Neutron 60966 ارسال شده در 12 آبان، 2012 هر کی با پستای خودش بیشترین حال رو میکنهاستغفرالله:icon_pf (34): این آقا رو هم خیلی دوسش دارم راستی خانوادتا یه جوریا که من خوشم میاد ازشون! 7
.Yaprak 15748 ارسال شده در 12 آبان، 2012 Essi هرچند که نیستند ولی من زیاد میرم پستاشونو میخونم Neutron Amirgb S.F 9
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 14 آبان، 2012 سارا افشار.....به خاطر امید ی که تو نوشته هاش هست.( به خصوصا این مدت اخیر) هوتن..... ابولفضل رستگار.....صراحت و راحتیش عسل صدرا.....صداقت و نمکش سهیل......نمک و جسارت هولفدن کافیلد هیلدا.....همچنان جسارت و نمک عطر بارون....سادگی و صداقت الرحمان....(ال رومان)....نمک و صراحت لرنا...لحنشو دوس دارم. حمیدصفا.....خوبه اریون....ادبیات جالبش وافن....دانش و صراحت میلاد....الان که پست نمیده....اما قبلنا...نمک صراحت... کلا بغیر از نمک و صراحت دلیلی یادم نمیاد... 11
ms13 1488 ارسال شده در 21 دی، 2013 پستهای خودم :دی پ ن : در چند انجمن دیگه که فعالیت بیشتر و بهتری داشتم کاربرانی بوده اند که پست ها و نوشته هایشان جذابیت و برجستگی ای برام داشته و حتی تحت تاثیر عقاید و آرمانها و روحیاتشون قرار گرفتم ... اما شخص خاصی رو در این انجمن به یاد ندارم .. (جسارت نمیکنم ... کاربران این انجمن هم باشعور و باسواد هستند ... مشگل از بندست که آشناییت کمی با اینجا دارم )
ارسال های توصیه شده