Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ امشب امشب امشب مث هر شب غریبه اومد به خوابم 8 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ امشب شدیدا فک میکنم سرم کلاه گذاشتن!!! 12 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ امشب یه نفر بدجور رفته رو مخم..نمیدونم چطوری حالشو بگیرم که گوشی بیاد دستش...دور و بر من آفتابی نشه 12 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ خستم:( به یاد ماه دیگه اینموقع زنده ام:دی 7 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ خدیا امشب فقط میخوام شکرت کنم فقط به خاطر اینکه منو مرد افریدی. 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ امشب یه تصمیم بزرگ گرفتم ایشالله عملیش کنم 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ سرحالم میخوام بشینم سر کارام با انرژی زیاااااااااااااااااااااااااد 6 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ امشب ... سرکلاس ... استاد .... تفکرش در مورد من ؟!!.... امشب کاش زود صبح بشه ! 4 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۲ خدیا امروز هم که به خیر و خوشی گذشت پس شکرت .فردا سورپرایز واسم چی داری؟ 2 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ امشب به دنبال فکری برای آینده بهتر بودم ولی به نظرم روزا بهتر میشه فکر کرد 11 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ امشب دلم بازی زیر بارون میخواد......... اینطوری......... 8 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ به صدای زیبای Lament گوش میدهم نه باران میبارد نه خدا اینجاست صدا ماشین، دودها در گلو گاه، خندههایی، دست پسرکی، در دست دخترکش! هیچ، همه را نگاه میکنم آرام میگذرم در راستای جنوب به شمال شمال به جنوب و دنبال میکنم سایههای درختان خیابان ولیعصر را من، کیفم، و گاه، هدفون در گوشم و سیاه مشقهای ذهنم که هرگز، به کاغذ نیامدند همانطور که فقط نامت را میبینم و هرگز، مرا یاد نخواهی کرد میدانم، خدا، مرده است و من، برای مرگ خدایت، سوگواری میکنم 7 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ امشب تو این فکرم ودوست دارم برای همیشه سکوت کنم 8 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ و هر وقت، اینگونه میشوم دست به نابودی خود میزنم 10 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ نمی شود بغض داشت و راحت گفت خوبم انگار این خوبم ها در گلویت گیر میکنند ای کاش کسی می فهمید که خوبم هایم مهری است بر دهانم که طعم تلخ سکوت اجباری می دهد 10 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ امشبم دوست داشتم جای دیشب بودم...... دوستا+هوای عالی+برفایی که همه جارو سفید پوش کرده بود:hapydancsmil: چقدر خوب بود 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ امشب.......... اینقدر از خودم بدم میاد که دوس دارم محکم بزنم تو دهن خودم.. چقدر بی ارزش بودم و نمیدونستم.. چقدر بعضیا بی معرفت و نامردن....... چقدر به اطرافشون بی توجهن...دوس دارم این بعضیا رو خفه کنم ولی عیب نداره...همینجا مینویسم(دیگه حتی اگه بمیره ام بهش سر نمیزنم):icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ امشب هم مثل شب های دیگه پر ام از بیهوده تکرار شدن ها Sent from my SM-N900 using Tapatalk 5 لینک به دیدگاه
reza.dd 194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ امشب دلم گرفته میخوام دستهامو ببرم بالا رو به اسمون و از خدا سلامتی کسی را بخوام که سلامتی دیگران براش خیلی مهمه 8 لینک به دیدگاه
nafis.68 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ امشب با هیچ کسم میل سخن نیست...... . . . . 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده