Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ من نثار کردم. روحش شاد ای تنبل هااااااااااااااااااا! 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ ای تنبل هااااااااااااااااااا! تنبل؟ .. مگه تو نمیدونی ما تو جلسات طوفان فکری بودیم الانم در مرحله استراحت ب سر میبریم تا بعد بیایم و بترکونیم؟؟؟؟؟ .. همه فعالیتا ک نباید قابل دیدن باشن ..والا 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ تنبل؟ .. مگه تو نمیدونی ما تو جلسات طوفان فکری بودیم الانم در مرحله استراحت ب سر میبریم تا بعد بیایم و بترکونیم؟؟؟؟؟ .. همه فعالیتا ک نباید قابل دیدن باشن ..والا تنبلین دیگه بگو چشم!:vahidrk: لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ تنبلین دیگه بگو چشم!:vahidrk: نه عزیزم تنبل نیستیم.. هنوزم سر حرفم هستم.. اینا جزء سیاستای ماست.. آقا مهدی هم ک اون حرفو زده واسه رد گم کنی بوده.. حالا چون تویی اینو گفتما 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ نه عزیزم تنبل نیستیم.. هنوزم سر حرفم هستم.. اینا جزء سیاستای ماست.. آقا مهدی هم ک اون حرفو زده واسه رد گم کنی بوده.. حالا چون تویی اینو گفتما منتظریممممممممم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ [h=1]مسابقه فعاليت برتر امتياز برتر[/h] 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ خوشحال ميشيم تشريف بياريد به نمايشگاه خواهرم افتتاحيه امروز ساعت 15 تا18 بعدازظهر ميباشد.. منتظر حضور گرمتان هستيم......(تنها امروز كه روز افتتاحيه است ساعت به اين صورته وگرنه طبق بروشو به مدت يك هفته دايره..) يه كوچولو تابلوهاي منم هست 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ [h=1]کافه تبلبغ نواندیشان[/h] 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ امروز، 5شنبه، بیستم فروردین ماه هزار و سیصد و نود و چهار خورشیدی، همگان از شنیدن خبر ازدواج بزرگ مرد (شوما بخونین پیرپسر ) تالار وزین صنایع ابراز مسرت و خوشحالی و از درگاه باری تعالی، آرزوی نیک بختی نمودیم کلا مسئولین تالار ب جرگه متاهلین پیوستند.. برای تک تکشون بهترینارو آرزومندیم :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ وای به روزی که قبول نشی. آره اتفاقا داشتم پرونده رو میسپردم بهت گفتم شاید وقت نکنی برسی بهش....در هر صورت مختاری ....:hapydancsmil: روی شما دوتارو کم کردم همین کافیه 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ روی شما دوتارو کم کردم همین کافیه مهدی قبول شدی؟؟؟ من جداا خوشحال شدم.:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: هدف ما این بود که درس بخونی. 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ وای به روزی که قبول نشی. مهدی قبول شدی؟؟؟ من جداا خوشحال شدم.:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: هدف ما این بود که درس بخونی. بطور شدیدی قبول شدم و اساسی روی اون هستی و رفیقشو کم کردم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بطور شدیدی قبول شدم و اساسی روی اون هستی و رفیقشو کم کردم رفیقش منم دیگه خدا رو شکر.البته اقتصاد قبول نمیشدی که دیگه هیچی 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رفیقش منم دیگه خدا رو شکر.البته اقتصاد قبول نمیشدی که دیگه هیچی میزنم شلو پلت میکنما شرکت کن ببینم چیکار میکنی 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میزنم شلو پلت میکنما شرکت کن ببینم چیکار میکنی افت داره واسم. همین مهندسی شیمی رو من راضیم. 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ افت داره واسم. همین مهندسی شیمی رو من راضیم. بیگیر:vahidrk: حسود 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بیگیر:vahidrk:حسود مهدی این 37 واقعیت داره آیا؟؟؟؟ شاید منو هستی هم سال دیگه شرکت کردیم.اونوقت ما تک رقمی میاریم. 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مهدی این 37 واقعیت داره آیا؟؟؟؟ شاید منو هستی هم سال دیگه شرکت کردیم.اونوقت ما تک رقمی میاریم. نه نداره شاید 3700 بشین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده