MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ آره خیلی دوست دارم یه پسر و یه دختر داشته باشم "تبسم" و "کوروش" ولی فعلا خیلی زوده 16 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ خب من اولا ( دبیرستانی که بودم ) دوس داشتم 2 تا بچه داشته باشم ، اولی پسر باشه دومی دختر ، پسره هم 6 سال یا 5 سال بزگتر باشه از دخمله ( اینو ریشه یابی که کردم ، فهمیدم بخاطر عقده های درونیمه من همیشه دوس داشتم یه داداش بزرگتر با این اختلاف سنی داشته باشم . . یه کم که گذشت ، دیدم ترجیح میدم هردوتاشون پسر باشن اختلافشونم 4 سال باشه ( اینو اگه بخوایم ریشه یابی ش کنیم ، برمیگرده به این که ، اصلا از لوس بازیای دخترای 4 ، 5 ساله خوشم نمیاد ، یعنی توی اون سن دوس دارم خرخره ی دختر بچه ها رو بجوم ، از بس که لوسن هرجتا هم میرن یه عروسک میگیرن دستشون ، اه اه اه :icon_razz: ) . . بعد یه مدت کلا از بچه بیزار شدم :icon_pf (34): بزرگترین مصیبت عالم در نظرم جلوه می نمود . . اما حالا ، دوس دارم یه بچه داشته باشم و روی اون سرمایه گذاری کنم پسر یا دخترشم فرق نداره ، هرچی خدا بخواد پسر شیرین تره ولی خب بزرگ کردنش سخت تره بعدشم تازه وقتی بزرگ میشه هوایی میشه 23 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ دوباره از قدیم گفتن بچه یه پسر سالم باشه هرچی میخواد یاشه باشه!!! 9 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ حالا چرا دو قلو ؟ دوقلو بزرگ کردنش مصیبته ها ! نمی دونم حس خوبی داره یکی باشه همش پیشت باشه... اینا ریشه در کودکی داره... 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ دوست ندارم بچه داشته باشم از پسرای کوچیک که رفتار مردونه دارن و احساس مرد بودن دارن از بچگی خیلی خوشم می یاد از دخترای کوچیک که شیرین زبون باشن هم خوشم می یاد ولی دختر لوس نباشه 19 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ آره یک زمانی خیلی آرزو داشتم بچه داشته باشم، البته خودم هم نوجوان بودم !!! اونموقع یک دختر و یک پسر تصور میکردم. برای دخترم اسم هم انتخاب کرده بودم !!!!!!! (سارا) اسم منو بلند کردی؟ 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ بجه داشتن یه حس خیلی خوبیه با هیچ لذت دنیوی قابل قیاس نیست چیزی که فقط مال خودته اما مسولیت خیلی سختی داره مخصوصا بچه های الان که خیلی باهوشن و متوقع 17 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ دختر باشه 4 سالش باشه دامن چین چینی بپوشه موهاشم خرگوشی ببنده وای وای چه ناز میشه 20 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اگر شرایط ارمانی بود چهار پنج تا پسر یکی از یکی شلوغ تر و زبل تر خونه خراب کن!میزدن میکوبیدن جنگ و دعوا!کلا پر سر و صدا میشد خونم ولی با این شرایطی که میبینم نه نمیشه نمی تونم به گل پسرام خیانت کنم میان پژمرده میشن و پدرشون دق میکنه 16 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ بجه داشتن یه حس خیلی خوبیهبا هیچ لذت دنیوی قابل قیاس نیست چیزی که فقط مال خودته اما مسولیت خیلی سختی داره مخصوصا بچه های الان که خیلی باهوشن و متوقع اوهوم واقعا با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست. من که خودم تجربه نکردم ولی پسر داداشم الان یه سالشه وقتی بازی میکنم باهاش کلا همه بدبختیا یادمون میره. هرچیز جدیدی که یاد میگیره و انجام میده به همه انرژی میده ولی از اون موقع که یاد گرفته اصطلاحا گوگِله کنه پدر منو درآورده.لپ تاپم امنیت نداره الان داشتم پرتقال میخوردم یه دقیقه پاشدم اومده همه رو ریخت تو خونه دارم پیج باز میکنم میبینم نت قط شده،میرم تو اتاق میبینم سیم مودم رو گرفته کنده 20 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ ای جونِ دلللللللللللللللم بشه کوشولوووووو...نانازییییی..... من دوست دارم بچه داشته باشم....1 دونه اونم از نوعِ تخس و شیطونش جنسیتشو نیدونم......شاید دخمل.شایدم پسر 22 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ الان تنها چیزی که دلم نمیخواد بچس ولی اگه در اینده های دور خواستیم بچه ای بیاریم دلم میخواد دوتا باشه یه پسر یه دختر پسره بزرگتر باشه تا وقتی بزرگ شدن پسره مثه یه حامی پشتش باشه چیزی که من از بچگی واسه خودم میخواستم اما نبود 15 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اخی انقد دلم بچه میخواد یه دختر تپلی دلم میخواد ،لباسای اوجل تنش بپوشم به موهاش گیره بزنم اخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 21 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اهوم 2 تا ایلیا و الینا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 20 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اوهومواقعا با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست. من که خودم تجربه نکردم ولی پسر داداشم الان یه سالشه وقتی بازی میکنم باهاش کلا همه بدبختیا یادمون میره. هرچیز جدیدی که یاد میگیره و انجام میده به همه انرژی میده ولی از اون موقع که یاد گرفته اصطلاحا گاگوله کنه پدر منو درآورده.لپ تاپم امنیت نداره الان داشتم پرتقال میخوردم یه دقیقه پاشدم اومده همه رو ریخت تو خونه دارم پیج باز میکنم میبینم نت قط شده،میرم تو اتاق میبینم سیم مودم رو گرفته کنده :ws37: 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ ازدواج کنم شبیهه باباش شه چی؟ فقط شبیهه خودم خب حالا شاید باباش از تو خوشگل تر بود چرا در حق بچه ظلم میکنی !! خب اسمهایی تو اون مایه ها دیگه..مثآناهیتا/آذردخت/ایراندخت و..یه پیشنهادی دیگه هم که "تیام" هست..تیام به دزفولی میشه چشمام.. من فقط اسم ایرانی میزارم.. البته خودمونیم به قول ساناز بچه داری سخته ها...!!! تیام مگه اسم پسر نیس ؟ آرع بابا داریم همینجوری یه چی میگیم حالا دور همی! واااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییی......من عاشق بچم....بیشتر تو سن 3ماهگی تا 6سالگی اما از دختر بچه ها خوشم نمیاد....لـــــــــــــــــــــــوسن دوست دارم یه پسر داشته باشم:girl_in_dreams: منم 6-7 ماهگی شونو دوس دارم که چهار دستو پا راه میرن دختر بچه ها لوس هستن جیغ جیغ زیاد میکنن ولی پسر بچه ها هم کارای عوضی زیاد میکنن دلت میخواد بزنی پس کله شون ! 10 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ تیام مگه اسم پسر نیس ؟ آرع بابا داریم همینجوری یه چی میگیم حالا دور همی! "تیام" فک نکنم مختص پسر باشه..معنی ای که برای ما داره دخترونه اس..پسر بهش نمیخوره معنی اسمش "چشمام" باشه.. نمیدونم حالا تا اونوخ!!! تو خیالم گیر میدی؟! 6 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ ای بابا بعد عمری یه تاپیک زدیم سرعت نتم شد در حد حلزون مرده 12 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من عااااااااااااااشخ نوژادممممممممم همینجا اعلام می کنم هر کی حوصله بشه نداره من حاضرم بزرگش کنماااااااااااااااا 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده