- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ سارا(تبسم) هم فکر میکردم دختری باشه قد بلند و کمی تپل کلا به پسرا محل نمیده(البته الان درست شده) کشته مرده تصورات بچه هام دیگه محلتون نمی زارم :viannen_38: ....................... VINA قد بلند ، سفید ، خوش برخورد 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ اول تصورم کنید و بعد با عکس مقایسه کنید و اگه حوصله داشتید بنویسید. +18 not recommended for children and cardiovascular disease patients برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سمت راستی منم و سمت چپی navid traxix. این عکسم در شرایط کتک کاری برای جلوی دوربین اومدن ، انداخته شد. فک می کردم خیلی لاغر باشی و ظاهرت مذهبی بزنه. :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ arpak:يه دختر با پوستي سفيد و چشماي رنگي و يه كمي لوس و بامزه و sepideh.mt : قيافشو هيچي نميدونم اما فكر كنم موهاي لخت مشكي داره كه مثل آواتارش جلوي موهاش چتري هس و يكمم قد بلنده، تيپش هم خيلي دخترونه هس شادمهرباز را هميشه فكر ميكنم شكل شادمهر باشه و صداي زيبايي داشته باشه محمدرضا كه شكل همون مرد ايده آلم هس.... هر شكلي باشه من فقط همون طوري ميبينمش قدبلند .. كمر باريك.. بازو ورزشكاري.. پوست گندمي..چهره جذاب.. نوازنده هم كه هس .. ديگه چي ميخوام 6 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ سلام باورتون نمیشه ولی من الان دقیقا این شکلیم:putertired: 53 سه صفحه رو خوندم هنگ کردم:icon_pf (34): خب من تصورامو میگم شماهاهم واسه من بگین هانیه:قیافه ی خوبو جدی یه خورده دیرجوش تیپ تقریبا اسپرت پوسته گندمی ناصح:قد بلند سبزه نسبتا پر یه کوچولو فشن پررو ونوس:گندمی قد نسبتا بلند مهربون اروم موهای خرمایی تیپ معمولی پرتو: قد متوسط صورت گردو ناز سبزه تیپ معمولی m.p.e.b:مثه اواتارش s.tabassom:ناز اروم کم حرف بعضی موقعه ها با پلاریس اشتباه میگیرمش نگاری:قد متوسط تیپ معمولی اصلا کم حرف نیست فک کنم ازون دسته ادمایی که ارومه ارومه اما یهویی قاطی میکنه ال رومن:قد بلند خوش تیپ سبزه موهای مشکی سپیده:قد بلند شوخ شلوغ سفید خوش تیپ کتایون:قد متوسط سبزه صورت کشیده ضایع کن تیتان:دقیقا مثه تصوراتم بود تخس قد بلند ولی فک میکردم شلوغه که اروم بود هرکی که یادم بود گفتم 10 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ ناصح:قد بلند سبزه نسبتا پر یه کوچولو فشن پررو قدم که بلند نیست متوسطه سبزه و پر هم هستم یه کوچولو فشن هم هستم پر رو؟چرا؟ حانیه دختر ساده و بدون آرایش و قد متوسط معمولا شلوار پارچه ای می پوشه بیشتر روسرری میندازه تا شال خنده رو و با لب و دهن کوچک 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ پررویی دیگه چرا نداره کههمش اشتباه بود جز یه مورد بدون ارایش با قدم بچه به این خوبی پر رو کجا بوده خنده نداره که مگه من دیدمت؟خوب تصور کردم دیگه یه عکس از خودت بزار تا ببینیمت قدت کوتاهه؟ 3 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ سلام باورتون نمیشه ولی من الان دقیقا این شکلیم:putertired:53 سه صفحه رو خوندم هنگ کردم:icon_pf (34): خب من تصورامو میگم شماهاهم واسه من بگین سلام دختر گل.. واقعا خسته نباشي حانيه:صورت گرد.. مو مشكي .. چشم قهوه اي تيره.. قد و وزن متوسط 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ سلام باورتون نمیشه ولی من الان دقیقا این شکلیم:putertired:53 سه صفحه رو خوندم هنگ کردم:icon_pf (34): خب من تصورامو میگم شماهاهم واسه من بگین s.tabassom:ناز اروم کم حرف بعضی موقعه ها با پلاریس اشتباه میگیرمش عجب حوصله ای داری خو فرقی نداره منو پلاریس هم اسم هستیم حانیه به نظرم قد متوسط داری رنگ پوستت گندمی مانتویی با تیپ اسپرت 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ ونوس:گندمی قد نسبتا بلند مهربون اروم موهای خرمایی تیپ معمولی حدودا همش غلطه؛:persiana__hahaha: سبزه روشن؛ قد متوسط؛حدودا آرومم(بستگی به جَو داره ) , مو مشکی حانیه؛ قد متوسط , نه توپولی نه لاغر ؛ چشم قهوه ای تیره, مو خرمایی و صاف , یکم شیطونی اما تو جمع آروم نشون میدی؛ لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ خو منم تصور کنین خو...دق میکنم میمونم رو دستِ نفسمااااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ خوب چرا عكستو گذاشتي آدم تصورش نمياد اما اون اوايل فكر ميكردم هيكل درشت با چهره ي خشني داشته باشي اونم بخاطر لقبي كه بچه ها بهت داده بودن اما بعد احساس كردم يه پسر سبزه رو و ريزه ميزه و شوخ طبع باشي چه تناقضي ايجاد شد لذت بردیم واقعا اینقد نظرت متفاوت بووود!! چه لقبی داده بودن مگه؟؟؟ شما هم به نظرم دختری با قد بلند و لاغر.چهره جذاب با چشمهای کشیده مثل چینی ها 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ خو منم تصور کنین خو...دق میکنم میمونم رو دستِ نفسمااااااااااااااا مثه اواتارت اما با موهای مشکی تیپتم نمیدونم ولی به نظرم اسپرت نیست ولی یه خورده جوون تر از اواتارت چشاتم مشکی اصلا در کل شبیه اواتارت نیستی 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ مثه اواتارت اما با موهای مشکی تیپتم نمیدونم ولی به نظرم اسپرت نیست ولی یه خورده جوون تر از اواتارت چشاتم مشکی اصلا در کل شبیه اواتارت نیستی کلا اشتب گفتی جیگر...دریغ از یه چراغ سبز خودت:ریزه میزه و لاغر میخوری...تیپتم نه خیلی ساده نه خیلی فشن..اخلاقیاتم مهربون و حساس میخوری...اممم دیگه فک نکنم سنتم زیاد باشه 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ کلا اشتب گفتی جیگر...دریغ از یه چراغ سبزخودت:ریزه میزه و لاغر میخوری...تیپتم نه خیلی ساده نه خیلی فشن..اخلاقیاتم مهربون و حساس میخوری...اممم دیگه فک نکنم سنتم زیاد باشه ااا... خب حدس بود دیگه ریزه میزه و لاغر و اشتب گفتیحساسو خوب اومدی 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ آرپاک رو فکر میکردم یه دختر شیطون،زلزله،بی اعصاب باشه که اونم نشد زرشک خودت:اصن فک نیکردم تپل باشی قد بلند و لاغر...فک میکردم از اون آدمایی باشی ک کم نمارن و اینا...بعدشم فک میکردم مهربون تر باشی 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ خو منم تصور کنین خو...دق میکنم میمونم رو دستِ نفسمااااااااااااااا اوایل فک میکردم پسریقد بلند موهای مشکی لخت شیطون سفید 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ اوایل فک میکردم پسریقد بلند موهای مشکی لخت شیطون سفید ای جااانم مرچی کاملا به موقع بود منو از اسپم نجات دادی جیگر خودت:از همون اول فک میکردم دختریلاغر قد متوسط...مو لخت...پوست گندمی...اخلاق مهربون...تیپ یه چیزی بینِ ساده و فشن 3 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ اول تصورم کنید و بعد با عکس مقایسه کنید و اگه حوصله داشتید بنویسید. +18 not recommended for children and cardiovascular disease patients برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سمت راستی منم و سمت چپی navid traxix. این عکسم در شرایط کتک کاری برای جلوی دوربین اومدن ، انداخته شد. من قبل دیدنت تورو یه موجود مردنی و خپلو ، مثه کدو تنبل می دونستم فاقد احساس اما بعد اینکه دیدمت ، فهمیدم نههههههههههههه !!... داداشم چه خوشتیپه و خیلی حالیشه :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ قیافه من تو تصور بچه ها: چرا؟ یعنی جدی واقعا من همین شکلی تصورت میکردم..... به نظرم به خاطر اواتااریی بود که میزاشتی مثله اون هرکوله... بعد اوایل خیلی گردن کلفتی میکردی... همش محروم میشدی اخراج میشدی ... به نظر میومد غلدری ای بابا ، من قبل یک بار برای همه بچه ها قبل از اینکه بیام نمایشگاه کتاب یک تحلیل کلی گفته بودم.الان فقط به حرمت استارتر که میخوام سر به تنش نباشه اینجا هم مختصر اشاره میکنم. دلنواز: شبیه اون مرد عزیز دل انگیز توی فیلم مارمولک خودتی... اونایی که تصور میکردی سیبیلو هم نگفتی منم اسی رو دیدم خیلی تعجب کردم ... فک میکردم ادمه خیلی کج و کوله ی هستی ... (ببین دیگه چی تصور میکردم) 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ اسی این پستت صفحه چنده؟مارو هم تصور کرده بودی آیا؟ اگه نه come on:w02: من خیلی ریز تر فرضت میکردم،یعنی بیشتر قیافه ململ تو ذهنم بود. ولی شخصیتت دقیقا همون چیزی بود که می اندیشیدم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده