شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ من بچه دو ساله بودم اومدم اینجا شما مدیر ارشد بودی اونوقت میگی پدر پدر بزرگتصبرم داره تموم میشه الان:w000: تو دوسالت بود؟ شیطونه میگه شناسنامه رو کنیما 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ خدا اون روز رو نیاره داغ عزیز خیلی سخته ولی صبرش رو خدا میده در مورد تیکه انداختن هم صبور بلش باااو بخند تو دلت ولی به یارو نخند پررو بشه نمیشه تو دل بخندی که اتیش میگیره ادم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ نمیشه تو دل بخندی کهاتیش میگیره ادم:icon_pf (34): عه چرا نمیشه دایورت کن رو سنگ مثلا من با ادبم اتیش نگیر حیفی 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ تو دوسالت بود؟شیطونه میگه شناسنامه رو کنیما فک کنم ممد داره میگیم اسکن کنه ببینیمش قبول راستی اسپم نکن مگه نگفتم غدغنه(اینطوری مینویسند) اینجا ای وای یادم نبود کارهای نیستم دیگه اینجا لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ فک کنم ممد داره میگیم اسکن کنه ببینیمش قبول راستی اسپم نکن مگه نگفتم غدغنه(اینطوری مینویسند) اینجا ای وای یادم نبود کارهای نیستم دیگه اینجا هه برو جلو بوقتو بزن من اصلا بازنشست شدم ک بیام اسپم کن تو هم کن خیلی فاز میده 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ هه برو جلو بوقتو بزن من اصلا بازنشست شدم ک بیام اسپم کن تو هم کن خیلی فاز میده از من و تو گذشته باید بکشیم کنار خیابون جوونا بیاند وسط چه اسپم چه غیر اسپم نه ؟؟؟من که فازام قطعه الان شما رو نمیدونم شقایق خانم لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ از من و تو گذشته باید بکشیم کنار خیابون جوونا بیاند وسط چه اسپم چه غیر اسپم نه ؟؟؟من که فازام قطعه الان شما رو نمیدونم شقایق خانم باشه الان میکشم کنار چرا من میکشم کشم نمیاد؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ باشه الان میکشم کنار چرا من میکشم کشم نمیاد؟ اینم از علایم پیریه کشات خراب شدند لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ اینم از علایم پیریه دارم سعی میکنم انگار یذره کش اومد 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ دارم سعی میکنم انگار یذره کش اومد خدا رو شکر الهی کش بیای همیشه لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ صبر الان در هر کاری متفاوته.. کلا صبرم زیاده... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده