shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ دکتر بهنام هم خبری ازش نیست خیلی وقته chame اسم کاربریش بود ایمیلشو دارم اما جواب نمیده خیلی وقته خوبه سلام میرسونه سرش شلوغه فکرکنم برای همین نمیاد ولی درعوض از طرفش برای من همش ایمیلهای ویروسی میاد:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ سلام به همه وای چه آسایشگاه سالمندانی زده شده.کلی از قدیمیا که رفتن.الان که داشتم پستای تاپیکو میخوندمو و اسامی رو دیدم خیلی تعجب کردم. خدا رفتگان رو بیامرزه ممنون از الهه و محمد که زحمت کشیدن و اس ام اس دادن.راستش کلا یه مدته نت زده شدم.خیلی به ندرت میام و اونم فقط برای چک کردن ایمیل هامه ولی خوب سعی میکنم نم نم خودتمو معتاد کنم و بیام تو جمع خوب بر و بچ نواندیش دم همتون جیلیز و ویلیز خوش اومدی :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ ستاره ( مدیر روابط عمومی انجمن) خیلی وقته پیداش نیست ترمه هم نیست . دلمان تنگولیده است و نیز شیخ کبیر 7 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ ترمه هم نیست . دلمان تنگولیده است ترمه جون کجاست؟ 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ ترمه جون کجاست؟ نمیدونم والا اگه کسی شماره ای چیزی ازش داره یه خبری بگیره 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی جالبه اسم بعضی از کاربرا رو کلا از یادم رفته بود که با مرور این تاپیک یاد اون دوران و کاربرای قدیمی افتادم. تو لیست دوستانم نگاه کردم بنظرم اینها چند وقتیه نیومدن ترمه جون نمیاد samaneh 66 کم میاد پری کوچولو ساکت هست و یک کاربر با این نام rize که اوایل که عضو شده بودم فعالیت زیادی داشت ولی مدتهاست که دیگه ندیدم بیاد کسی میشناسه؟ 8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ اول ابجیه خودم ستیا که البته گاهی سر میزنه ولی خیلی دیر به دیر طلا(سپیده) مریم الین جانی دپ یادم میاد باز میام میگم 13 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ چطور الان وقت کردی بیای؟:banel_smiley_4: آخه الان به زندگی گفتم وایسا تا من بیام 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ جای سامیار تالار برق هم خالیه 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ این خیلی کاربر خوبی بود یادش بخیر [h=4]حاج اقا خیارکی[/h] 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ بلاخره چه کسایی اومدن به چه کسای گفتین بیان 2 لینک به دیدگاه
حاج اقا خیارکی 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ این خیلی کاربر خوبی بود یادش بخیر حاج اقا خیارکی بله کسی دلش برای بنده تنگ شده بود ایا 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ علیرضای عزیز واقعا جاش خالیه [h=1]A.R-KH-A [/h] 6 لینک به دیدگاه
حاج اقا خیارکی 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ علیرضای عزیز واقعا جاش خالیه [h=1]A.R-KH-A [/h] بله جای تمام دوستان رحلت کرده خالی خدایا به ارج وقربی که پیشت دارم قسمت میدم بهش الهام کنی برگردن 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ بله جای تمام دوستان رحلت کرده خالیخدایا به ارج وقربی که پیشت دارم قسمت میدم بهش الهام کنی برگردن به به حاج اقا تقبل الله 5 لینک به دیدگاه
حاج اقا خیارکی 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ به به حاج اقا تقبل الله سلام حاج خانوم شقایق شما خوبید حال والده چطوره شرمنده که من چند وقت نبودم و نتونستم جویای حال دوستان بشم راستش اوضاع خیار ها امسال خوب نبود و رنگشان از سبزی به زردی وبعد به سرخی گرایید وبعد از ان پلاسید ما هم از ناراحتی سکته نصیبمان شد تازه چند روز است که روبهراه شدم 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ سلام حاج خانوم شقایق شما خوبید حال والده چطورهشرمنده که من چند وقت نبودم و نتونستم جویای حال دوستان بشم راستش اوضاع خیار ها امسال خوب نبود و رنگشان از سبزی به زردی وبعد به سرخی گرایید وبعد از ان پلاسید ما هم از ناراحتی سکته نصیبمان شد تازه چند روز است که روبهراه شدم حاج آقا خیار شده کیلوی 2 تومن خداوند باغتان را پر محصول کند 4 لینک به دیدگاه
حاج اقا خیارکی 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ حاج آقا خیار شده کیلوی 2 تومن خداوند باغتان را پر محصول کند بله حاج خانوم میدانم ولی من دیگر خیاری در بساط ندارم حتی برای منزل هم خیار از بقالی سر کوچه تهیه میکنم 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ حاج آقا خیارکی چطوره خوبه ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده