bme.masood 5832 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 تازگی همه قصد دارن بهم یاد بدن که باید واسه خودم مهمترین شخص باشم اما من از بچگی به این قضیه خیلی فکر کردم فکر کنم افراد زیادی تو زندگیم باشن ( شاید 10 نفر ) که حاضرم هستیم رو فداشون کنم مادیاتم که به راحتی فدای یک لحظه لبخندشون میکنم خوشحالم که ادمهایی در اطرافم دارن که ارزش عشق منو دارن 11
ooraman 22216 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 نمیتونم بگم چقدر ولی بعضی وقتا این کار و میکنم اصولا آدم خودخواهی هستم و کم پیش میاد از خودگذشتگی کنم ولی بعضی وقتا به خاطر کسایی که دوسشون دارم از بعضی چیزا میگذرم 10
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 سعی میکنم نگذرم از حقم بخاطر هیچ کسی هیچ کسی واقعا اینقدر ارزششو نداره که بخوام بخاطرش از چیزی بگذرم.... 6
شقایق31 40377 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 خیلی از خود گذشتگی نشون دادم چه شبها که بخاطر پسرا نخوابیدم چه صبحا که بخاطر پسرا بیدار شدم چه روزها که بخاطر زندگی با تن مریض سر کار رفتم انقدر زیاده که بگم یک صفحه میشه وقتی پدر و مادر بشی وقتی بله عقد ودو طرف بگن از خود گذشتگیها شروع میشه چه برای مرد چه برای زن پ.ن :مجرد باش خدایی کن 12
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 خیلی از خود گذشتگی نشون دادمچه شبها که بخاطر پسرا نخوابیدم چه صبحا که بخاطر پسرا بیدار شدم چه روزها که بخاطر زندگی با تن مریض سر کار رفتم انقدر زیاده که بگم یک صفحه میشه وقتی پدر و مادر بشی وقتی بله عقد ودو طرف بگن از خود گذشتگیها شروع میشه چه برای مرد چه برای زن پ.ن :مجرد باش خدایی کن بشدت تایید میشه البته هر دوش... پ.ن نیز 7
کتایون 15176 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 من یه پا پتروسم واسه خودم...زیاد از خودم گذشتم اون قدر زیاد که بعضی وقتا که فکر می کنم باورم نمیشه...ازین قضیه ناراحتم نیستم...به نظرم آدما همشون با ارزشن مگه این که خلافش ثابت شه... 10
amin 202 مهمان ارسال شده در 26 اسفند، 2011 از خودم،مونده به طرفشو موقعیتش...ولی از دیگرن،هرگز نمیگذرم! سعی میکنم پیش داوری نکنم و با آزمون و خطا به این نتیجه برسم که شخص مورد نظرم ارزش از خود گذشتگی رو داره یا نه! خودت نگفتی زیزا(شومپت...این چه اسمیه آخه) ، میگذری یا نه؟ بشدت تایید میشهالبته هر دوش... پ.ن نیز آی آی آی....تو هم نیز؟! :vahidrk: پس چرا قبلنا سعی در اغفال من داشتی؟!
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 تقریبا همیشه از خود گذشتگی نشون میدم فرقی نمیکنه طرفم کی باشه آنچه برای من مهمه اینه که کار درست کدومه دوست یا دشمن , غریبه یا آشنا , مادی یا غیر مادی فرقی نمیکنه خودمو جای اون میزارم و ... و اگه کسی گیر من باشه و من از خود گذشتگی نشون ندم تا 2-3 روز فکرمو مشغول میکنه فقط تو یه مورد به هیچ عنوان گذشت ندارم اونم زمانی که برنامه ای برای کارهام ریخته باشم و کسی انتظار داشته باشه برنامه ام رو بهم بزنم و وقتمو به اون بدم 3
Avenger 19333 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 در چه زمینه ای؟؟ واسه کی یا چی؟؟ اینقدر میگذرم که دلت بخواد ولی هیچ وقت انقدر نمیگذرم که بگن یارو احمقه 7
am in 25041 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2011 من خودم نه میبخشم و نه فراموش میکنم، میگذرم از روی پل به قول خودم، هر حیوونی ارزش رام کردن نداره شب و روز خوش 6
shaden. 18583 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 به خاطر عزیزانم تا پای جون اما بعضی افراد ارزششو ندارن که آدم براشون وقت بزاره چه برسه از خودش بگذره 8
VINA 31339 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 از بهاران کی شود سرسبز سنگخاک شــو تا گــل برویی رنگ رنگ سالها تو سنـگ بودی دلـــــخراش آزمـــون را یــــک زمانی خاک باش چقدر حاضری از خودت بگذری؟ برای مادرم از جونم برای بدرم از تصمیم برای برادرام از مالم برای صمیمیترین دوستام گاهی از وقتم برای بقیه از هیچی نمیگذرم فقط خودمو خونواده ام برام ارزش دارن ** گاهی شامل اسثنا میشه اما بندرت** 7
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 تاپیک جالبیه و سوال بسیار سخت و حساسی هست. اینکه اصلا از خودگذشتگی خوب هست یا بد هم خودش برای خودش مسئله ایه. اینکه بفهمیم کی باید بگذریم کی نباید بگذریم هم خیلی مهمه. من برای مسائل پیش و پا افتاده سعی میکنم از خودم بگذرم. تو رانندگی، تو صف، تو جا واسه نشستن و ... البته سعی میکنم. ولی از حق خانوادم نمیگذرم. اگر کسی بهم توهین کنه سعی میکنم بگذرم. ولی اگه کسی به خانوادم توهین کنه از حقوقشون نمیگذرم. از خودم برای خانوادم میگذرم. سعی میکنم خیلی زیاد هم بگذرم. ولی برای دیگران کمتر. برای نواندیشان از خودم میگذرم. تا جایی که به زندگی و روابطم لطمه ای نخوره. برای دوستانم از خودم میگذرم تا جایی که به خانوادم لطمه نخوره. برای هر کسی به اندازه خودش از خودم میگذرم. نه بیشتر و نه کمتر. 9
am in 25041 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2011 تاپیک جالبیه و سوال بسیار سخت و حساسی هست. اینکه اصلا از خودگذشتگی خوب هست یا بد هم خودش برای خودش مسئله ایه. اینکه بفهمیم کی باید بگذریم کی نباید بگذریم هم خیلی مهمه. من برای مسائل پیش و پا افتاده سعی میکنم از خودم بگذرم. تو رانندگی، تو صف، تو جا واسه نشستن و ... البته سعی میکنم. ولی از حق خانوادم نمیگذرم. اگر کسی بهم توهین کنه سعی میکنم بگذرم. ولی اگه کسی به خانوادم توهین کنه از حقوقشون نمیگذرم. از خودم برای خانوادم میگذرم. سعی میکنم خیلی زیاد هم بگذرم. ولی برای دیگران کمتر. برای نواندیشان از خودم میگذرم. تا جایی که به زندگی و روابطم لطمه ای نخوره. برای دوستانم از خودم میگذرم تا جایی که به خانوادم لطمه نخوره. برای هر کسی به اندازه خودش از خودم میگذرم. نه بیشتر و نه کمتر. به عنوان یه قدیمی بهت توصیه میکنم هیچوقت این کار رو نکن وقتی با من نوعی این برخوردها میشه مسلما به حقایق بدتری دست پیدا میکنین بعدا 4
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 به عنوان یه قدیمی بهت توصیه میکنم هیچوقت این کار رو نکنوقتی با من نوعی این برخوردها میشه مسلما به حقایق بدتری دست پیدا میکنین بعدا هیچ جا مدینه فاضله نیست. ولی باید سبک و سنگین کرد. باید دید ماندن بهتر است یا رفتن. اگر روزی به این نقطه برسم که احساس کنم رفتن بهتره مطمئن باش میرم چون تجربه ثابت کرده برای جایی ارزش قائل خواهم بود که برایم ارزش قائل شوند. 6
fargol_2408 3453 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 کاملا بستگی به طرفم داره،اگه در مقابل خانواده ام باشه و یا کسایی که دوستشون دارم،اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم و به خودم ضربه وارد نشه ،از خودم میگذرم اما در مقابل کسایی که از نظر خودم ارزش از خود گذشتن رو ندارن،به هیچ عنوان از خودم و وجودم نمیگذرم،اما همیشه جوری رفتار کردم که اون شخص ناراحت نشه :icon_gol: 5
am in 25041 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2011 هیچ جا مدینه فاضله نیست. ولی باید سبک و سنگین کرد. باید دید ماندن بهتر است یا رفتن. اگر روزی به این نقطه برسم که احساس کنم رفتن بهتره مطمئن باش میرم چون تجربه ثابت کرده برای جایی ارزش قائل خواهم بود که برایم ارزش قائل شوند. وقتی به چیزی وابسطه بشی جدا شدن سخت تره پس بهتره به اونجا نرسه و نزاریم برسه 2
کهربا 18089 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 نه من از خودم نمی گذرم دیگران هم برای من این کار رو نکنن چون من به تعبیر اونها خود خواهم! 3
Hossein.T 22596 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 والا بستگی به موقعیت داره. قدیما زیاد ولی الانه وقتی میبینم طرف مقابلم نصف ارزشی که من براش قائل میشم رو به خودم برنمیگردونه ، در رفتارم تجدید نظر کردم. باید مورد جدیدی پیش بیاد و ببینم برخوردم چه خواهد بود. 3
ارسال های توصیه شده