آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ من میخوام کنکور قبول شم امشب یه عالمه تبعیض و بی عدالتی رو دیدم و شنیدم چرا؟ پس عدل علی کو؟ اینه؟:vahidrk: بدون کنکور رفته ارشد. چرا؟ خوب همتون میدونید چطو بقیشونم همه رفتن پردیس فک کن... مردیکه 50 ساله خجالت نمیکشه ، با پول رفته ارشد بخونه، اونقدم گردن کلفته از استادام نمره میگیره ، تازه زن و بچه اشم برده ، تازه رفته با پارتی و گردن کلفتی و چون خونواده شهیده رئیس بوووووووووووووووووو ق شده و زنشو گذاشته معاون :icon_pf (34): علی بزنه به کمرتون ایشالا به حق خودش 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ دلم می خواد بخوابم دیگه بیدار نشم... از فردا بدم میاد دیگه 6 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ یعنی همه همیننا! افسرده! لعنت به این ... 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ امشب کتابی در دستم .... می خوانم .... می خوانم تا شاید آلزایمر بگیرم .... آلزایمر دوست داشتنی هست .... 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ رفیق من سنگ صبور غمهام به دیدنم بیا که خیلی تنهام هیچکی نمیفهمه چه حالی دارم چه دنیای رو به زوالی دارم مجنونمو دلزده از لیلیا خیلی دلم گرفته از خیلیا نمونده از جوونیام نشونی پیر شدم پیر تو ای جوونی تنهای بی سنگ صبور خونه ی سرد و سوت و کور توی شبات ستاره نیست موندی و راه چاره نیست اگرچه هیچکس نیومد سری به تنهاییت نزد اما تو کوه درد باش طاقت بیار و مرد باش تنهای بی سنگ صبور خونه ی سرد و سوت و کور توی شبات ستاره نیست موندی و راه چاره نیست اگر بیای همونجوری که بودی کم میارن حسودا از حسودی صدای سازم همه جا پر شده هر کی شنیده از خودش بیخوده اما خودم پر شدم از گلایه هیچی ازم نمونده جز یه سایه سایه ای که خالی از عشقو امید همیشه محتاجه به نور خورشید تنهای بی سنگ صبور خونه ی سرد و سوت و کور توی شبات ستاره نیست موندی و راه چاره نیست اگرچه هیچکس نیومد سری به تنهاییت نزد اما تو کوه درد باش طاقت بیار و مرد باش تنهای بی سنگ صبور خونه ی سرد و سوت و کور 8 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ تو دلم اشوبه.............. دلم واسه اون روزا که تو زندگیم نبودی تنگ شده. کاش هیچوقت نبودی......... عزیز لعنتی میدونی تو در مقابل من وهمه ی ادمایی که من دارم باهاشون بد رفتاری یکنم مسئولی؟؟؟؟؟؟؟ به درک که رفتی.........فکرت رو هم ببر خائنی که معنای دوست داشتن را نفهمیدی............. 7 لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ امشب همه چی ارومه ،من منتظرم . داره اتفاقای خوب میفته. 6 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ امشب همه چی ارومه ،من منتظرم . داره اتفاقای خوب میفته. ساعت یازده و نیمه ها! منتظر چی هستی! سرکاری نباشه. 3 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ امشب خیلی کار کردم خسته شدم،همه اتاقمو ریخته بودم بیرون . فردا حتما روز بهتری خواهد بود 3 لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ ساعت یازده و نیمه ها! منتظر چی هستی! سرکاری نباشه. منتظر نیستم که امشب یه اتفاقایی بیفته ،منتظر افق های روشن ام ! آینده های رنگی ! 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ امشب ..... شیطون رفت توی جلدم اومدم نت و الان هم که ساعت 4 صبحه هنوز اینجا تشریف دارم و مجبورم تا 5 هم نخوابم که خواب نمونم یعنی 48 ساعته نخوابیدم :yawn: 4 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ امشب به امید فردایی روشن بیدارم!!!!!!!!!!1 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ امشب با يكي از بهترين دوستام حرف زدم:hapydancsmil:بعد از مدت ها!!!خيلي خوشحالمخيلي...:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ امشب اومدم... تفریح تموم شد از فردا باید چسبید به درس . بازم درس و پروژه و کلاس خدایا به من صبر بده.. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده