Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ من کلا آدم صبوریم همه هم بهم میگن ولی وای به روزی که کاسه صبرم لبریز بشه 1 لینک به دیدگاه
پارسیاتیدا 415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ اگه در مورد رفتار كسي باشه تا جايي كه بفهمه و قدر صبرم رو بدونه صبر ميكنم ولي بعد از اون ديگه نه...! ولي در كل صبر براي من يه امر نسبيه.گاهي خيلي صبور و گاهي نه. 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ به اعصاب دیگرون رحم نمیکنی به پوستت رحم کن عصبانی بشی پوستت خراب میشه راس میگی ها! تا حالا حواسم نبود واسه پوستم ضرر داره!:icon_pf (34): من از این به بعد دختره خوبی میشم!!:girl_yes2:( جای اخم داره بین ابروهام میمونه:icon_pf (34):) 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ قیافه من کلا شبیه سنگ صبوره! از بچگی همه میومدن رازهاشون رو به من می گفتن منم کلیه احساساتم به گریه ختم می شه! ته شادی گریه ته ذوق گریه ته خشم گریه اند نفرت هم گریه است! ولی وای به اون روزی که برسم به اند خشانت! هرچند بازم می زنم خودمو داغون می کنم فقط! تهش اینه که داد می زنم بعدش باز گریه می کنم! 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ راس میگی ها! تا حالا حواسم نبود واسه پوستم ضرر داره!:icon_pf (34): من از این به بعد دختره خوبی میشم!!:girl_yes2:( جای اخم داره بین ابروهام میمونه:icon_pf (34):) اخم نکن میترشیا:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ میزان صبرم بستگی داره به طرف مقابلم... اگه طرف مقابلم شخصی باشه که ازش انتظار کاری رو نداشته باشم و انجام بده خیلی داغ میکنم اما اگه طرفم رو ببینم که یه آدم زبون نفهمه که هیچی حالیش نیس اصولا خودمو میزنم به اون راه ... ام در کل آدم خیلی صبوری نیستم و اگر هم عصبانی بشم بد جور همه جارو بهم میزنم 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ اخم نکن میترشیا:icon_pf (34): اخم کنیم میترشیم! زیاد بخندیم میترشیم! خنثی باشیم میترشیم! آقا ما شوهر نخواستیم (:(2310):دیدی میگم اعصاب ندارم اینه:(87):) 6 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ اخم کنیم میترشیم! زیاد بخندیم میترشیم! خنثی باشیم میترشیم! آقا ما شوهر نخواستیم (:(2310):دیدی میگم اعصاب ندارم اینه:(87):) کی تو این زمونه اعصاب داره؟؟؟ واقعا هاااااااااااااااااااا!!! یه بررسی علمی انجام بشه فک کنم بیش از نیمی از افراد جامعه دچار ناراحتی اعصاب هستن !!! 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ چرا همه اونایی که میگن صبرشون زیاده بعدش میگن وای به روزی که صبرم لبریز شه....؟ 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ سلووووومهمه ما آدما یه نقطه صبر داریم و یه نقطه جوش داریم تا یه حدی صبور هستیم ولی یهم مثل رادیات ماشین جوش میاریم تعریف شما از صبور بودن چیه؟ آیا شما هم صبور هستید؟ آیا آدم زود جوشی هستید؟ چه چیزی باعث میشه که خیلی زود جوش بیارید و به اصطلاح خون جلو چشمتون و بگیره؟ یه تعریف کوچولو از صبوری و میذارم بقیش و شما بگید تعریف ما را از صبر >>> صبر کن بعد از محرم بهت میگم خیلیییییییییییییییییییییییییییی صبورم در سطح تیم ملی افغانستان اصلا جوش نمیزنم به جون عمه ام ( لطفا نپرس عمه ام کیه ) هیچ چیزی نه اشک نه خون جلو چشمم نمیاره ولی اگه چیزی بخواد جلوی چشمم خون بیاره حتما جلو چشمش رو خون میارم اونم چه خونی !! انگار خون شتر زیاد و غلیظ دیگه سوالی ندارین خانم ؟؟ تعارف نکن بپرس 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ چرا همه اونایی که میگن صبرشون زیاده بعدش میگن وای به روزی که صبرم لبریز شه....؟ چون صبور نیستن الکی میگن 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ یه زمانی زیاد بود. اما الان فکر کنم یه زمان دیگه شده و اون زمان نیست دیگه ولی خب در کل خوبه. فقط مثل قبل نیست. اندازه مورچه اندازه صبر مورچه یا اندازه خود مورچه؟ کاملاً تو تضاد هم هستنا 4 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ من خیلی صبورم و خداروشکر همیشه نتیجه خوب گرفتم، به قول معروف گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ یه زمانی زیاد بود. اما الان فکر کنم یه زمان دیگه شده و اون زمان نیست دیگه ولی خب در کل خوبه. فقط مثل قبل نیست. اندازه صبر مورچه یا اندازه خود مورچه؟ کاملاً تو تضاد هم هستنا انداره خود مورچه صبرم کمه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ مونده به موضوعی که جلو روم هست بعض وقتا صبر میکنم اما بی تابیم کنارش امونمو میبره اما تو مشکلات بزرگ تجربه ی 22ساله ثابت کرده صبرم زیاده 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ یعنی همه اینایی که میگن صبرمون زیاده یکی تهمت بزنه بهشون همیجوری میگن صبوری کنیم؟ با مثلا منظورشون مسایل مالیه که آدم گاهی مجبور ساکت بمونه؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ یعنی همه اینایی که میگن صبرمون زیاده یکی تهمت بزنه بهشون همیجوری میگن صبوری کنیم؟ با مثلا منظورشون مسایل مالیه که آدم گاهی مجبور ساکت بمونه؟؟؟؟ ای واش قضیه سیاسی شدمثلا مریض بشم یا مشکلات زندگی که بعضیاش خیلی سخته برام پیش بیاد صبر مکنم خدایی هم غر نمیزنم اما تهمت و ... که میگین از این اتفاقا برام افتاده من آدمی نیستم که زیر بار حرف بی ربط برم صبر اینجا معنی نداره چون اندکی تامل مساوی خیلی اتفاقای بد هستش که پشت سر اون تهمت پیش میاد 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ ای واش قضیه سیاسی شدمثلا مریض بشم یا مشکلات زندگی که بعضیاش خیلی سخته برام پیش بیاد صبر مکنم خدایی هم غر نمیزنماما تهمت و ... که میگین از این اتفاقا برام افتاده من آدمی نیستم که زیر بار حرف بی ربط برم صبر اینجا معنی نداره چون اندکی تامل مساوی خیلی اتفاقای بد هستش که پشت سر اون تهمت پیش میاد افرین افرین منم در باره تهمت چند بار سکوت کردم بعد دیدم عواقبش بدهولی در کل بنظرم ادم صبوری نیستم تا یه چی میشه گریه میکنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده