NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ علیرضا رو کسی گفت؟ ارخا...ایییییییش اونم کتک لازمه..یواشکی میاد و میره بسکه بی سرو صدا رفت علی رضا من هرچی بش گفتم بیا نمیاد که برم رو مخش یعنی؟؟؟ فروغ بریم رو مخش؟؟؟:gnugghender: 12 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ من دارم سعی می کنم مهرشادو برگردونم بهش اس زدم ایمیلم زدم ببینم چی می شه ایشالا برگرده 11 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ آخ جوون خیلی دووس دارم باز همه برگردن و اینجا بشه مثل قدیم... ستیا نیست چند وقته 9 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ به نظرم بهتره که تا اینجا یه جمع بندی انجام شه و تمامی کسایی که نیستن و بچه ها گفتن معلوم شه و راه های ارتباطی مشخص شه تا بشه بهتر کار کرد 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ Waffen کجاست؟ زیر کتاباش دفن شده فکر کنم. 10 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها من رفتم تو پروفایل [h=1]Architect [/h] پیغاماتونو خوندم واسش اتفاقی افتاده؟؟ 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ نتیجه چی شد...کی رفت رو مخ کی؟ من رو مخ هیشکی نرفتم... 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ waffen که بعد از امتحاناش میاد، علیرضا آرخا جاش خالیه آره علیرضا هم شدید جاش خالیه، من فیسبوکش رو دارم 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ من به ستی و مهرداد اس ام اس میزنم ! 10 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ یکیشونو پیدا کردممممممم [h=1]setiya[/h] :hapydancsmil: 14 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خدمت همه دوستان عزیزم . و از محمد و مریم خانم ممنونم که یادی از من کردن انشالله هر کسی یادی از من کرد پیر بشه خاطرات زیادی دارم اینجا که خوباش یادمه بداشو فراموش کردم . دوستان خوبی دارم اینجا و البته بعضی ها دیگه نیستن و شاید فرصت هم نداشته باشند در هر صورت تیم خوبی داشتیم و امیدوارم اون تیم الان بهتر شده باشه .برای همه دوستان ارزوی موفقیت میکنم . به محمد هم یک خسته نباشید میگم که انصافا بدون اینکه خسته بشه داره تلاش میکنه که انجمن به هدف خودش برسه . دلمان بسی تنگ شده واسه همه دوستان .و انشالله در آینده سعی می کنم کاری کنم که همکاری هایی در زمینه های علمی داشته باشیم البته الان نه در آینده چون باید یک سری مقدمات را فراهم کنم . 19 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خدمت همه دوستان عزیزم .و از محمد و مریم خانم ممنونم که یادی از من کردن انشالله هر کسی یادی از من کرد پیر بشه خاطرات زیادی دارم اینجا که خوباش یادمه بداشو فراموش کردم . دوستان خوبی دارم اینجا و البته بعضی ها دیگه نیستن و شاید فرصت هم نداشته باشند در هر صورت تیم خوبی داشتیم و امیدوارم اون تیم الان بهتر شده باشه .برای همه دوستان ارزوی موفقیت میکنم . به محمد هم یک خسته نباشید میگم که انصافا بدون اینکه خسته بشه داره تلاش میکنه که انجمن به هدف خودش برسه . دلمان بسی تنگ شده واسه همه دوستان .و انشالله در آینده سعی می کنم کاری کنم که همکاری هایی در زمینه های علمی داشته باشیم البته الان نه در آینده چون باید یک سری مقدمات را فراهم کنم . خیلی خوشحالم به شخصه از دیدن این پست شما خوش برگشتین یکم امیدوار شدم به نتیجه دادن این تلاش ها 16 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ خب من فعلاً تا الان به چند نفر گفتم، بیشتر تلفنیا رو. ایشالا که بتونن بیان. چند نفری قولش رو دادن تا الان انتونیومونتاها هم گفت به همگی سلام برسونم. گفت ایشالا میام سلام خدمت همه دوستان عزیزم .و از محمد و مریم خانم ممنونم که یادی از من کردن انشالله هر کسی یادی از من کرد پیر بشه خاطرات زیادی دارم اینجا که خوباش یادمه بداشو فراموش کردم . دوستان خوبی دارم اینجا و البته بعضی ها دیگه نیستن و شاید فرصت هم نداشته باشند در هر صورت تیم خوبی داشتیم و امیدوارم اون تیم الان بهتر شده باشه .برای همه دوستان ارزوی موفقیت میکنم . به محمد هم یک خسته نباشید میگم که انصافا بدون اینکه خسته بشه داره تلاش میکنه که انجمن به هدف خودش برسه . دلمان بسی تنگ شده واسه همه دوستان .و انشالله در آینده سعی می کنم کاری کنم که همکاری هایی در زمینه های علمی داشته باشیم البته الان نه در آینده چون باید یک سری مقدمات را فراهم کنم . خوش اومدی ایشالا 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ راستی مهنازی کجا رفت ؟ چرارفت؟ 6 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ من به ستی و مهرداد اس ام اس میزنم ! تائید میشه به من اس داد انقدر دلم تنگول شده واسه همه چرا منو گذاشتین خانه سالمندان من هنو کلی آرزو دارم دیروز با آبجی مریم بیرون بودیم ، اونم بعد امتحاناش بر میگرده از همین تریبون هم اعلام میکنم هرچی این امید گفته شایعه ای بیش نیست 19 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ هیچ چیزی به اندازه امید نتیجه بخش نیست حتی تو روزای سرد و بارونی امید به دوستی ها، به با هم بودن ها، خوبی ها، دوست داشتن ها... تا حالا دوتا رو برگردوندیم... ایشالا به کمک شماها خیلی های دیگه رو هم بر می گردونیم! محمد همه پستای فاز منفی رو پاک کن!! این تاپیک فقط باید انرژی مثبت و خبر خوش باشه!:w16: 16 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ اگه همه با هم پول می زارین برای من حباب ساز و پاستیل می خرین می مونم وگرنه می رم :1111: 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده