- Nahal - 47858 ارسال شده در 14 دی، 2012 کمی نوازشم کن ، رامتین دلیران کمی نوازشم کن بهانه بی بهانه 4
beat 2373 ارسال شده در 14 دی، 2012 سگ هار شاهین نجفی حال و روزم مثِ سگِ هاره که فقط پارس هاشو میشماره زخم دستاشو گاز میگیره جیغ ترمز رو آرزو داره 2
beat 2373 ارسال شده در 15 دی، 2012 آهنگ مهدی شاهین نجفی از چمخاله تا قم رو دویدم - که تا تو رو ببینم مهدی ندیدم سعادت نبودت حتما آقای محل گفت -می گفت شاید حرف زدی باهام نشنیدم آخه پر از گناه و بدی ام مهدی - ناراضی ام بدجور از خودم مهدی کجایی که با اشکام پاتو بشورم - عشقم فرج و منتظر ظهورم 1
aminvo 346 ارسال شده در 15 دی، 2012 این موزیک را خیلی دوست دارم یک آرامش خاصی در اون نهفته هست. دست کسی که این آهنگ را به من داد درد نکنه، و امیدوارم که همیشه آرامش داشته باشه. Dido the day before the day 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 16 دی، 2012 پنجره سیاوش قمیشی دیگه بیداریه شب عادتمه ... همدم سکوت تنهایی من تیک تیکِ ساعتمه 4
hasti1988 22046 ارسال شده در 16 دی، 2012 تصنیف بسیار زیبا و گوش نواز ..... خودم متنش رو همراه با اجرای تصنیف نوشتم...تقدیم به دوستان نی حدیث راه پرخون میکند...قصه های پرخون میکند... در غم ما روزها بیگاه شد...روزها با سوزها همراه شد.... روزها گر رفت ،گو رو ،باک نیست...تو بمان،تو بمان،ای آنکه چون تو پاک نیست شمع و پروانه منم،مست میخانه منم،رسوای زمانه منم،دیوانه منم... یار پیمانه منم،از خود بیگانه منم،رسوای زمانه منم،دیوانه منم... چون باد صبا دربه درم،با عشق و جنون همسفرم،شمع شب بی سحرم،از خود نبود خبرم،رسوای زمانه منم،دیوانه منم... تو ای خدای من ،شنو نوای من،زمین و آسمان تو میلرزد به زیر پای من، مه و ستارگان تو میسوزد به ناله های من،رسوای زمانه منم ،دیوانه منم... وای ازین شیدا دل من،مست و بی پروا دل من،مجنون هرصحرا دل من ،رسوا دل من... لاله تنها دل من ، داغ حسرت ها دل من ، سرمایه ی سودا دل من ، رسوا دل من.... خاکستر پروانه منم،خون دل پیمانه منم،چون شور ترانه تویی،چون آه شبانه منم،رسوای زمانه منم،دیوانه منم...... 2
ارسال های توصیه شده