Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ حرف نزن الان این طرح شادسازیت بود؟ 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ الان این طرح شادسازیت بود؟ شادی؟ چی هست؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ شادی؟ چی هست؟ شادی که همون شادمهر هست. نمیناسیش؟ تهران بودی بهتر بود،اقلا میومدم میدیدمت دلم وا میشد. لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ آپ :dancegirl2: با احساسمون بازی شد عیبی نداره ... نباید به سکوت و ناراحتی ادامه بدیم ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ بعلـــــــــــــــه از قديم گفتن كه از دي كه گذشت، بيخيال هر چيزي يه تاريخ مصرفي داره ديگه. زين پس هر كي غمگين باشه سوسك ميشه. ترتيب پروفايل هاي غمزده و ساكت و اينا هم داده ميشه. هركي احساس ترور شدگي، عدم عدالت، تنهايي، خيانت شدگي! و .... داره با من طرفه. بياد خودم درستش ميكنم. اگه خودتون سعي نكنيد ناراحتيا رو فراموش كنيد هيچي خود به خود درست نميشه. باور كنيد نميارزه پ.ن: اين تهديد جدي ميباشد پيشاپيش از همكاري شما متشكرمند ميباشيم حالا اين آهنگم خدمت شوما باشه بعدا با شاد ترش خدمتتون ميرسيم [FLASH=width = 1 height = 2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Bandoneon.swf[/FLASH] 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ ای ول اوریون :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: به پروفایل های غمزده حمله می شود باید در حال بود 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ جهت شاد شدن بیشتر به این تاپیک هم حمله ای بکنید بد نیست. 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ همتون پیشته بابا.........................:persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ زين پس هر كي غمگين باشه سوسك ميشه. ترتيب پروفايل هاي غمزده و ساكت و اينا هم داده ميشه. هركي احساس ترور شدگي، عدم عدالت، تنهايي، خيانت شدگي! و .... داره با من طرفه. بياد خودم درستش ميكنم. اولندش که سوسک نه و سوکس درستشه......چرا اینو اشتباه می کنیدآخه بعدشم من الان این احساسا رو دارم. حالا می خوای چی کار کنی؟ 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ اولندش که سوسک نه و سوکس درستشه......چرا اینو اشتباه می کنیدآخه بعدشم من الان این احساسا رو دارم. حالا می خوای چی کار کنی؟ چرا رنگ منو عوض ميكني حالا؟ اون اشتباه گفتن سوكس به دليل بالا بودن سطح تحصيلات ملته. گفتم يه جوري بگم كاملا متوجه شن شوما اجالتا بيا تو پستو با هم صوبت كنيم. بعدا به قسمتاي بعدشم ميرسيم. :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ چرا رنگ منو عوض ميكني حالا؟ اون اشتباه گفتن سوكس به دليل بالا بودن سطح تحصيلات ملته. گفتم يه جوري بگم كاملا متوجه شن شوما اجالتا بيا تو پستو با هم صوبت كنيم. بعدا به قسمتاي بعدشم ميرسيم. :gnugghender: خواستم هویتت رو دچار اختلال کنم نه خواهشا فاصله ایمنی رو رعایت کن. خطرناک میزنی. من پستو نمیام هر حرفی داری همین جا بزن 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ خواستم هویتت رو دچار اختلال کنم نه خواهشا فاصله ایمنی رو رعایت کن. خطرناک میزنی. من پستو نمیام هر حرفی داری همین جا بزن نه برو . من قول میدم اتفاقی برات نیفته :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ خواستم هویتت رو دچار اختلال کنم نه خواهشا فاصله ایمنی رو رعایت کن. خطرناک میزنی. من پستو نمیام هر حرفی داری همین جا بزن ها ها ها مون؟ هويت؟ بام؟ من خودم اختلالم بابا من كاري ندارم باهات كه. سمن در جريانه تو پستو هم خبري نيست همه با هم دوستيم :gnugghender: فقط خواستم بگم كه آقـــــــــــا رهـــا باش رهــــــــــــــــا 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ حالا یک دو سه ............ همه بی خیال غصه .... دست دست دست گور بابا اقدس بیاااااااااااااااا .......... دستا شله ... دوماد خله........ اوووووووووووووووووووف مهلا کجاست کارش دارم ... کار اقتصادی دارم ............ اوووووووووووووووف من دلم مهلا رو می خواد من دلم مهلا رو می خواد مههههههههههلا منو نمی خواد ... مهههههههههلا منو نمی خواد لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ چه سرعت بالایی داره اینجا منم پایه تخریب پروف هستم، اگه هم بخواید میتونم لیست افرادی که باید تخریب شن رو تهیه کنم :gnugghender: لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ اولندش که سوسک نه و سوکس درستشه......چرا اینو اشتباه می کنیدآخه بعدشم من الان این احساسا رو دارم. حالا می خوای چی کار کنی؟ شما باز از فرمایشات گوهربارت فرمودی چون تازه داره هویتت شکل میگیره فعلا باهات کاری نداریم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ آهنگ بعدی من نیاز به شاد سازی شدن دارم ........ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده