hasti1988 22046 ارسال شده در 28 آذر، 2012 تصنیف دلبر عیار یک لحظه و یک ساعت ....دست از تو نمیدارم زیرا که تویی کارم....زیرا که تویی بارم تکرار بالا جان من و جان تو...گویی که یکی بودست (2) ........................... 3
hasti1988 22046 ارسال شده در 28 آذر، 2012 کنسرت گروه سون... دوست دارم... انرژی مثبت منتقل میکنه:shad::w14::w42::druze3cfjhkv7q65cc0:6snuiio5gm0n52hzey4:2eaoapgxehimkak1y7e:80x7izu87acutttcy9t 2
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 28 آذر، 2012 من رؤیایی دارم، رؤیای آزادی رؤیای یک رقصِ بیوقفه از شادی من رؤیایی دارم، از جنسِ بیداری رؤیای تسکینِ این دردِ تکراریدردِ جهانی که از عشق تهی میشه دردِ درختی که میخشکه از ریشهدردِ یه کودک که تو چرخهی کاره یا دردِ اون زنِ که محکومِ آزارهتعبیرِ این رؤیا درمونِ دردامه درمونِ این دردا تعبیرِ رؤیامه رؤیای من اینه: دنیای بیکینه دنیای بیکینه… رؤیای من اینهمن رؤیایی دارم، رؤیای رنگارنگ رؤیای دنیایی سبز و بدونِ جنگمن رؤیایی دارم که غیرممکن نیست دنیایی که پاکه از تابلوهای ایستدنیایی که بمب و موشک نمیسازه موشک روی خوابِ کودک نمیندازهدنیایی که تو اون زندونا تعطیلن آدمها به جرمِ پرسش نمیمیرن.تعبیرِ این رؤیا درمونِ دردامه درمونِ این دردا تعبیرِ رؤیامه رؤیای من اینه: دنیای بیکینه دنیای بیکینه… رؤیای من اینهمن رؤیایی دارم، رؤیای آرامش رؤیای دنیای بیمرز و بیارتشمن رؤیایی دارم، رؤیای خوشبختی رؤیای دنیایی بینفرت و سختیبیترسِ سرنیزه، بیوحشتِ باطوم هر آدمی شاد و هر ظالمی محکومدنیایی که توش پول اربابِ مردم نیست قحطیِ لبخند و ایمان و گندم نیستتعبیرِ این رؤیا درمونِ دردامه درمونِ این دردا تعبیرِ رؤیامه رؤیای من اینه: دنیای بیکینه دنیای بیکینه… رؤیای من اینه شادمهرو ابی منم این رویا رو دارم 4
setare.blue 23086 ارسال شده در 28 آذر، 2012 این آهنگــــــ هم واقعا زیباست......... :icon_gol: I Feel You Eximinds Feat Aelyn 4
.Apameh 25173 ارسال شده در 28 آذر، 2012 آره خوب، چرا تعجب میکنی؟ آخه ما اینجا جرات نمیکنیم پنجره باز کنیم سرده:girlhi: 2
محسن........ 76 ارسال شده در 29 آذر، 2012 یاد من-مهدی احمدوند چرا ؟...دوباره یاد من کردی؟؟ یادمه اون دم آخر حتی نگاهمم نکردی! دیدی به حرفم رسیدی...که گفتم خودت میری ...خودتم برمیگردی! مگه من به تو بد کردم؟؟ مگه جاتو پر کردم؟؟ ... ... . 1
ارسالهای توصیه شده