peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ با سلام حتما شنیده اید که میگویند «آرزوهایت را هر روز یادداشت کن ،شاید آنچه که امروز به آن رسیده ای خواسته وآرزوی دیروزت باشد» ما هم تصمیم داریم اینجا دفتری باز کنیم تا شما آرزوهایتان را بنویسید وفردای روز که به اینجا سرمیزنید ببینید که داشته های امروزتان همان خواسته های دیروزتان بوده است مهم:موارد زیردر این تاپیک بدون اطلاع وتوضیح پاک خواهدشد نقل قول گیری به هر عنوان خواسته هایی که مخاطبی داخل این انجمن داشته باشد خواسته های طعنه وکنایه آمیز به هرشخص حقیقی یا حقوقی در این انجمن 23 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من آرزو دارم از شهر فاصله بگیرم و برم تو بیابون واسه خودم و خانوادم در آرامش زندگی کنم. یعنی میشه؟ 16 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ آرزو دارم یه روز یه مغازه واسه خودم داشته باشم که بتونم بدون دغده اینکه باز باید اجاره بدم کاسبی کنم ،یه کسب حلال دوست دارم واقعا بتونم یه مسافرت برم چین 16 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ آرزو دارم فردایی را که به دیروز خود با غرور مینگرم و به کودک خردسال خود نتایج واقعی صداقت و پاکدامنی را گوشزد میکنم 16 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ آرزو دارم ارشد برم یه یونی دولتی و توی یه شهر بزرگ ( شیراز یا تهران ) برم سریکار منطبق با رشته ام و توش هم موفق و راضی باشم یه مسافرت توپ هم برم که بهم خیلی خوش بگذره .........اگر شد با یک نفر همراه عزیز......درکنار دوستام و یکی هم با خانواده 14 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ سلام من هر آرزويي كه در بچگي داشتم نصفشون رسيدم .... ولي آرزويي كه از بچگي داشتم تا الان رسيدن به عشق واقعي بوده زيبا ترين نماد عشق كه تا امروز ناكام بودم ... 15 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ فعلاً آرزوم اینه که لیسانسم رو بگیرم ... 15 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ اساسا ما جهان سومی ها اینقدر آرزو داریم که بخواهیم بنویسیم خودش یه کتاب میشه البته خیلی هاش نیاز که برای ما آرزو شده چی بگم که زندگی ما اینقدر سوراخ سمبه داره که حالا حالا ها آرزو های ما جهت مرتفع کردن اوناست بعد از عاقبت بخیری بزرگترین آرزوی من اینه که بتونم در آینده زندگی سالمی داشته باشم و فشار زندگی منو از مسیرم منحرف نکنه زن و زندگی خوب - زندگیم هدف دار باشه و برای جامعه و مردمم مفید باشم و این برای من ارزشمنده وقتی مردم بخوبی ازم یاد بشه .... 11 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ نمی دونم شاید هیچ آرزویی ندارم... 10 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ آرزو دارم دور دنیا رو بگردم و از فرهنگ و زندگی آدمای مختلف یه کتاب بنویسم ... ( بزرگترین آرزوی دوران کودکیم البته الان دیگه هدف شده برام )... * * یه تلسکوپ داشته باشم و یه خونه وسط کویر که هر شب برم پشب بوم و ستاره ها رو تا صب تماشا کنم .. تنهای تنها ... * * 15 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ آرزو دارم بتونم استاد دانشگاه بشم و تو رشته حرفه ی خودم حرفی برای گفتن داشته باشم ، واسه جامعه م مفید باشم و روی حرفم حساب کنن . آرزو دارم بتونم از لحاظ شخصیتی خودمو انقدر قوی کنم که هیچ عیبی نداشته باشم ... آرزو دارم یه عشق واقعی تو زندگیم پیدا کنم و تا ابد کنارش آرامش بگیرم ... 15 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من آرزو دارم یه روزی سوار اون تابی که تو خواب دیدم بشم ... 15 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ همه آرزوهايي كه الان دارم مقطعيه فوقش تا 1سال ديگه برطرف ميشه آرزوي خاصي ندارم...شايدم الان يادم نيست...نميدونم!! 11 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ آرزو دارم اول انسان بشم. بعد به آرامش برسم .... بعد به فنا برسم. 14 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من آرزو و هدفم اینه که عضو هیئت علمی یکی از دانشگاههای تبریز یا تهران بشم و نیز، یه خوشبختی با زن و بچه خوب! 9 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ اولين ارزوم عاقبت به خيرى اين دنيا و اخرتم دومين سلامتي اقا امام زمان و تمام مردم سومين ارامش داشتن كنار يه هم نفس خوب مادر لايقى بودن اخري استاد دانشكاه تبريز شدن در رشته خودم 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ در حال حاضر این که از 300 نمره بالای 270 بشه نمره ام... بعدشم این که کتفم دردش خوب شه این جوری سر امتحان برم گرفتار میشم... بعدشم این که دیگه تو زندگیم با ادمای عجیب غریب برخورد نداشته باشم تا اطلاع ثانوی همینا... 6 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ اون 207 مشکی رو میخوام شنبه که میرم گرون تر نشه تا بخرمش 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده