shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 21 دی، 2014 آدم نمیدونه خوشحال باید باشه یا ناراحت آخه هیچ جا کسی یادت نمیکنه . یا خیلی جوونم که هنوز نه جزو سالمندانم نه پیرو پاتالان لااقل اینجا یا کلا اصلا کسی جزء اینجا حسابم نمیکنه .. بهرحال اینم یه دورانی از زندگی هست که همچین فراموش میشی که انگار اصلا نبودی . اصلا چجوری من بیشتر ساعتهای زندگیم یا شبانه روزمو اینجا سر میکردم !! 6
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 21 دی، 2014 آدم نمیدونه خوشحال باید باشه یا ناراحت آخه هیچ جا کسی یادت نمیکنه . یا خیلی جوونم که هنوز نه جزو سالمندانم نه پیرو پاتالان لااقل اینجا یا کلا اصلا کسی جزء اینجا حسابم نمیکنه .. بهرحال اینم یه دورانی از زندگی هست که همچین فراموش میشی که انگار اصلا نبودی . اصلا چجوری من بیشتر ساعتهای زندگیم یا شبانه روزمو اینجا سر میکردم !! شهدخت جان شما که هستی خداروشکر 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 22 دی، 2014 آدم نمیدونه خوشحال باید باشه یا ناراحت آخه هیچ جا کسی یادت نمیکنه . یا خیلی جوونم که هنوز نه جزو سالمندانم نه پیرو پاتالان لااقل اینجا یا کلا اصلا کسی جزء اینجا حسابم نمیکنه .. بهرحال اینم یه دورانی از زندگی هست که همچین فراموش میشی که انگار اصلا نبودی . اصلا چجوری من بیشتر ساعتهای زندگیم یا شبانه روزمو اینجا سر میکردم !! ولی خوب تو پروفت نمی یای تا به پیغامهایی که برات دارن :icon_razz:بعضی ها یا جواب بدین دوست قدیمی خودم 2
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 11 بهمن، 2014 خیلی کم انلاین میشم ، اما خبری از ارتاش نیست گویا واقعا دلم براش تنگ شده جزو دخترای خوش قلب و مهربون انجمنه امیدوارم هر جا هست حالش خوب باشه 3
fakur1 10128 ارسال شده در 11 بهمن، 2014 من هیچوقت فکر نکردم که بودنم به بودن کسی یا کسانی مرتبط باشه . من هستم و اینجام هست. همینم منو راضی میکنه. 5
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 12 بهمن، 2014 دوستانی که جاشون خیلییییییییی خالیه سایه ، لادن ، وحید 88 ، علی مک ، مریم زارع ، بدری و میم شیمی که خیلیییییییییی دلم براش تنگ شده 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 14 بهمن، 2014 دیشب خواب آبجی بدری دیدم هر جا که هست موفق و شاد باشه... 5
amin202 13419 ارسال شده در 14 بهمن، 2014 اسسسسسسسسسسسسی میلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 14 بهمن، 2014 والله بهتر بود مستر بودن تا سهند بودن الان مشغلم خیلی بیشتر شوده اون موقع فکرم ازاد بود خیلی 5
amin202 13419 ارسال شده در 14 بهمن، 2014 والله بهتر بود مستر بودن تا سهند بودن الان مشغلم خیلی بیشتر شوده اون موقع فکرم ازاد بود خیلی اونموقع که کلاً نبودی...سرت کلاً تو کار بود..بازم الان میشه از وجودت بهره برد...بازم اگر بخوای رو اون پیشنهادم فکر کن...یه پیشنهادی داده بودم چند هفته پیش... 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 14 بهمن، 2014 پیر شدم یادم نمییاد بیا پروفم بگو اینجا از موضوع خارج نشیم بحث مهم پیر پاتالی اینجا مطرح میشه 5
Astraea 25351 ارسال شده در 15 اسفند، 2014 دررررررود...وای چقدر دلم برای پروفایلم تنگ شده بود!!!!!فکر کنم 2سالی نبودم....یادم نیست چجوری بود سایت !!!!!!!!!!!!واقعا دلم برای بچه ها و سایتو حال و هواش تنگ شده بود 7
Lean 56968 ارسال شده در 15 اسفند، 2014 دررررررود...وای چقدر دلم برای پروفایلم تنگ شده بود!!!!!فکر کنم 2سالی نبودم....یادم نیست چجوری بود سایت !!!!!!!!!!!!واقعا دلم برای بچه ها و سایتو حال و هواش تنگ شده بود کجا بودی همشهری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5
Astraea 25351 ارسال شده در 15 اسفند، 2014 کجا بودی همشهری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! در ترک و غیبت بودم!!!!!!!!!!1 وای خدایا من شدیدا آلزایمر گرفتم!!!!!!!!!!!! واتس یور نیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! 4
Lean 56968 ارسال شده در 15 اسفند، 2014 در ترک و غیبت بودم!!!!!!!!!!1وای خدایا من شدیدا آلزایمر گرفتم!!!!!!!!!!!! واتس یور نیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! هیچی همو بیتر که آلزایمر گرفتی ولی خوشحالم اومدی 5
ارسال های توصیه شده