داريوش 2148 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2014 مرسی از لطفتوالا نه دیگه حس مدیرت هست نه حس فعالیت آنچنانی گرفتاریا زیاد شده گه گاه با موب رفرش میکنم اصلا با پی سی وقت ندارم بیا م پس هموون بازنشسته ازهمه چیز بهتره بابا همین اینقدی که هستی دل گرمیه وگرنه با نبودن بچه ها دلمون میگیره . اره میدونم سرت شلوغه و وقت کم نمیشه . 5
شقایق31 40377 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2014 بابا همین اینقدی که هستی دل گرمیه وگرنه با نبودن بچه ها دلمون میگیره . اره میدونم سرت شلوغه و وقت کم نمیشه . قربانت 4
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2014 دوستاي من: [h=4]*Cloudy sky*[/h][h=4]...Urbanist...[/h][h=4]CleMent[/h][h=4]IEMAN.[/h][h=4]moein.s[/h][h=4]NYC[/h][h=4]s.zarei[/h][h=4]Saba Heidari[/h][h=4]sOuDeH BaBaEi[/h][h=4]پیرهاید[/h][h=4]آریودخت[/h]خيلي كم پيدا شدن... 7
VINA 31339 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2014 مرسی آقا محسن فکر نمیکردم باز هم کسی یادم بوده باشه تو یه ماه پیش داشتی از من فحش میخوردی واسه چهار سال سر کار گذاشتنم شقی این همه مدت نبودم نگفتید:icon_razz: 6
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2014 من امشب با فاطمه( Cloudy sky) صحبت كردم حالش خوبه و جمعه كنكور داره... ايشالا همه كنكوريا آزمونشونو خيلي خوب بدن و همه قبول بشن!:hapydancsmil: 6
شقایق31 40377 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2014 تو یه ماه پیش داشتی از من فحش میخوردی واسه چهار سال سر کار گذاشتنم شقی این همه مدت نبودم نگفتید:icon_razz: باور کن مث پسرخالمه 4
داريوش 2148 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2014 انصافا موزیکی که با باز شدن صفحه پخش میشه خیلی جالبه .... احساس میکنم دلتنگی هام بیشتر شدن . درود. 4
Valentina 13664 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 میگم چرا روحم در عذاب بودنگو کسی برام فاتحه نخونده بود. پس بگو. پس ماجرا این بوده.. 2
mohsen 88 10106 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2014 یکی بره استارتر تاپیک رو پیدا کنه بیاره جانا سخن از دل ما میگویی. تو ای پری کجایی؟ 8
داريوش 2148 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2014 وقتی به پرو فایل بعضی از دوستان قدیمی سر می زنم و قسمت اخرین فعالیت و می بینم واقعا دلم میگیره . هر از چند گاهی هم به تاپیک های پر بار دوستان هم نگاهی همراه با خاطرات تلخ و شیرین می زنیم همه هستو ارزویی که ببینم از تو رویی.... چه زیان تو را که من هم برسم به ارزویی 8
Construction 4752 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 انجمن نسل عوض کرده گروه قدیمی از کاربران نیستن و یا رفتن و گروه جدیدی اومدن .... قبلنا وقتی میومدی انجمن اونقدر بحث ها و موضوعات و تاپیک ها جذاب بود که وقت نمی کردی به سایت های دیگه سر بزنی و راحت چند ساعت فقط اینجا بودی ..... ولی الان 5 دقیقه که میای انجمن و آخرین ارسال ها را می بینی آنقدر خسته ات میشه که فوری میری .... به اسم کاربران که دقت می کنم همه جدید بنظر میرسن و فک کنم اکثرا دهه 70 هستن و از اون کاربرای قدیمی دهه 60 خبری نیست بهترین دوران انجمن بنظرم سال های 90-91 بود ....جنس تاپیک ها و موضوعات عوض شده ... 13
ارسال های توصیه شده