B nam o neshan 12214 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 آره eng sahand :دیعیب نداره دیگه الان پیر پاتالی ن دارم ترغیبت میکنم به فعالیتت ادامه بدی :)) آره واقعا! یادش بخیر قدیم الایام با بچه ها اسپم میکردیم با سرعت نور!! چقد خوش میگذشت!
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 آره واقعا!یادش بخیر قدیم الایام با بچه ها اسپم میکردیم با سرعت نور!! چقد خوش میگذشت! نیست الان سرعت لاک پشتی اسپم میکنی :|من برم بیرون عزیزم بعدا میام بازم ادامه بدیم فعالیتمون رو :)) 2
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 نیست الان سرعت لاک پشتی اسپم میکنی :|من برم بیرون عزیزم بعدا میام بازم ادامه بدیم فعالیتمون رو :)) نه، اون موقع جمعیت زیاد بود! بخاطر همین سرعت بالا میرفت! باشه زود بیا! 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 آره eng sahand :دیعیب نداره دیگه الان پیر پاتالی ن دارم ترغیبت میکنم به فعالیتت ادامه بدی :)) بدجنس!اینجا صاحاب که نداره؟؟داره؟؟ یه وقت بیان بگیرنمون به جرم اسپم! نه، اون موقع جمعیت زیاد بود! بخاطر همین سرعت بالا میرفت! باشه زود بیا! 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 نه، اون موقع جمعیت زیاد بود! بخاطر همین سرعت بالا میرفت! باشه زود بیا! اومدم نبودی که :d
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 گناه نابخشودنی اسپم الان یه مدتی ــه من سرمُ از زیرِ خاک درآوردم، همه تاپیکها تند تند دارن آپ میشن دیگه : d 3
سـارا 20071 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 کمرت خوب شده؟ مثل اینکه کسی منو یادشه ! بلهههههههههه بلهههههههههه :hapydancsmil::hapydancsmil: 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 عمرا کسی منو یادش باشه . نامردا ساراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مگه میشه یادت نباشیممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 مثل اینکه کسی منو یادشه ! بلهههههههههه بلهههههههههه :hapydancsmil::hapydancsmil: یادمه دیگه خانوم خانوما حتی یادمه ذوقی که بعد از اجرات داشتی روی سِن :) 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2015 دوست خوبم partow MEMOL عزیزمممممم که البته بعد از سه ماه که به انجمن برگشتم واسم پیام گذاشته بود متین دلنواز آقای سهیل زارعی دخترم فرفرو که باهام قهره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اقای زفسنجانی که دوروزه نیستن شهدخت پارسا هم که داره کمرنگ میشه.دختر گل و هنرمند انجمن 5
Saman_88 8062 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2015 درود بر همگی منم جز پیر پاتالا حساب میشم ؟ الان من با چه روحیه ای برگردم پادگان ؟ 3
ارسال های توصیه شده