poor!a 15131 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 من شما رو نمی شناسم. کلا خیلی ها رو نمی شناسم. بهتر بگم، با عده خیلی کمی اینجا آشنا هستم. اما جسارتا فکر می کنم اگه نمی اومدی و این حرفا رو نمی زدی خیلی سنگین تر بودی.موفق باشی به نظر من حرف بدی توش نبود منم کسی رو نمیشناسم پس وقتی نمیشناسم اظهار نظر نمیکنم باسکولم ندارم که ببینم تو کدوم حالت کی سنگین تره اینایی که ناشناس میان و کسی رو نمیشناسن و نظر میدن انقدر تابلوئن که نگو مننننن عااااااااااااااااااااااشق ادمهای ناشناسم 6
Avenger 19334 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 بچه های یکی هم انگار با انجمن قهر کرده دیگه می خواد نیاد پیشمون اسمش بهار (خواهر شقی) هستش به نظر شما چه جوری میشه بیاریمش؟ هر رفت شقی هم داره میره:4564: 4
آریسا 64 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 چرا چنین فکری میکنی عروس گلمممممم؟ چون از این دعواهای مدیریتی !!!!!!!!!!!!!!! که تو فروم ها به وفور یافت میشه حالم به هم می خوره. 1
Ehsan 112349 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 اینی که میگی انسانه ؟؟ پ نه پ ، خر مادیانه . فرشته است بابا،ببینیش دامنتو از دست میدی. 6
آریسا 64 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 به نظر من حرف بدی توش نبودمنم کسی رو نمیشناسم پس وقتی نمیشناسم اظهار نظر نمیکنم باسکولم ندارم که ببینم تو کدوم حالت کی سنگین تره اینایی که ناشناس میان و کسی رو نمیشناسن و نظر میدن انقدر تابلوئن که نگو مننننن عااااااااااااااااااااااشق ادمهای ناشناسم چقدر خوبه وقتی یه نفری یه چیزی نمی دونه سعی کنه حرف نزنه!!!
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 پ نه پ ، خر مادیانه . فرشته است بابا،ببینیش دامنتو از دست میدی. کووووو کجاس ؟ 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 چون از این دعواهای مدیریتی !!!!!!!!!!!!!!! که تو فروم ها به وفور یافت میشه حالم به هم می خوره. اینجا هم باز شده برای رفع کدورت ها و دوری از دعواها. تو همه فروم ها مسلما دعوا هست، اما اینجا فقط محیط مجازی نبوده و خیلی ها در واقعیت هم با هم دوستند. جنس این فروم با بقیه فروم ها فرق میکند،انسان هایش گلچین بهترین ها هستند. دوستانی با ارزش و قابل احترام. 9
Ehsan 112349 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 کووووو کجاس ؟ خودشو با چادر پوشونده، تو حجره من نشسته. چشماتو درویش کن. :zadan: 4
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 خودشو با چادر پوشونده، تو حجره من نشسته.چشماتو درویش کن. :zadan: :gnugghender::gnugghender: 1
poor!a 15131 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 چقدر خوبه وقتی یه نفری یه چیزی نمی دونه سعی کنه حرف نزنه!!! اخی پس تو میدونی ؟ پس همه رو هم میشناسی ؟ بیشتر تابلوت کنم یا بحث و میبندی میری با اسم اصلیت میای ؟ 3
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 سلام به همه خووبیییییییییییییییییییییییییییییییییییید؟:hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی که هنوز به یادمید و اسمی از من هم بردید خودتون پیرید مرسی که دعوتم کردید:hapydancsmil: ببقچید دیر کردم:icon_razz: خیلی خیلی دوستون دارم دلم واقعا برای تک تکتون تنگ شده بود تمیتونم اسم ببرم زیادین از الف تا ی همتون.............................. 14
آریسا 64 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 اینجا هم باز شده برای رفع کدورت ها و دوری از دعواها. تو همه فروم ها مسلما دعوا هست، اما اینجا فقط محیط مجازی نبوده و خیلی ها در واقعیت هم با هم دوستند. جنس این فروم با بقیه فروم ها فرق میکند،انسان هایش گلچین بهترین ها هستند. دوستانی با ارزش و قابل احترام. نمی دونم شما تو چند تا فروم تاحالا فعالیت کردی. اما من اینقدر عضو فروم های مختلف بودم که تعدادش رو نمی دونم. همه جا اینطوری هست. یه عالمه دوستی و بعدش متاسفانه یه دنیا دشمنی. مدیریت کردن تو فروم چیزی جز پاک کردن اسپم و اخطار دادن (گهگاهی از روی کینه) به کاربرا و منظم کردن تاپیک ها نیست. هیچ چیزی توش نمی بینم که به خاطرش این همه دعوا بخواد درست بشه و قهر و آشتی به وجود بیاد و خیلی از دوستیها به هم بخوره. در مورد این دو نفر نمی دونم چه اتفاقی افتاده. فقط به عنوان یه شخص که یهو از بیرون میاد و قضیه رو می بینه، به این نتیجه رسیدم که باز یه دعوای مسخره و بی معنی مدیریت فرومی به وجود اومده و نظرم رو گفتم. اخی پس تو میدونی ؟پس همه رو هم میشناسی ؟ بیشتر تابلوت کنم یا بحث و میبندی میری با اسم اصلیت میای ؟ خوشحال میشم این کارو بکنی. 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 نمی دونم شما تو چند تا فروم تاحالا فعالیت کردی. اما من اینقدر عضو فروم های مختلف بودم که تعدادش رو نمی دونم.همه جا اینطوری هست. یه عالمه دوستی و بعدش متاسفانه یه دنیا دشمنی. مدیریت کردن تو فروم چیزی جز پاک کردن اسپم و اخطار دادن (گهگاهی از روی کینه) به کاربرا و منظم کردن تاپیک ها نیست. هیچ چیزی توش نمی بینم که به خاطرش این همه دعوا بخواد درست بشه و قهر و آشتی به وجود بیاد و خیلی از دوستیها به هم بخوره. در مورد این دو نفر نمی دونم چه اتفاقی افتاده. فقط به عنوان یه شخص که یهو از بیرون میاد و قضیه رو می بینه، به این نتیجه رسیدم که باز یه دعوای مسخره و بی معنی مدیریت فرومی به وجود اومده و نظرم رو گفتم. چطور ممکنه اسی رو نشناسی. از اسی بزرگ (جد خودم) سخن داریم هرکس بمیرد و اسی زمان خود را نشناسد، به جاهلیت مُرده. قهر و آشتی هم در دنیای مجازی هست هم در واقعیت. کشور ما هم به دلیل بحران های پی در پی اقتصادی و فرهنگی، مردمش کمی عصبانی شدن و سریع پرخاش میکنن. باید سعی کنیم به حداقلش برسونیم. درسته این خانه ویران شده،اما باید زور زد حداقل سقفش نریزد، ما را کمک کنین. 8
آریسا 64 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 چطور ممکنه اسی رو نشناسی. از اسی بزرگ (جد خودم) سخن داریم هرکس بمیرد و اسی زمان خود را نشناسد، به جاهلیت مُرده. قهر و آشتی هم در دنیای مجازی هست هم در واقعیت. کشور ما هم به دلیل بحران های پی در پی اقتصادی و فرهنگی، مردمش کمی عصبانی شدن و سریع پرخاش میکنن. باید سعی کنیم به حداقلش برسونیم. درسته این خانه ویران شده،اما باید زور زد حداقل سقفش نریزد، ما را کمک کنین. قبلا نمی شناختم، الان دیگه می شناسم. دلگیری من از قهر و آشتی ها نیست، اجتناب ناپذیرن. با دعوا سر چیزهای بی ارزش مشکل دارم. 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 سلام به همهخووبیییییییییییییییییییییییییییییییییییید؟:hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی که هنوز به یادمید و اسمی از من هم بردید خودتون پیرید مرسی که دعوتم کردید:hapydancsmil: ببقچید دیر کردم:icon_razz: خیلی خیلی دوستون دارم دلم واقعا برای تک تکتون تنگ شده بود تمیتونم اسم ببرم زیادین از الف تا ی همتون.............................. به به خوش اومدی 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 قبلا نمی شناختم، الان دیگه می شناسم. دلگیری من از قهر و آشتی ها نیست، اجتناب ناپذیرن. با دعوا سر چیزهای بی ارزش مشکل دارم. اشکال نداره، علما حساب رو میذارن بر صداقت ملت. همینکه الان هم شناختین،یعنی خدای متعال دوستتان داشته که راه توبه را برایتان باز گذاشته. شما اول یک چیز ارزشمند در این حیات چند ده ساله هر کدوم از ما پیدا کنین. دنیا پر از بی ارزش هاست،از ازل تا ابد کشتند و میکشند سر همین ها، مهم زدن تو فاز گیجی و بیخیالیست. ما میفهمیم، اما از فهمیدن زیاد به این نتیجه رسیدیم که یک گوش دراز بودیم از اول زندگیمون تا اینجا. پس غصه نخور. در پناه حق و زیر سایه الطاف حضرت اسی (دامت برکاته) 4
poor!a 15131 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 سلام به همهخووبیییییییییییییییییییییییییییییییییییید؟:hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی که هنوز به یادمید و اسمی از من هم بردید خودتون پیرید مرسی که دعوتم کردید:hapydancsmil: ببقچید دیر کردم:icon_razz: خیلی خیلی دوستون دارم دلم واقعا برای تک تکتون تنگ شده بود تمیتونم اسم ببرم زیادین از الف تا ی همتون.............................. عهههههههه مهسا شما رو میگفت ؟ شما با مهسا دوستی دیگه دشمن نمیخوای خوش اومدی 4
mamooshak 8194 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 مونا حالش خوبه و از وقتی ازدواج کرده سرش شلوغ تر شده من اسمتو یادم رفته اما یادمه پروفایلت بنفش بود اون موقع ها و به شدت فضول بودی فضول خودتییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :w000: 1
mamooshak 8194 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 مونا حالش خوبه و از وقتی ازدواج کرده سرش شلوغ تر شده من اسمتو یادم رفته اما یادمه پروفایلت بنفش بود اون موقع ها و به شدت فضول بودی سلام به همهخووبیییییییییییییییییییییییییییییییییییید؟:hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی که هنوز به یادمید و اسمی از من هم بردید خودتون پیرید مرسی که دعوتم کردید:hapydancsmil: ببقچید دیر کردم:icon_razz: خیلی خیلی دوستون دارم دلم واقعا برای تک تکتون تنگ شده بود تمیتونم اسم ببرم زیادین از الف تا ی همتون.............................. اه اه چقد ازت بدم میاد، خوب شد نیومدی امروز ببینمت :icon_razz: عهههههههه مهسا شما رو میگفت ؟شما با مهسا دوستی دیگه دشمن نمیخوای خوش اومدی :vahidrk: تو کمک میخوای دیگه، نه؟؟؟؟ :vahidrk: 2
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 به به خوش اومدی میسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:hapydancsmil: عهههههههه مهسا شما رو میگفت ؟شما با مهسا دوستی دیگه دشمن نمیخوای خوش اومدی ممنونم شمام مهسا رو پس شناختید! این هیولا از دشمن بدتره اه اه چقد ازت بدم میاد، خوب شد نیومدی امروز ببینمت :icon_razz: :vahidrk: تو کمک میخوای دیگه، نه؟؟؟؟ :vahidrk: درد چیه امروز نیومدم حالت گرفتست؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!:vahidrk::icon_razz: شپش... 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری