رفتن به مطلب

ادعات میشه؟

Neutron

ارسال های توصیه شده

w58.gif

قربونت شاید بنده با یه خانمی دست بدم، بعد یکی که چارچوب ذهنی اش بسته اس فکر کنه من مشکل دارم، اما یکی که عادیه براش مشکلی نداشته باشه. شاید یکی نسبت به آدمای عینکی دید بدی داشته باشه! یکی اصلا شاید چون من بر خلاف عقیده اش حرف زدم خوشش نیاد! درسته که من به اکثریت دید مثبت دارم اما دلیلی نمی بینم طبق ساز هر کسی برقصم. شما اونو گفتی اما مصادیق و فرد رو برای بنده مثال نزدی و از بقیه هم که پرسیدم همچین دیدی نداشتن بهم و این یعنی "احساس کردم" که ضرری نداره.

ادعا هم تعریفش مشخصه، یعنی اگر در موردی تخصصی داری، بیانش کنی و برای صحت و درستی حرفت دلیل منطقی بیاری.

:w58::w58::w58:

خداییش چی فکر کردی اینجوری جواب منو دادی؟؟

من دارم از بازخوردها حرف میزنم نه پیش زمینه ذهنی متفاوت ادمها!!

اونی که تو میگی پیش زمینه ای که هرکی راجع به مسائل اجتماعی داره، یکی تو اروپا بزرگ شده بغلش هم بکنی به خودش نمیگیره از دوستانه بودن

برخورد لذت هم میبره، یکی تو جو بسته و محدودی بوده، غیر این رو هم ندیده همچین چپ نگات میکنه انگار بهش تجاوز کردی! من متوجه این تفاوت ها

هستم عزیزم ولی حرف من کاملا فرق داشت، من از بازخورد و انعکاس رفتار اجتماعیمون میگم، چیزی که تو رفتار دیگران با خودمون میبینم تا حد زیادیش

بازتاب روش و منش خودمونه حالا، اینم که میگم ضرر اینکه ممکنه من از نتیجه راضی باشم ولی متوجه منفی بودن یا تیزی رفتارم نشم، شبیه همونی که

حسین توضیح داد وقتی رفتارم رو عوض میکنم، بازتابهای متفاوتی رو میبینم، اینجاست که میفهمم گه عوض نمیکردم ضرر میکردم

تعریفت هم از ادعا تعریف متفاوت با من هست اگه برای ادعا یه تعریف واحد تعیین و اونم همینی که گفتی باشه بله منم ادعام میشه

ولی اگه منظور بعد منفی که خودم گفتم باشه من سعی میکنم ادعام نشه!

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 110
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

عنوان تاپیک فضولی یا مشه گفت کنجکاوی رو تحیک می کنه که حتما روش یه کلیک کنیم

به نظر من شروع کننده تاپیک یه بازاریاب خوب میشه :banel_smiley_4:

اما حداقل برای کسایی مثل من که جدیدم و با شما آشنایی ندارم توضیح بدین سوالتون در چه مورده شاید منم مثل 15 نفری که برای شما تشکر زدن تشکر بزنم و مثل 6 صفحه ای که جلو رفته پست بدم :w58::w000:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بعد شما از کجا فهمیدی که مال مولاناست؟

شمس تبریزی دید کتابی که به اسمش تو بازار دادن فروش نداره، یه سری مصاحبه افشاگرانه با رسانه ها ترتیب داد و همه چیزو لو داد. :ws47:

اما از شوخی گذشته من اطلاع ندارم که چطوری گفتن کار مولانا بوده کلیات شمس ولی چیزی که هست اینه که خیلی ها بودن که کتابشون رو به اسم فرد دیگری چاپ کردند.

• Like 4
لینک به دیدگاه
من تقریبا به این نتیجه رسیدم هرکی بیشتر ادعاش میشه توخالی تره :w02:

منم دارم تمرین میکنم اگه چیزی بارم باشه در عمل و با اثبات بروز بدم نه با رفتارهای مدعیانه نفرت انگیز :w02: با این روش حال میکنم محل مدعیان هم نمیدم :w02:

:w58:حرف قشنگی بود ولی بیشتر حالت شعارگونه داره:icon_gol:

با مدعی مگوییم اسرار عشق و مستی...:w02:

:ws28:

مامی برو یکم استراحت بکن ؛اینجوری از پا درمیایااااااااااااااااااا:4564:

مهندسان عزیز فرمول زیر رو به خاطر بسپارید:

X * s = c

c = عدد ثابت (همواره با توجه به توانایی، استعداد و مهارت اشخاص یک عدد ثابت برای هر فرد هست)

x = میزان ادعا

s = میزان عمل

(حاصلضرب ادعا در عمل همواره یک عدد ثابت هست! هرقدر از یکی کم کنی به اون یکی اضافه میشه)

:w16:موافقم ولی تا حدی:icon_gol:

چون در طول عمرم دیدم کسانیکه رو که هم ادعاشون میشده ،هم تو عمل چیزی بارشون بوده.البته درصد اینگونه افراد زیاد نیستش:w16:

این فرمول در رابطه با کسانی صدق میکنه که ادعاشون ناشی از هرچیزی غیر از حقیقته.:w58:که اینگونه از افراد زیاد هستن البته تو جامعه ی امروزی ما:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

ادعا ندارم . به توانایی هام ایمان دارم و ازشون دفاع و اثباتشون میکنم و دربارشون حرف میزنم ولی نه بیش از حد . یعنی بیشتر عملی تا زبانی . البته وقتی کسی سعی داشته باشه با کوچیک کردنم خودشو بزرک کنه ،دچارش میشم .

یه موردی هم بگم چرا میگم نه ، چون ادعا در نظر من بار منفی داره . یه جورایی هم ردیف با خود شیفتگی تعریفش میکنم . خودشیفتگی هم صفتی که اصلا نمیتوانم تحمل کنم .

• Like 5
لینک به دیدگاه
شمس تبریزی دید کتابی که به اسمش تو بازار دادن فروش نداره، یه سری مصاحبه افشاگرانه با رسانه ها ترتیب داد و همه چیزو لو داد. :ws47:

اما از شوخی گذشته من اطلاع ندارم که چطوری گفتن کار مولانا بوده کلیات شمس ولی چیزی که هست اینه که خیلی ها بودن که کتابشون رو به اسم فرد دیگری چاپ کردند.

:ws28: خیلی باحال بود...

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظرم ادعا کردن همیشه هم بد نیست!! بستگی داره که آدما چه طوری اونو واسه خودشون تعریف کنن...

اگر یه ادعا به جا باشه، در واقع نشان دهنده مهارت یه آدم توی یه کاره به شرطی که به جا باااااااشه....

یه جورایی شبیه قضیه فرق: از خودمون تعریف کردن با تعریف کردن خودمون واسه دیگرانه!!!

من تو هیچ چیز ادعایی ندارم جز اینکه خوب بلدم خودمو به منطق نزدیک کنم و سر به راه شم، خیلیا اسم این کارو میذارن خود گول زدن، من میذارم آسون گرفتن زندگی!!!:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

از من میپرسی؟؟

نه اصلا... :hanghead:

از من خاکی تر دیدین؟؟! :w02:

رفقام میگن کلا آدم پرادعایی هستم! :whistle:

البته طبق گفته ی اونا ظاهرا وقتی از کسی خوشم نیاد پرادعا میشم.

خب کار درستی می کنم.:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه
یعنی جیمی رو با شرک مقایسه کردی؟:hanghead:

دروغ میگی دخترا همیشه ادعای خوشگلی دارن :banel_smiley_4:

نه بابا:icon_pf (34):

ندارم!

آخه این همه حوری :w02: من دیگه چرا ادعای خوشگلی کنم؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
نه بابا:icon_pf (34):

ندارم!

آخه این همه حوری :w02: من دیگه چرا ادعای خوشگلی کنم؟

چون خوشگلی ادعات نمیشه...خوشگلا نیاز به ادعای زیبایی ندارن :ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...