archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ امشب يه حس خوب دارم.حس پيروزي. باورم شد تمام اتفاقات بد زندگيم قرار بود اينجا تموم بشه. انگار خدا ميخواست من اين قد سختي بكشم تا اين لحظات برام غير قابل توصيف بشه. خدايا حالا كه اميدوار شدم خودتم كمكم كن تا آخرش برم به هدفم برسم. 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ امشب بیش تر از قبل احساس تنیهایی میکنم..خسته شدم از دنیای رنگارنگ.. دلم یه آرامش با یه حس ساده خوب بودن میخواد 6 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ وقتی توی بیست سالگی احساس پیری میکنی دیگه اون زندگی به چه درد میخوره ؟ 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ امشب پر از ابهامم خدایا به دادم برس:5c6ipag2mnshmsf5ju3 14 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ امشب میترسم عهدی که با خودم بسته بودم به همین زودیا شکسته بشه!!! 8 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ امشب برم حموم یا فردا صبح ؟؟؟ شدید خوابم میاد !!!:icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ امشب خودم و کلاس چهارم میدیدم واسه پسرم انشاء نوشتم وای چقدر مزخرفه واقعا 13 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ امشب مثل ادمای بیمار نشستم اس ام اسای چندوقت پیشم بخونم... خوندم خوندم...تا رسیدم به یه SMS! .خوندم... بازم خوندم... ای بابا با یه اشتباه تایپی باعث شده بودم افکار چند نفر بهم بخوره! وای حالا نمیتونم بگم عذاب وجدان دارم از خدا معذرت خواهی کردم ولی دل خودم بدجوری بی قراره! نمیدونم چکار کنم که جبران شه هیچ کاری نمیشه کرد...خدا باید منو ببخشه!خوب غیر عمد بوده:icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۲ دلم گرفته است... به اندازه ی یک ابر خیس سرد... باران می خواهم 12 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۲ دوباره یه پاییز رسیده ... امشب هوا سرد شده بود ... جای یه نفر خیلی خالیه تو این خیابونا... 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ امشب خیلی خوشحالم چون کلی خرید کردم بااینکه پام از پیاده روی زیاد درد میکنه ولی خیلی انرژی دارم..خدایا ازاین پادردا نصیب کن..بگو آمین 12 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۲ دلم کسی را میخواهد که دوستش بدارم و آرام در آغوشش بگیرم و ببوسمش، آرام، و با عشق ولی ... چه تنها آغوشم آغوشی میخواهد 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ امشب بازم خیلی خوبه.. دیدار دوستان..آغوش مادرم بعد از مدتها.. راستی چندوقت بود که مامانمو محکم بغل نکرده بودم.. چقدر دوسش دارم این فرشته زمینی رو.. وقتی بغلش کردم احساس کردم بااینکه هرروز میبینمش ولی چقدر دلم براش تنگ شده بود.. از ذوق حضور پرمهرش و چشمای همیشه نگرانش اشک تو چشام جمع شد.. واینکه..و اینکه چقدر خوبه که دارمش 11 لینک به دیدگاه
nafis.68 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ خسته ام خسته از دوراهی های زندگی، دوراهی عقل و احساس خسته از روزمرگی ها و امشب باز دوباره همه به سراغم آمده اند خسته ام فقط همین. . . پ.ن: تنهام نذار 12 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ چگونه شد تنهایی یار من که نیمهها شب در خواب، ساعتها با تنهایی هم صحبت شدم 10 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ دوباره بارون ... دوباره دلتنگی ... دوباره بیقراری ... دوباره ها ... دوباره ها ... 7 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ خدايا امشب مهمانم باش بصرف يك قهوه تلخ!!!!!!!!!!!:coffee: وقتش رسيده طعم دنيايت را بداني:w821::cryingf: 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ کاش فردای امشب روز بهتری از این روزها باشه 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده