tar$ 1162 ارسال شده در 23 آذر، 2012 خواب زیاد ولی چندتا کار نصفه دارم الان چقدر از اینکه کارات بمون واسه دق اخر بده 4
vergil 11695 ارسال شده در 23 آذر، 2012 این زندگی امشب چه مرگش است ؟ اصلا" کاش از صبح دلخوش دو ساعت زندگی نبودیم ...! 7
Matin H-d 18148 ارسال شده در 24 آذر، 2012 امشب با این که خیلی خسته ام، :imoksmiley: یکی ازدوستام بدجور ازم دلخوره،:w888: با این که ناهار گردنم افتاد:pot: با اینکه موقعه تسویه حساب 53.800 هزار تومن از رو هوا قُلپی گفتن باید بریزی به حساب همینجوری با اینکه از صب دوئیدم و بازم کارم درست نشد:(2310): روز و شب خوبی بود خداروشکر 3
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 24 آذر، 2012 چقدر امشب خسته ام:imoksmiley:!!!انگار كوه كندم از صب تو دانشگاه!!!:obm: خوابم مياد:yawn: 4
zahra-d 4993 ارسال شده در 25 آذر، 2012 نمیدونم چند شبه چم شده خیلی اعصابم به هم ریختس دیشب که از سردرد حالت تهوع گرفته بودم و به زور خودمو خوابوندم امشبم یه جوریم ازین حالم بدم میاد 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 25 آذر، 2012 ســــــــــــردرد ســــــــــــردرد ســـــردرد ســردرد سردرد و باز هم سردرد 7
شــاروک 30242 ارسال شده در 25 آذر، 2012 امشب یه حس عجیبـــــــــــــــی دارم انگار رو هــــــــــــــوا معلقــــــــــــــــــــــم حس خوبیه....یه آرامــــــــــــــــش توصیف نشـــــــــــــدنی دوس دارم این حس رو با همتون تقسیم کنـــــــــــم 7
EOS 14529 ارسال شده در 25 آذر، 2012 روز سختی رو گذروندم اما الان حالم خیلی خوبه دست خودم نیست ، هر وقت که سقف بالای سرم آسمون می شه یه حس عجیبی پیدا می کنم که انگار امن ترین و آرام ترین و بهترن جای دنیای هستم یه باد خنک و یه عالمه ستاره که از دور دارن چشمک می زنن که همپای من بیدارن حالم زیباست ... خیلی زیبا :hapydancsmil: 8
archshaden 1168 ارسال شده در 25 آذر، 2012 روزای زندگی من همه تکراریه امروز و فردا و امشب و دیشب نداره همه مثل هم بی معنی. خدا کنه هیچ کدومتون مثل من نباشین.:sad0: 10
sahar 91 9480 ارسال شده در 26 آذر، 2012 امشب کلافه ام.کارام درست انجام نشده سردرگمم. از یه چیزایی دلزده شدم .شاید چون سرماخورده ام دارم چرت و پرت میگم. شب شما خوش 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 آذر، 2012 داشتم فک میکردم آیا کسی مث من هس؟ وقتی اومدم تو این تاپیک دیدم بابا همه مث همیم، بی حوصله و کسل راستش به خودم امیدوار شدم:hapydancsmil: اینجا چقد بوی مهر احساس میشه هیچکی اینجا نیس انگار همه رفتن سر درس و مشقشون - - - Updated - - - داشتم فک میکردم آیا کسی مث من هس؟ وقتی اومدم تو این تاپیک دیدم بابا همه مث همیم، بی حوصله و کسل راستش به خودم امیدوار شدم:hapydancsmil: اینجا چقد بوی مهر احساس میشه هیچکی اینجا نیس انگار همه رفتن سر درس و مشقشون 3
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 27 آذر، 2012 چه شبی. حال عجیبی دارم. خوشحالم که اومدم انجمن..... با زهرا دعوام شد(ابجی کوچولوم) من دلم پر بود گریه کردم اونم بغلم کرد وگریه کرد، بوسیدمش. شب عجیبیه...... 6
محسن........ 76 ارسال شده در 27 آذر، 2012 امشب یه نفرو که سه ماه پیش بدجور ناراحتم کرد و از بس تو شوک بودم برخلاف عادت همیشگیم هیچی بش نگفتم محترمانه تبدیل به سوسک کردم .....:hapydancsmil: چه حس خوبیه....:hapydancsmil: خنک شدم.... 4
ارسالهای توصیه شده