Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 امشب اعصابم حسابی داغون بود - الان یکمی آروم تر شدم هم تیم جوانان باخت - هم تیم فوتسال گرونی و شرایط هم آدمو همش میبره به فکر که آخرش میخواهیم به چی برسیم با این وضعیت کسایی که تورم احساس نمیکنن - هی میگن تحریم اثر نداره 6
نسترن 2411 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 امشب اعصابم حسابی داغون بود - الان یکمی آروم تر شدم هم تیم جوانان باخت - هم تیم فوتسال گرونی و شرایط هم آدمو همش میبره به فکر که آخرش میخواهیم به چی برسیم با این وضعیت کسایی که تورم احساس نمیکنن - هی میگن تحریم اثر نداره شما خودشو ناراحت نکن 3
vahid88 9652 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 امشب هم مثل دیشب داغون و غمگینم آنقدر که نتونستم با آبجی گلم حرف بزنم و حالش رو بپرسم ولی نه امشب بدتر از دیروزم نمی دونم چرا نمی تونم باهاش حرف بزنم مج دستم هم قوزبالاقوز شده بد جور داره غذابم میده چرا ؟چرا؟؟ .............. کی می خواد تموم بشه این دردهای نا تموم من دوستای گلم ببخشید اگه ناراحتتون میکنم اینجا تنها جایی هست که می تونم حرفهام و بزنم و کمی آروم بشم 11
سما1 395 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 امشب باز منم و این زندگی لعنتی و تمام حسرت ها و ارزوهای برباد رفته من.....آه ........ کاش می شد زندگی نکرد......کاش می شد نیست شد....... 7
شــاروک 30242 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 امشب پَرهامو بَستن و گفتن : بـــِـپَـــــــــــــــر!!! با سر خوردم زمین!! غرورم شکست ... اعتمادم خُرد شد ... و شیشه نفرت و کینه شکست و تموم وجودمو پُر کرد !! ازم دوری کنید که خشمم غیرقابل کنترلـــــه !!! باید کجا میپریدم که نپریدم و باهام این کارو کردی؟؟ چرا نمیزاری پیشرفت کنم؟؟ چرا اعتماد به نفسمو ازم میگیری؟؟؟ چرا .... ؟؟؟؟!!!!! 9
masoume 5751 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 امشب از اون شباس که تو عمرم فقط 3 بار تجربه کردم . امشب شد 4 رومی پلکامو میزارم رو هم فقط اشک میاد . 10
نسترن 2411 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 امشب از اون شباست که هی خاطرات دوران دانشجوییم به یادم میاد و از ته دل آه میکشم کاش اون روزا هیچ وقت تموم نمیشد کاش هیچ وقت با مشکلات زندگی روبرو نمی شدم 7
- Nahal - 47858 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 امشب بازم به روی خودم نمی یارم ... بازم سعی می کنم آروم باشم ... تحملش برام سخته ... ولی مجبورم ... ولی به نفعمه ... ولی تنها راهه ممکنه ... ولی ... باید عاقل باشم ... 7
sahar 91 9480 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 امشب منم حال خوشی نداشتم دچار یه سکون و سکوت شده بودم گفتم بیام انجمن شاید بهتر شدم ... 5
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 امشب هم خستم...برم خاطره ی شبانم رو بنویسم و یه کم کتاب بخونم و برم زیر پتوی گلبافتم... 10
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 اوووووووووف بوی این عطره داره منو از خود بی خود می کنه...:girl_angel: از توی lord and Taylor رد شدم یکی از عطرهاش رو روی مچ دستم تست کردم...من که عطر وحشتناک حساسیت دارم نمی دونم چرا این ریسک رو کردم.... اووووووووووووف چی بووووووووود عطر گل مریم.... عالیه...هنوز بوش هست :icon_gol::icon_gol: همکارام گفتن برو ببین چنده...رفتم دیدم...125 دلار بود...من و اِریکا اینجوری شدیم 9
archshaden 1168 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 امشب از ته دلم از خدا خواستم تمومش کنه. این ارامش لعنتیم به زندگی من برگرده. کاش همه یه ذره ام به فکر من بودن. 9
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 18 بهمن، 2012 خندم میگیره. امروز تشریف بردیم همایش سرویسهای بهداشتی من فقط نمیدونم اینهمه معاون و مدیرو اینا اونجا چه میکردن اول که رفتیم خیلی مهندسانه نشستیمو گوش میدادیم به حرفها که همه خسته بودن. خودم خوابم برد بچه ها عکس انداختن حالا بماند.. بعد از نهار گفتیم عکس بندازیم یه عالمههههههههههههه عکس انداختیم میخواستم با ساناز دوستم یه عکس 2 نفره بندازیم بچه ها نذاشتن همشون تو همه ی عکسا بودن. خلاصه کلی بهمون تذکر دادن و اخرم اومدن بهمون مدرک دادن خیلی خووووووووووووووووووووووش گذشت کلی خندیدیم فقط کیف پ.لم گم شد 9
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 19 بهمن، 2012 امروز سره کار به معنای واقعی یه تیمارستان بود...یه زن دیونه 45 دقیقه رو روان من داشت بادکنک می ترکوند....دو سه ساعت اول واقعاً بریدم.... نمی دونم چه جوری 7ساعت رو تونستم جمع کنم... :| امشب دیگه مغزم تو دهنمه... به معنای واقعی درک کردم وقتی می گن فشار عصبی بد تر از فشار جسمیه یعنی چی :| 8
شــاروک 30242 ارسال شده در 19 بهمن، 2012 امشب .......... شب تولدمـــه بارون میاد .... آرومم ... همه چی تاحالا خوب بوده 7
ارسالهای توصیه شده