MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 آره خیلی دوست دارم یه پسر و یه دختر داشته باشم "تبسم" و "کوروش" ولی فعلا خیلی زوده 16
H O P E 34652 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 خب من اولا ( دبیرستانی که بودم ) دوس داشتم 2 تا بچه داشته باشم ، اولی پسر باشه دومی دختر ، پسره هم 6 سال یا 5 سال بزگتر باشه از دخمله ( اینو ریشه یابی که کردم ، فهمیدم بخاطر عقده های درونیمه من همیشه دوس داشتم یه داداش بزرگتر با این اختلاف سنی داشته باشم . . یه کم که گذشت ، دیدم ترجیح میدم هردوتاشون پسر باشن اختلافشونم 4 سال باشه ( اینو اگه بخوایم ریشه یابی ش کنیم ، برمیگرده به این که ، اصلا از لوس بازیای دخترای 4 ، 5 ساله خوشم نمیاد ، یعنی توی اون سن دوس دارم خرخره ی دختر بچه ها رو بجوم ، از بس که لوسن هرجتا هم میرن یه عروسک میگیرن دستشون ، اه اه اه :icon_razz: ) . . بعد یه مدت کلا از بچه بیزار شدم :icon_pf (34): بزرگترین مصیبت عالم در نظرم جلوه می نمود . . اما حالا ، دوس دارم یه بچه داشته باشم و روی اون سرمایه گذاری کنم پسر یا دخترشم فرق نداره ، هرچی خدا بخواد پسر شیرین تره ولی خب بزرگ کردنش سخت تره بعدشم تازه وقتی بزرگ میشه هوایی میشه 23
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 دوباره از قدیم گفتن بچه یه پسر سالم باشه هرچی میخواد یاشه باشه!!! 9
کتایون 15176 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 حالا چرا دو قلو ؟ دوقلو بزرگ کردنش مصیبته ها ! نمی دونم حس خوبی داره یکی باشه همش پیشت باشه... اینا ریشه در کودکی داره... 11
- Nahal - 47858 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 دوست ندارم بچه داشته باشم از پسرای کوچیک که رفتار مردونه دارن و احساس مرد بودن دارن از بچگی خیلی خوشم می یاد از دخترای کوچیک که شیرین زبون باشن هم خوشم می یاد ولی دختر لوس نباشه 19
- Nahal - 47858 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 آره یک زمانی خیلی آرزو داشتم بچه داشته باشم، البته خودم هم نوجوان بودم !!! اونموقع یک دختر و یک پسر تصور میکردم. برای دخترم اسم هم انتخاب کرده بودم !!!!!!! (سارا) اسم منو بلند کردی؟ 4
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 بجه داشتن یه حس خیلی خوبیه با هیچ لذت دنیوی قابل قیاس نیست چیزی که فقط مال خودته اما مسولیت خیلی سختی داره مخصوصا بچه های الان که خیلی باهوشن و متوقع 17
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 دختر باشه 4 سالش باشه دامن چین چینی بپوشه موهاشم خرگوشی ببنده وای وای چه ناز میشه 20
terajedi21 2134 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 اگر شرایط ارمانی بود چهار پنج تا پسر یکی از یکی شلوغ تر و زبل تر خونه خراب کن!میزدن میکوبیدن جنگ و دعوا!کلا پر سر و صدا میشد خونم ولی با این شرایطی که میبینم نه نمیشه نمی تونم به گل پسرام خیانت کنم میان پژمرده میشن و پدرشون دق میکنه 16
MechJJ 11368 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 بجه داشتن یه حس خیلی خوبیهبا هیچ لذت دنیوی قابل قیاس نیست چیزی که فقط مال خودته اما مسولیت خیلی سختی داره مخصوصا بچه های الان که خیلی باهوشن و متوقع اوهوم واقعا با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست. من که خودم تجربه نکردم ولی پسر داداشم الان یه سالشه وقتی بازی میکنم باهاش کلا همه بدبختیا یادمون میره. هرچیز جدیدی که یاد میگیره و انجام میده به همه انرژی میده ولی از اون موقع که یاد گرفته اصطلاحا گوگِله کنه پدر منو درآورده.لپ تاپم امنیت نداره الان داشتم پرتقال میخوردم یه دقیقه پاشدم اومده همه رو ریخت تو خونه دارم پیج باز میکنم میبینم نت قط شده،میرم تو اتاق میبینم سیم مودم رو گرفته کنده 20
*mini* 37778 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 ای جونِ دلللللللللللللللم بشه کوشولوووووو...نانازییییی..... من دوست دارم بچه داشته باشم....1 دونه اونم از نوعِ تخس و شیطونش جنسیتشو نیدونم......شاید دخمل.شایدم پسر 22
haniye.a 5626 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 الان تنها چیزی که دلم نمیخواد بچس ولی اگه در اینده های دور خواستیم بچه ای بیاریم دلم میخواد دوتا باشه یه پسر یه دختر پسره بزرگتر باشه تا وقتی بزرگ شدن پسره مثه یه حامی پشتش باشه چیزی که من از بچگی واسه خودم میخواستم اما نبود 15
*lotus* 20275 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 اخی انقد دلم بچه میخواد یه دختر تپلی دلم میخواد ،لباسای اوجل تنش بپوشم به موهاش گیره بزنم اخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 21
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 اوهومواقعا با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست. من که خودم تجربه نکردم ولی پسر داداشم الان یه سالشه وقتی بازی میکنم باهاش کلا همه بدبختیا یادمون میره. هرچیز جدیدی که یاد میگیره و انجام میده به همه انرژی میده ولی از اون موقع که یاد گرفته اصطلاحا گاگوله کنه پدر منو درآورده.لپ تاپم امنیت نداره الان داشتم پرتقال میخوردم یه دقیقه پاشدم اومده همه رو ریخت تو خونه دارم پیج باز میکنم میبینم نت قط شده،میرم تو اتاق میبینم سیم مودم رو گرفته کنده :ws37: 4
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 ازدواج کنم شبیهه باباش شه چی؟ فقط شبیهه خودم خب حالا شاید باباش از تو خوشگل تر بود چرا در حق بچه ظلم میکنی !! خب اسمهایی تو اون مایه ها دیگه..مثآناهیتا/آذردخت/ایراندخت و..یه پیشنهادی دیگه هم که "تیام" هست..تیام به دزفولی میشه چشمام.. من فقط اسم ایرانی میزارم.. البته خودمونیم به قول ساناز بچه داری سخته ها...!!! تیام مگه اسم پسر نیس ؟ آرع بابا داریم همینجوری یه چی میگیم حالا دور همی! واااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییی......من عاشق بچم....بیشتر تو سن 3ماهگی تا 6سالگی اما از دختر بچه ها خوشم نمیاد....لـــــــــــــــــــــــوسن دوست دارم یه پسر داشته باشم:girl_in_dreams: منم 6-7 ماهگی شونو دوس دارم که چهار دستو پا راه میرن دختر بچه ها لوس هستن جیغ جیغ زیاد میکنن ولی پسر بچه ها هم کارای عوضی زیاد میکنن دلت میخواد بزنی پس کله شون ! 10
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 تیام مگه اسم پسر نیس ؟ آرع بابا داریم همینجوری یه چی میگیم حالا دور همی! "تیام" فک نکنم مختص پسر باشه..معنی ای که برای ما داره دخترونه اس..پسر بهش نمیخوره معنی اسمش "چشمام" باشه.. نمیدونم حالا تا اونوخ!!! تو خیالم گیر میدی؟! 6
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 ای بابا بعد عمری یه تاپیک زدیم سرعت نتم شد در حد حلزون مرده 12
سـارا 20071 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 من عااااااااااااااشخ نوژادممممممممم همینجا اعلام می کنم هر کی حوصله بشه نداره من حاضرم بزرگش کنماااااااااااااااا 14
ارسال های توصیه شده