pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ درود بی بدرود ...خوش اومدی عزیزم هی وای من مثل اینکه نوبت ما شد و این شتر تحلیل شخصیت لب ساحل دریای ما لنگر انداخت و خوابید... هر چند نمی دونم موجودات دریایی چیزی به نام شخصیت دارن یا نه... ولی اینو می دونم که من سه واحد شخصیت پاس کردم ... به دور از شوخی دوست داشتم این تاپیک یادگاری و شاید تنها یادگار تک تک شما دوستای عزیزم باشه و حتما از این تاپیک کوچیک درسای بزرگی می گیرم اما برای اینکه تاپیکمون واقعا رنگ و بویی از نقد و تحلیل شخصیت به تعریف عام داشته باشه و تعریف محض از روی لطف نباشه ، من دلم می خواست همیشه جواب این سوالا رو از دوستام درباره خودم بدونم ممنون می شم بهشون پاسخ بدین اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس و بدان که دوستت دارد ........ ارادتمند پری 47 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ سیلام اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ همون پری..منتها با توجه به روحیه و حس و حال وقت قسمت دوم اسم تغییر میکنه! میگم پری چون پری ها تو داستانا یه جورایی عامل اون نیرو و جادوی خاصن که بهشون نسبت داده شده...مثلا وقتی گریه ت میگیره میشی پری اشکها، انگار تمام اشکای دنیا در خدمت تو هستند ببخشید اگه چرت بود! بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ مهربونی و لطافت طبعش بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ زیادی احساساتی بودن وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟یه آدم پر انرژی و پر احساس که البته ظرفیت شوخیش بالاست اما باید مواظب حساسیت هاش باشی فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ همون احساساتی بودن، در واقع عدم مهار سیل احساسات به نظرم در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس پری موجودیست بسیار خوش اخلاق و پرانرژی، ادبیاتش رو خیلی دوست دارم، همچنین وقتی دست به قلم میبره، مهربونه و از مهربونی دریغ نمیکنه شاید همین نقطه ضعفی براش باشه تو اجتماع رنگارنگ! اهل رفاقته، سعی میکنه همه جوانب رو متعادل و راضی نگه داره انرژی مثبت و امیدش زیاده ولی خدا نکنه که خسته بشه...نمیدونم درست گفتم یا نه ولی برداشتم بود منطقی و در عین حال احساسی ، هرچند فکر میکنم بیشتر با احساسش پیش میره و با عرض پوزش مثل بقیه هم رشته ای هاش یکم ادعاش تو بعضی زمینه ها بالاست به هر حال من دوستش دارم و ازش انرژی مثبت میگیرم همیشه 8 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ پری انسانی با قلبی بزرگ شاید منظور از پری دریایی همون پری باقلبی دریایی هست قلبی به وسعت یک دریا که خیلی ها توش جا دارن و جای کسی هم تنگ نیست پری دریایی یکی از بهترین دوستایی که دارم و واقعا دوستش دارم انسانی که وجودش به کامل شدنم کمک کرد 12 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ راستش دوست دارم هر چی که دلم میگه بنویسم....واسه همینم جواب سوالاتو با شماره هات نمیدم از کجا بگگگگگگگگگگم؟؟ آها.....:thk: خوب..... پری ..یه دوست خوب یه شنونده عالی یه انرژی فوق العاده مثبت یه شادی باحالی توو وجودش داره هر وقت باهاش حرف میزنم خیلی سبک میشم همیشه راهنمای من بوده وهست اولین بار میتینگ دریایی بود که دیدمش....یه دختر شاد که خنده از روو لباش کنار نمیرفت یه دختر شیطون که پایه شادی و شیطنتو آتیش سوزیه یه جورایی میشه گفت واقعا پایمو پیدا کردم برا آزار مندی خودش میدونه که چقدر دوستش دارم و برام عزیزه... فقط یه چیزی که هست اینه که زوود نا امید میشه پری جوونم.....بدون که هر وقت هر جا هستی....اول امیدتو باا خودت داشته باش:ws37: همیشه دوس جون خوبم هستی و خواهی بود......همیشه با اس هات شاد میشم..... امیدوارم دوستیمون همیشه ادامه داشته باشه....چه اینجا...چه خارج از اینجا شاد باشی 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ زورو اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ باور کن همون پری دریایی عالیه. بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ مهربونیش. بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ همون مهربونیش. (اگه تونستی منظورمو بفهمی) وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ آدمی که حواسش بهت هست و وقتی داره باهات حرف میزنه میدونی که حرفات براش اهمیت داره! باور کن توی همین چندتا پاراگرافی که باهم حرف زدیم اینو درک کردم. وجه بارزت مهربونیته. فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ نقطه قوت مثبت اندیشی و عمیق نگاه کردن به موضوعات.وقت گذاشتن برای یه کاری که میخواد انجام بده. با حوصله.ضعف: مهربونی زیادت باعث شده حساس باشی.ضمن اینکه گاهی وقتا احساس میکنم چشماتو رو به رفتارهای بد آدما میبندی.به نظرم باید گاهی خیلی رفتارهای نامطلوب دوستات رو بهشون گوشزد کنی.و میتونی اینو همین الان از خود من شروع کنی. در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس پری خانم یه دونه باشه.کفشای سفید پاشه. 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خوبی؟ مرسی بابت دعوت اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ نام؟! نمیدونم منظور از نام چیه اینو بگو تو پروفایلم میام ویرایش میکنم اینو بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ احساس میکنم خیلی خونسردی و این خیلی خوبه بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ واقعا اونقدر شناخت ندارم که اینو بگم و نمیخوام چیز الکی بگم وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ احساس مثبت، بچه خوبی هستی، سفیدیت به سیاهیت میچربه فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ فکر میکنم احساساتی بودنت مثل اکثر دخترا نقطه ضعفت باشه و نقطه قوتت خونسرد بودنه و عصبانی نشدن در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس در انتها دختر خوبی هستی 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟بهار همیشه سبز:hapydancsmil: بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ مهربونی ، صاف و ساده بودن، اهل دقل (دغل) بازی نیست به هیچ وجه، ظاهر و باطن یکیخونگرم و اجتماعی بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟توی روابطت گاهی بیش از حد مایه میزاری از خودت و نتیجش این میشه که خیلی خودت رو آزار میدییکم بیش از حد حساس میشی وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟توی ذهنم یک عدد پری دریایی تصور میکردم..شبیه آواتار قبلیشو خیلی جالب بود برام که خیلی زیاد شبیه اون چیزی بود که فکر میکردمهم ظاهر و هم شخصیتی فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه تقلب نکردی؟؟؟ این یه جوریا همون سوال بالاییست دیگه!! که بدترین و بهترین ویژگی و صفتش چیهلذا جواب نمیدیم!! نقطه قوتت : روابط اجتماعی خوب، مهربونی و یکرنگ بودنته نقطه ضعف : یکمی شاید از لحاظ روحی فکر میکنم باید قوی تر شی.........کم تر وابسته شی........و کم تر اجازه بدی که دیگران بهت آسیب بزنن در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویسدر کل بسیار موجود دوست داشتنی میباشد و یکی از بهترین دوستای من ذهن زیبایی داره و زیبایی ها رو خیلی بهتر و بیشتر از بقیه میبینه زود میبخشه و زود فراموش میکنه و شرایط دیگران رو تا جایی که بتونه درک می کنه..........سعی می کنه منطقی قضاوت کنه (که بسیار بسیار مهم میباشد !) موجودی به شدت عاطفی و احساساتی که گاهی سرهمین قضیه لطمه میخوره .خودش لطمه میخوره و ضرر اما بقیه شاید اینو متوجه نشن (به ضرر خود به نفع دیگری! ) یه ترس و نگرانیی ته دلش داره که اذیتش میکنه......خیلیاشونم اگه درست نگاه کنه شاید بیخود باشن یه امید دهنده فوق العادست می خواد مطبشو در آینده بیاد نزدیک خونه ما بزنه من هی تند تند برم پیش روان درمانیم کنه....پولم نگیره همیشه شاد باشی 9 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ در ابتدابه رسم ادب سلام:wavesmile: وسپاسگزارم بابت دعوت اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ اگر اشتباه نکنم اسم واقعی شما بهار بود واز اونجا که شخصیت هرکس بیشترحول محور اسمش درگردش هست شما هم از این قاعده مستثنی نبوده اید و همان بهار برازنده ی شخصیت شماست.نام دیگری را نمیتوانم در نظر بگیرم بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ شاید بارزترین خصوصیت ،صبر وبردباری شما باشد که با توجه به رشته تحصیلی وتخصصتان دورازذهن نبود بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ فراموشکاری وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ خیلی سخته پاسخش ،البته ممکنه واسه من اینگونه باشه چون مکالمه ای چندان میان ما صورت نگرفته است واز طرفی تلاشی که شما برای مخفی شدن در پشت اسمی فانتزی وشخصیتی خیالی بانام پری دریایی برگزیده اید مانع از شناخت آنچنانی من از شما گشته است چیزی که شاید به قضیه کاسه کله واینا مربوط بوده بهرحال بریا من تشخیص شخصیت واقعی شما غیرممکن مینمود. فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ پاسخی برای این پرسش ندارم در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس نمیدانم چه میخواهم بگویم..............زبانم در دهان باز ،بسته است هم حرف دارم هم نمیتوانم بگویم فقط آرزوی سعادت وخوشبختی میکنم برای شما تمام شد. 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ فردا شد...:wavesmile: اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ اریل Princess Ariel میشناسیش که؟ فکر کن نشناسیش...:biggrin: بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ یه آرامش خوبی داری که اونو به طرف مقابلت منتقل می کنی....:heartshape2: بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ آخه این سئواله میپرسی...نه جون من این سئواله:elivg5ddfqdy8k5mocf...من اصلا به بدترین ها اعتقاد ندارم... وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ حس میکنم ادم مثبت و با انگیزه ای هستی تو زندگیت.... به نظرم میاد که به خودت و حست وفاداری...یعنی برای حست ارزش زیادی قائلی..من اینو بر خلاف خیلی از آدما نکته ی منفی نمی دونم... فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ نکته ی قوتت به نظرم تاثیر گذاریته...یعنی می تونی روی محیط اطرافت خیلی موثر باشی... باز گفت ضعف..........................:w00: در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس. من بهار را دوست دارم...:aghosh: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟پری مهربون :hapydancsmil: بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟مهربونی و رازداری بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟حس می کنم وقتی تو فاز غم هست خیلی بد می یاد بیرون وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟تو برخوردایی که داشتیم به نظرم خیلی خودمونی و راحت و صمیمی هستی.قابل اعتماد و رازدار. فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟خیلی مهربونه.حس آزادی و رها بودن داره. در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس . هوارتاااااااااا دوستت دارم عزیزم :heartshape2: 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ بنده عنوان تاپیک رو اصلاح می کنم رستورانی با غذای دریایی لطفا جهت رزرواسیون بشتابید 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ همه رزرو کردن رفتن سلام علیکم اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ پری رود بزرگ. چون دلت مثل رود، پاک و زلال و روشنه. رود به خاطر آرامش بخش بودنش. رود بزرگ، چون رودای کوچیک با اینور اونور زدن خودشون سعی میکنن توجه رو جلب کنن، ولی رودای بزرگ معمولاً آرومن که درواقع ظاهر آرومی دارن و تو خودشون تلاطم زیادی دارن و تلاطمای رودای کوچیک رو هم میگیرن. رود چون همیشه در حرکته و خسته و ناامید نمیشه. (بالاخره پری دریایی هم باید تو آبی چیزی باشه دیگه ) بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ مهربونی بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ اضطراب. چون احساس میکنم یه حس نگرانی تو وجودت هست و سعی میکنی تو خودت از بین ببریش. تاحدی درونگرایی فکر کنم. وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ نیم تنه بالایی بدنش مثل آدماس و نیم تنه پایینی مثل ماهیا یه آدم خیلی آروم، خونگرم و مودب. کسی که سعی میکنه همیشه انرژی رو به دوستاش منتقل کنه. ولی به نظر میرسه درونش اون آرامشی رو که نشون میده و به بقیه هم منتقل میکنه رو نداره. البته ایشالا که این تصورم اشتباهه. کلاً تصور نکنم سنگین ترم فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ تقریباً تو قبلیا گفتم دیگه در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس ایشالا همیشه تو زندگیت شاد و موفق باشی 8 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ سلام عزیزمممممممممممممم اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ اسم خودت بهار- مثل بهار شادی بخش و زندگی بخشی خوشگلم بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ این که خلی مهربونه- صبوره-یه دوست خوب برا گوش کردن درد و دلاست می تونی تا هر کجا خواستی باهاش حرف بزنی-خیلی دلسوزه-اهل فراموشی نیست همیشه به یاد دوستاش هست و بهشون اهمیت م ده بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟ فکر می کنم زود دلشکسته و ناامید می شی وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟ متاسفانه تا حالا ندیدمت و این از بد اقبالیم بوده ولی همیشه یه حس آرامش به آدم می دی فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟ گفتم همون ناامیدیته نقطه قوتتم اینه که برا برطرف کردنش تلاشتو می کنی در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس در انتهااااااا خیلی خوشحالم دوباره می بینمت خیلی گلی جیگرم برات ارزوی موفقیت و شادکامی دارم در همه مراحل زندگیت :love070: 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ درود بی بدرود ...خوش اومدی عزیزمهی وای من مثل اینکه نوبت ما شد و این شتر تحلیل شخصیت لب ساحل دریای ما لنگر انداخت و خوابید... هر چند نمی دونم موجودات دریایی چیزی به نام شخصیت دارن یا نه... ولی اینو می دونم که من سه واحد شخصیت پاس کردم ... به دور از شوخی دوست داشتم این تاپیک یادگاری و شاید تنها یادگار تک تک شما دوستای عزیزم باشه و حتما از این تاپیک کوچیک درسای بزرگی می گیرم اما برای اینکه تاپیکمون واقعا رنگ و بویی از نقد و تحلیل شخصیت به تعریف عام داشته باشه و تعریف محض از روی لطف نباشه ، من دلم می خواست همیشه جواب این سوالا رو از دوستام درباره خودم بدونم ممنون می شم بهشون پاسخ بدین اگه بخواین منو با یک نام تعریف کنید اون چه نامی است؟ارام بهترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟بهترینش اینه که اول خوب میشنوه بعد جواب میده بدترین صفت اخلاقی پری دریایی چیه؟همه خصوصیات بد دارن شما هم همینطور ولی من نمیدونم چیه وقتی پری دریایی رو می بینین یا باهاش حرف می زنین تو ذهنتون چه جوری تصورش می کنین؟ به نظرتون چه جور آدمیه؟من که ندیدمت اما هر وقت اسمتو میبینم حس حامیانه واسم داری یجور تکیه گاه ،میشه اشتباهاتمونو راحت بهت بگیم و تو نظرت دربارمون برنگرده فکر می کنین نقطه قوت و ضعف این موجود دریایی چیه؟اینو نمیدونم اما کارتونش عاشق شد زن اون پسره شد خوشم نیومد در انتها هرچه دل تنگت می خواهد درباره پری یا برای پری بنویس و بدان که دوستت دارد ........ ارادتمند پری چرا پری دریایی ؟چرا اسم خودت نه 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ به برادر زاده خوشگل خودم نمیخوام سوالاتو جواب بدم میخوام خودم بگم شاید مهمترین خصیصه که در نظر اول به آدم القا میشه ظاهر و حالت چهره دوست داشتنیشه و باعث میشه هیچ حالت دفاعی در مقابلش نداشته باشی اهل مطالعه و باسواد قدرت مدیریت کمی داره به نظرم و احتمال میدم هیچ وقت نمیتونه یه جمعی رو کنترل کنه مثل اکثر دخترا احساساتی و رویا پرداز به خانواده شدیدا معتقده و از این نظر زندگی مشترک خوبی براش متصور میشم(ایشالا) فکر میکنم زیاد به پس انداز معتقد نباشه نکته سنج و دقیق...اینو از نحوه رانندگیش فهمیدم( رو آب بخنید...:دی) فعلا شام نخورم و مغزم بیشتر از این نمیکشه بهترین ها رو برات آرزومندم عمویی 7 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ مهربون،با احساس،صمیمی و بسیار توانا در مدیریت و نظم بخشیدن. من هرچی دیدم مثبت بوده. وجود آدم هایی مثل شما که میتونن به همه امید بدن واقعا نعمته. شاید خودت هم دردی داشته باشی، اما مهم اینه که زیاد بروزش نمیدی و به همه امید میدی. امیدوارم موفق باشی عزیزم. 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ درود عزیزم........ پاسخ همه سوالاتت فقط یک چیز هست...احساسات فوق العاده بنظرم احساساتی هستی........این میتونه گاهی اوقات بهت آسیب برسونه ولی در ما بقی موارد خوبه. مهربون و پر از انرژی..خیلی خوبه که سعی میکنی این انرژی رو به بقیه هم منتقل کنی. ساده و خودمونی مینویسی و این خیلی خوبه...... 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ امشب حسش نیست باشه بعد میام میجوابم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده