ترانه18 8013 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 عشق طرح ساده لبخند ماست معنی لبخند ما پیوند ماست عشق را با دست های مهربان هر که قسمت می کند مانند ماست عشق یعنی اینکه ما باور کنیم یک دل دیگر ارادتمند ماست دوستی همسایه نزدیک ماست مهربانی نیز خویشاوند ماست شرح مبسوط زیان و سود عشق چشم غمگین و دل خرسند ماست گر چه ما خود را نصیحت می کنیم عشق اما بی خیال پند ماست دست خوبت را به دست من بده دست های ما پل پیوند ماست در همه قاموس های معتبر عشق تنها واژه پسوند ماست 3
moein.s 18984 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 اگر چه حسن تو از عشق غير مستغنى است من آن نيم كه ازين عشقبازى آيم باز 3
sam arch 55879 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 شد باغ دشنه ، سينه ، از دست اعتمادم عاشق شدن به دستت ، آخر به باد دادم از روز آشنايي ، از صبح ِ تلخ ِ عشقت آرامشم به هم خورد ، با دست ِ اعتمادم 3
moein.s 18984 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 روندگان طريقت ره بلا سپرند رفيق عشق چه غم دارد از نشيب و فراز 3
moein.s 18984 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 ساقيا يك جرعه ده زان آب آتشگون كه من در ميان پختگان عشق او خامم هنوز 3
sam arch 55879 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 بس كه غم خوردم، ببين از زندگي سيرم زنده ام گرچه ، ولي هر لحظه مي ميرم با من از دنياي بعد از مرگ ، كم تر گوي چون كه در كار ِ همين دنياي خود، گيرم من جوان بودم ، ولي از شدت اندوه اين زمان در نيمه راه زندگي پيرم آسمان ، اي آسمان ! يك روز خواهي ديد انتقامم را به سختي از تو مي گيرم خال كوبي كرده بود از عشق ، بيتي را مرد معتادي كه زد بر جان و دل، تيرم : " آن قدَر از زندگي دلتنگ و دلگيرم كه روز مرگ خود را جشن مي گيرم ". 3
ترانه18 8013 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 بی تو اما عشق بی معناست ، می دانی؟ دستهایم تا ابد تنهاست ، می دانی؟ آسمانت را مگیر از من ، که بعد از تو زیستن یک لحظه هم ، بی جاست ، می دانی؟ تو ، خودت را هدیه ام کردی ، ولی من هم شعرهایم را که بی پرواست ، می دانی؟ هر چه می خواهیم – آری – از همین امروز از همین امروز ، مال ماست ، می دانی؟ گرچه من ، یک عمر همزاد عطش بودم روح تو ، هم – سایه دریاست می دانی؟ دوستت دارم!» - همین ! – این راز پنهانی از نگاه ساکتم پیداست ، می دانی؟ عشق من ! – بی هیچ تردیدی – بمان با من عشق یک مفهوم بی « اما» ست ، می دانی؟ 3
moein.s 18984 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 فرشته عشق نداند كه چيست اى ساقى بخواه جام و گلابى به خاك آدم ريز 2
sam arch 55879 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 گل ريخت بر سر باغ ، چشم بهار، روشن ! بازار لاله شد داغ ، چشم بهار، روشن! باران پاك باريد بر ياس و ياسمن ها سرسبز و تازه شد باغ ، چشم بهار، روشن ! وقتي نسيم آمد ، رقصيد دختر گل شد حكم عشق ابلاغ ، چشم بهار ، روشن ! هر هفت كرده خود را رنگين كمان زيبا بفرست بوسه اي داغ ، چشم بهار ، روشن! 2
moein.s 18984 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 عشقبازى كار بازى نيست اى دل سر بباز زانكه گوى عشق نتوان زد به چوگان هوس 3
ترانه18 8013 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 عشق يعنی تشنهای خود نيز اگر ، واگذاری آب را بر تشنهتر! ... 3
moein.s 18984 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 چو پير سالك عشقت به مى حواله كند بنوش و منتظر رحمت خدا مى باش 2
sam arch 55879 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 به جرم آن که پری یافتم ازین هستی فلک ، مرا قفسی داد و حسرت ِمستی مکن تو ای گل ساده ، به جوش ِباده ، جفا که اعتماد نشاید به داده ی هستی مگر که شعر من ، آیینه ات نبود ، چرا مرا شکستی و رفتی ، به غیر پیوستی ؟ اگر که بوسه زدم بر خطت ، خطایی رفت که بوسه شد عشق و عهد خویش ، بگسستی به سرخی ِ گل ِ آن گونه های ناز، قسم ! دلی نبود ازین عاشقان که نشکستی 3
ترانه18 8013 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 وعشق تنها عشق ترا به گرمی یک سیب می کند مأنوس ... وعشق تنها عشق مرا به وسعت اندوه زندگی ها بُرد ... مرا رساند به امکان یک پرنده شدن ... 3
moein.s 18984 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 صحبت عافيتت گرچه خوش افتاد اى دل جانب عشق عزيزست فرو مگذارش 3
moein.s 18984 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 عشقست و مفلسى و جوانى و نوبهار عذرم پذير و جرم به ذيل كرم بپوش 3
sam arch 55879 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 چه شد که شبنم خون باز بر چمن بنشست ؟ بنفشه ، غم زده درسوگ یاسمن بنشست ؟ به گاه ِ صبح ، شقایق ، شراب خون نوشید بهار ِ خسته دراندوه ِ سوختن بنشست دوباره بلبل ِ عاشق ، سرود ِ غم سرداد غبار ِ غم به رخ ِ پاک ِ نسترن بنشست نسیم ، همره ِ خود ، بوی عشق بازآورد به بوی عشق ، به خون ، یاس ِ سیم تن بنشست هزار سرو ِ برومند ِ ما به خاک افتاد فضای جنگل ِ خاموش ، درمحن بنشست سپهر ِ آبی ِ این خاک ، رنگ ِ خون بگرفت دلم به داغ ِ شهید ِ ره ِ وطن بنشست 3
moein.s 18984 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 هر آن كس را كه در خاطر ز عشق دلبرى باريست سپندى گو بر آتش نه كه دارد كار و بارى خوش 2
ترانه18 8013 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 عشق یعنی تا خدا پرواز کن نغمه های عاشقی را ساز کن عشق در تقدیر و در جان و دل است ساده می آید ولیکن مشکل است 3
ارسال های توصیه شده