behe 2545 ارسال شده در 12 تیر، 2013 امشب ای ماه به درد دل من تسکینی آخر ای ماه تو هم درد من مسکینی کاهش جان تومن دارم و من میدانم که تو از دوری خورشید چه ها می بینی تو هم ای بادیه پیمای محبت چون من سر راحت ننهادی به سر بالینی هر شب از حسرت ماهی من و یک دامن اشک تو هم ای دامن مهتاب پر از پروینی همه در چشمه مهتاب غم از دل شویند امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی من مگر طالع خود در تو توانم دیدن که توهم آینه بخت غبار آگینی باغبان خار ندامت به جگر میشکند برو ای گل که سزاوار همان گلچینی نی محزون مگر از تربت فرهاد دمید که کند شکوه ز هجران لب شیرینی تو چنین خانه کن و دل شکن ای باد خزان گر خود انصاف کنی مستحق نفرینی کی بر این کلبه طوفان زده سر خواهی زد ای پرستو که پیام آور فروردینی شهریارا اگر آیین محبت باشد چه حیاتی و چه دنیای بهشت آیینی "شهریار" 8
alimec 23102 ارسال شده در 12 تیر، 2013 امشب یه بشقاب کیک خامه ای خوردم با چای خوردم و گول خوردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 11
آریودخت 43941 ارسال شده در 12 تیر، 2013 امشب یه بشقاب کیک خامه ای خوردم با چای خوردم و گول خوردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مگه مسموم بود .................. امشب یه خطر به خیری گذشت ینی خدا لعنت کند کسی را که بی دلیل از کاه کوه میسازد و دل ادم را میریزد ای مرده شورشو ببرن ، شوم نحس خفت میکنم :vahidrk: بی تربیت :vahidrk: بی شخصیت :vahidrk: بی استیل :vahidrk: لوس :vahidrk: ننر 10
Valentina 13664 ارسال شده در 12 تیر، 2013 امشب یه بشقاب کیک خامه ای خوردم با چای خوردم و گول خوردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3مبارکهههه ... :-" 7
alimec 23102 ارسال شده در 12 تیر، 2013 مبارکهههه ... :-" مرسی ایشالا قسمت خودت بشه فرانه برا اینکه اسپم نشه: امشب همتون خوش 7
afshin18 11175 ارسال شده در 12 تیر، 2013 امشب در اثر یک لحظه تفکر بر سر یه موضوعی فهمیدم تمام عمرم در اشتباه بودم و تقریبا راهی برای جبران نیست هیچوقت به اندازه ی امشب نا امید و دپرس نبودم 8
.Apameh 25173 ارسال شده در 12 تیر، 2013 امشب اعصابم خورده از دست خودم:84eb3ampc0vsywihe0i ایــــــــــــــــــــــــــــش سست اراده کلی برنامه ریخته بودم برا امروزم همش به فنا رفت:icon_pf (34): 10
sahar 91 9480 ارسال شده در 13 تیر، 2013 امروز کارام نتیجه خوبی داشت و در کل روز خوبی بود...پس امشب را با خیالت راحت می گذرانیم و هیچ چیز نمی تواند مانع آسودگی خیال ما گردد... 6
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 تیر، 2013 خدایا خانوادمو برام حفظ کن خدایا عمرم مامانم بابام بیشتر از من باشهامشب این دعام هستش 9
NYC 20977 ارسال شده در 13 تیر، 2013 امشب یه سری مطالب در مورد تجاوز به کودکان خوندم که اصن اساسی حالمو گرفت. یه سری تجارب که از زبان آدمایی که تو کودکی بهشون تجاوز شده بود. یکیشون که اصلاً میگفت مشکل روانی حاد پیدا کردم. ینی رو این چیزا خیلی حساسم. اصن نمیتونم تحمل کنم. بهم ریختم. آخه چی میشه که یسری از آدما انقدر پست میشن که به یه بچه تجاوز میکنن. خواهش میکنم مراقب بچه هاتون بچه هامون باشیم که میشه از این کارا جلوگیری کرد. 7
zahra-d 4993 ارسال شده در 13 تیر، 2013 واسه دوشنبه 5تا حجم باید بزنم هیچی هم تو ذهنم نیست خوابمم میاد 6
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 13 تیر، 2013 امشب از صفحه صفحه قرانها اشک میریزد گویی تمام آیه ها وسوره ها درعزای سوره ای به نام کوثر نشسته اند .. تقدیم به بانوی خوبیهاو ...محبوبه علی (ع)....وعزیز دردانه محمد(ص) امشب رفتم یه مراسم والان هم اومدم . . . هی بابا بازهم ریا شد... 6
آریودخت 43941 ارسال شده در 13 تیر، 2013 شب عذاب ... وقتی داری راهتو پیدا میکنی و در جستجوی شناختی چه عذاب روحی باید متحمل بشی .... 8
.Apameh 25173 ارسال شده در 13 تیر، 2013 امشب یکی باید داوطلب بشه برا کتک خوردن از من دقیقا یکی بیاد تکلیف منو با خودم مشخص کنه این چه وضعشه آخه دهه هرچی هیچی نمیگم 7
ارسال های توصیه شده