- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ کمی نوازشم کن ، رامتین دلیران کمی نوازشم کن بهانه بی بهانه 4 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ سگ هار شاهین نجفی حال و روزم مثِ سگِ هاره که فقط پارس هاشو میشماره زخم دستاشو گاز میگیره جیغ ترمز رو آرزو داره 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ تو اونجا و من اینجا امان از درد دوری حمیرا 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ هنگامه مجنون من باااااااش لیلی تو باشم 3 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ آهنگ مهدی شاهین نجفی از چمخاله تا قم رو دویدم - که تا تو رو ببینم مهدی ندیدم سعادت نبودت حتما آقای محل گفت -می گفت شاید حرف زدی باهام نشنیدم آخه پر از گناه و بدی ام مهدی - ناراضی ام بدجور از خودم مهدی کجایی که با اشکام پاتو بشورم - عشقم فرج و منتظر ظهورم 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ طوقی...............مازیار فلاحی 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ ای جان بهنام صفوی یااااااااااااااااااا علییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
aminvo 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ این موزیک را خیلی دوست دارم یک آرامش خاصی در اون نهفته هست. دست کسی که این آهنگ را به من داد درد نکنه، و امیدوارم که همیشه آرامش داشته باشه. Dido the day before the day 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ پنجره سیاوش قمیشی دیگه بیداریه شب عادتمه ... همدم سکوت تنهایی من تیک تیکِ ساعتمه 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ تصنیف بسیار زیبا و گوش نواز ..... خودم متنش رو همراه با اجرای تصنیف نوشتم...تقدیم به دوستان نی حدیث راه پرخون میکند...قصه های پرخون میکند... در غم ما روزها بیگاه شد...روزها با سوزها همراه شد.... روزها گر رفت ،گو رو ،باک نیست...تو بمان،تو بمان،ای آنکه چون تو پاک نیست شمع و پروانه منم،مست میخانه منم،رسوای زمانه منم،دیوانه منم... یار پیمانه منم،از خود بیگانه منم،رسوای زمانه منم،دیوانه منم... چون باد صبا دربه درم،با عشق و جنون همسفرم،شمع شب بی سحرم،از خود نبود خبرم،رسوای زمانه منم،دیوانه منم... تو ای خدای من ،شنو نوای من،زمین و آسمان تو میلرزد به زیر پای من، مه و ستارگان تو میسوزد به ناله های من،رسوای زمانه منم ،دیوانه منم... وای ازین شیدا دل من،مست و بی پروا دل من،مجنون هرصحرا دل من ،رسوا دل من... لاله تنها دل من ، داغ حسرت ها دل من ، سرمایه ی سودا دل من ، رسوا دل من.... خاکستر پروانه منم،خون دل پیمانه منم،چون شور ترانه تویی،چون آه شبانه منم،رسوای زمانه منم،دیوانه منم...... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده