shadmehrbaz 24772 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ دروووود شما بچه دوست دارید ؟ دلتون میخواد در آینده چند تا بچه داشته باشید ؟ من خودم با ازدواج مخالفم ولی خب یهو هوس کردم بچه داشته باشم! یه پسر و 2 تا دختر ! صرف نظر از مشکلات و مسائل شخصی و اجتماعی حال حاضرتون فرض کنید همه چیز ایده آل باشه در اون صورت علاقه ای به بچه دار شدن دارید یا نه ؟ اگه جوابتون مثبته چند تا و با چه جنسیتی؟ 91 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ درود اوهوم. من هم دوس دارم ازدواج کنم هم بچه دار شم. منتها فعلا که شرایط ازدواج فراهم نیس.احتمالا اگه جور شه 6-7 سال دیگه. بچه هم دوتا. یه دختر یه پسر هرچند دوست ندارم اختلاف سنیم با بچه هام (قربونشون برم) زیاد باشه ولی خب فعلا چاره ای نیست 45 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ آره یک زمانی خیلی آرزو داشتم بچه داشته باشم، البته خودم هم نوجوان بودم !!! اونموقع یک دختر و یک پسر تصور میکردم. برای دخترم اسم هم انتخاب کرده بودم !!!!!!! (سارا) 48 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اوهوم بچه دوست دارم.ترجیحا یه دختر یا یه دختر و یه پسر..( فقط هنوز تصمیم نگرفتم کدوم بزرگتر باشه بهتره ) 41 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ چه کردی با دل من... 3 تا... البته یه دوقلو دارم یه دونه پسر که بچه اوله... اون دوقلوها یکی پسر یکی دختر... یعنی بیشترم دوست دارما دیگه روم نمیشه بگم... 48 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ :hapydancsmil: بچه خیلی نازه.....دو تا..جنسیت هم اصلا مهم نیست:hapydancsmil: 40 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من دوس ندارم ازدواج کنم ولی دوس دارم بچه داشته باشم یه دونه دخمل اسمشم رویا مامان قربونش بره...انقده نازه...کُپه خودمه اصن منو دیدی انگار رویا رو دیدی 44 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ از قدیم گفتن: یکی کمه دوتا بسه سه تا دیگه خاطر جمعه چهارتا مایه ی غمه پنج تا :icon_pf (34):.......... 37 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من دوس داشتم یه پسر یه دختر داشته باشم.. اسم پسرمم یکی از ایناست:سورنا/زرتشت/خیام/ ولی از سورنا بیشتر خوشم میاد.. دختر اسم خاصی تو ذهن ندارم حق انتخابش با همسر اینده..(البته آناهیتا و..از این چیزا خوشم میاد) 35 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ یه دونه . دخترم باشه. همشم براش عروسک و لباس میخرم . 30 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من خودم علاقه ای به بچه نداشتم ولی و بعد یه مدت بچه دار که شدم دیگه نمیتونم دوریشون رو تحمل کنم وقتی از سر کار میری خونه و بچه از سرکولت میره بالا خستگیت از تنت خارج میشه حتی اگه هر دو دقیقه یه بار بهشون بگی ساکت بشین 31 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ دو تا دو قلو پسر می خوام که بفرستمشون مدرسه فوتبال بشن برادرای تاچیباناhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/ws3.gifیه دختر ناز و جیگر و توپول مپلی هم می خوام که بفرستمش تو مزرعه مثل هایدی بشهhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icon/w02.gif 31 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ آره بچه خیلی دوست دارم قبلا دوست داشتم دختر باشه اخیرا چند تا پسر بچه خیلی شیطون بهمون اضافه شده تو فامیل خیلی دوسشون دارم پسر بچه ها هم قشنگن کلا بچه ها قشنگن :hapydancsmil: 26 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من که بچه رو دوست دارم فقط بگیرم و گاز گازی کنم. اما نگهداریش سخته،واقعا حوصله میخواد،این مهر مادری خیلی تجربه عجیبیه که درکش واقعا سخته. 27 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ دروووود شما بچه دوست دارید ؟ دلتون میخواد در آینده چند تا بچه داشته باشید ؟ من خودم با ازدواج مخالفم ولی خب یهو هوس کردم بچه داشته باشم! یه پسر و 2 تا دختر ! صرف نظر از مشکلات و مسائل شخصی و اجتماعی حال حاضرتون فرض کنید همه چیز ایده آل باشه در اون صورت علاقه ای به بچه دار شدن دارید یا نه ؟ اگه جوابتون مثبته چند تا و با چه جنسیتی؟ من دلم فقط یدونه دختر میخواد اسمشم ویناس 23 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ چه کردی با دل من...3 تا... البته یه دوقلو دارم یه دونه پسر که بچه اوله... اون دوقلوها یکی پسر یکی دختر... یعنی بیشترم دوست دارما دیگه روم نمیشه بگم... حالا چرا دو قلو ؟ دوقلو بزرگ کردنش مصیبته ها ! من دوس ندارم ازدواج کنم ولی دوس دارم بچه داشته باشم یه دونه دخمل اسمشم رویا مامان قربونش بره...انقده نازه...کُپه خودمه اصن منو دیدی انگار رویا رو دیدی منم دوس ندارم ازدواج کنم تو این فکر بودم از یه جایی بیارم بزرگش کنم ! سپی ولی تو چون بچه ت باید شبیه خودت باشه حتما باید ازدواج کنی دیگه کاریش نمیشه کرد من دوس داشتم یه پسر یه دختر داشته باشم..اسم پسرمم یکی از ایناست:سورنا/زرتشت/خیام/ ولی از سورنا بیشتر خوشم میاد.. دختر اسم خاصی تو ذهن ندارم حق انتخابش با همسر اینده..(البته آناهیتا و..از این چیزا خوشم میاد) آناهیتا و اون چیزا یعنی چه چیزا ؟! 21 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ ای جاااان یه حس فیلوزه ای الان منو گرفت اوهوم دوست دارم بچه داشته باشم یدونه هرچی باشه فقط سالم باشه ترجیحا دخمل 27 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ منم دوس ندارم ازدواج کنم تو این فکر بودم از یه جایی بیارم بزرگش کنم ! سپی ولی تو چون بچه ت باید شبیه خودت باشه حتما باید ازدواج کنی دیگه کاریش نمیشه کرد ازدواج کنم شبیهه باباش شه چی؟ :icon_pf (34): فقط شبیهه خودم 14 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ ناهیتا و اون چیزا یعنی چه چیزا ؟! خب اسمهایی تو اون مایه ها دیگه..مث آناهیتا/آذردخت/ایراندخت و..یه پیشنهادی دیگه هم که "تیام" هست..تیام به دزفولی میشه چشمام.. من فقط اسم ایرانی میزارم.. البته خودمونیم به قول ساناز بچه داری سخته ها...!!! 16 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ واااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییی......من عاشق بچم....بیشتر تو سن 3ماهگی تا 6سالگی :shad::shad::shad: اما از دختر بچه ها خوشم نمیاد....لـــــــــــــــــــــــوسن:icon_razz: دوست دارم یه پسر داشته باشم:girl_in_dreams: 24 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده