مدشده یه خرج درست درمون برای این روز باید بزاری کنار چون خانواده پسره ازت انتظار دارن یا خانواده دختره انتظار دارن

این سنت شکنی ها خوبه وگرنه بهتره به قول ابوالفضل راه درست رو پیدا کنیم

• Like 13
لینک به دیدگاه

من این روز را دوست دارم چون که توی آتیش سیب زمینی میندازیم و خیلی میچسبه و فک و فامیل دور هم میشیم و میگیم و میخندیم.

فقط سر و صدای ناهنجار ترقه های دست ساز هم اعصاب خورد میکنه، هم طوطی کوچولوی منو عصبی میکنه.

• Like 13
لینک به دیدگاه

.

چهارشنبه سوری جزو معدود رسوم قدیمی ایرانیه که هنوزنابود نشده.

خودش خوبه ، اما صداهای ناهنجار انفجار رو دوست ندارم.

وقتی جامعه زمینه مناسبی برای شادی ، تفریح و تخلیه هیجانات درونی جوانان ایجاد نکنه ؛ کمتر پیش میاد که خودشون بتون این زمینه رو بدرستی ایجاد کنن.

نمونه دیگرش شادی یا ناراحتی های نامتعارف پس از پیروزی یا شکست تیم فوتبال ایران درمسابقات جهانی و ...

• Like 8
لینک به دیدگاه

چهار شنبه سوری سنته خوبیه ولی متاسفانه چون خیلی چیزا تو مملکته ما فرهنگ سازی نشده مردم یا واسه خودشون به عزا تبدیل میکنن یا اسایش دیگرانو بهم میزنن...

ولی دور ازینا من اتیششو خیلی دوس دارم مخصوصا موقعی که میپری از روش:hapydancsmil:

• Like 11
لینک به دیدگاه

برای من همه روزها یه جورن و فرقی با روزهای دیگه ندارن :a030:

سنت قشنگیه برای بچه ها نه بزرگ تر ها البته اگه به خودشون صدمه نزنن:a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه

چهار شنبه سوری های بابلسر متعادله/ من تا بحال نشندیدم که تلفات بده/ سیگارت هست و فشفشه و آتیش و کپسول(صدای خفنی داره)/ خبری از نارنجک و آر پی جی نیست:ws3:

ولی در کل چیز مزخرفیه:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییی دوسش دارم :hapydancsmil:

بمب بترکونییییییی

یه زمانی با بچه ها بمب درست میکردم و تو بیابون میترکوندیم

انقدر حال میداد:gnugghender:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من این روز و خیلی دوست دارم ولی به شرطی که قسمت بمبا و تق و توقش حذف بشه

وگرنه از رو اتیش پریدن و فشفشه و منور و وسایل اتیش بازی خوگل روشن کردن هیچ اشکالی نداره خیلیم خوشحال کنندست

بعدشم غذاهای خوشمزه و بزن و بکوب و برقص و قاشق زنی اینا

اگگه اینجوری باشه واقعا خوب و عالیه

• Like 4
لینک به دیدگاه

آخی شب قشنگیه من خیلی دوسش دارمhapydancsmil.gif ، به قول یکی از بچه ها حتی از خود عید بیشتر 1npvi95ovegf5vrn3ymb.gif

پاییز که شد و درختا رو داشتن هرس میکردن ما کلی چوب گذاشتیم کنار برا اون شبhapydancsmil.gif

قراره کلی اتیش بسوزونیم hapydancsmil.gif

از وسایل آتیش بازی هم خوشم میاد ولی نه از اون خطرناکا ، ولی امسال نتونستم چیزی بخرم هنوزTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif حتی یه فشفشه TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

بخش سیب زمینی زغالی هم عالیهههههه sabber_2.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه

دوسش دارم حتی اون سر صداشو

ما که نه دیسکو داریم نه جایی که توش جیغ بزنیم انرژیمون تخلیه شه یه چهارشنبه سوری هم جیغ و داد نکنیم که قمباد میگیریم:banel_smiley_4:

• Like 7
لینک به دیدگاه

به نظر من خوب و بد بودنش دست خود افراد واسه بعضي ها به ياد ماندني روز واسه بعضي ها فاجعه ترين روز

كه سال به سال امار گروه دوم افزايش پيدا ميكنه

در كل واسه من فرق نميكنه چون بيشتر خونه هستم

• Like 3
لینک به دیدگاه

خیلی خوبه حتی با سروصداهاشماکه دیگه چیزی از تمدن وتاریخ کشورمون نموند جز شب یلداوچهارشنبه سوری ونوروزبه نظرم باشه ویاد ایران باستان باشیم باشه حتی با سروصداالبته تلفات نه نه نه نه نه نه

• Like 4
لینک به دیدگاه

چهار شنبه سوری نشان دهنده فرهنگ اصیل ایرانی هست ولی باید بعضی کارا رو حذف کرد!!!

من نمی دونم با هرکی حرف میزنی میگه از ترقه و صدای زیاد خوشم نمیاد ولی بازم هر سال فاجعه های بزرگتر می بینیم؟؟؟؟:w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اه اصلا خوشم نمياد!!!:icon_razz: خيلي خيابونا ناامن ميشه آدم اصلا جرات نميكنه راه بره!! :icon_razz:

درسته يه سنته ولي قسمتاي خوبه اين سنت كمرنگ شده و فقط ترقه زدنش مونده!! :icon_razz:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...