hasti1988 22046 ارسال شده در 7 بهمن، 2013 کی ارشد ثبت نام کرده؟ آقا این منابع رو کجای دفترچه زدن؟یه سوال خیلی مهم بچه ها، یه قسمت زده توسط دانشگاه باید پر بشه باید ببرم دانشگاه؟ خو من این ترم ترم اخرمه لازمه ببرم یا واسه کسایی که دو ترم دیگه دارن لازمه؟ سلام.....خوبی ؟ کجایی نیستی مینا؟ من به حول و قوه الهی ثبت نام کردم ....منابع رو صفحه 23 میتونی ببینی ...همون قبلیا هستن دیگه.... سوال بعدیت هم آره باید پر کنی ببری دانشگاه مهر و امضا بزنن بعد فکر کنم باید اسکن بگیری اتچ کنی تو فرمت .....من یه بار سال آخر دانشگاه بودم این کار رو کردم همین طوری بود به نظرم.... 3
VINA 31339 ارسال شده در 7 بهمن، 2013 سلام.....خوبی ؟کجایی نیستی مینا؟ من به حول و قوه الهی ثبت نام کردم ....منابع رو صفحه 23 میتونی ببینی ...همون قبلیا هستن دیگه.... سوال بعدیت هم آره باید پر کنی ببری دانشگاه مهر و امضا بزنن بعد فکر کنم باید اسکن بگیری اتچ کنی تو فرمت .....من یه بار سال آخر دانشگاه بودم این کار رو کردم همین طوری بود به نظرم.... از دوستم سوال کردم گفت نمیخواد 3
hasti1988 22046 ارسال شده در 8 بهمن، 2013 کد رشته رو میگه باید از سایت بگیری کجای سایتشه اونوقت؟ وقتی که داری فرم رو پر میکنی همونجا لینک میده بعد روش کلیک کنی یه صفحه میاره که میتونی سرچ کنی... 1
VINA 31339 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 شب یلدای همه مبارک! :icon_gol:آرزوی های خوب برای همه همچنینلامصبا عیدی نمیدن؟ 2
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 همچنینلامصبا عیدی نمیدن؟ بدی شب یلدا همینه که عیدیای در کار نیست 2
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2014 ینی ادم ادعا داشته باشه، فوق صنایع باشه، بعد فرق بین ادرس دهی نسبی و مطلق اکسل رو ندونه !!! بعد درمورد vba اکسل باهاش صحبت کنی همچین حرفات رو تایید کنه که گویی خالق افیس بوده
VINA 31339 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2014 ینی ادم ادعا داشته باشه، فوق صنایع باشه، بعد فرق بین ادرس دهی نسبی و مطلق اکسل رو ندونه !!!بعد درمورد vba اکسل باهاش صحبت کنی همچین حرفات رو تایید کنه که گویی خالق افیس بوده vba چی هست حالا من نمیدونم چرا یکی یه چیزی بلد نیست بقیه مسخرش میکنن 1
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2014 vba چی هست حالا من نمیدونم چرا یکی یه چیزی بلد نیست بقیه مسخرش میکنن صحبت مسخره کردن نیست، اولش نوشتم ادعا داشته باشه و بلد نباشه و اخه اتفاقاتی هم قبلش رخ داده بود که اینجا ننوشتم ( منم خیلی چیزا از اکسل و... نمیدونم ولی ادعایی هم ندارم، سعی میکنم بلد نبودم سوال میکنم البته فرد مذکور هم بعد از 2-3 ساعت تلاش، مشکلش رو گفت که راهنماییش کردیم) و ادرس دهی ها فکر کنم مطالب ابتدایی در اکسل باشن vba = Visual Basic Application هست که کد نویسی در اکسل رو برای شما امکانپذیر میکنه ( منم زیاد برنامه نویسیاش رو بلد نیستم در حد مقدماتی داشتیم صحبت میکردیم ) ...................... این نیز بگذرد
VINA 31339 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2014 صحبت مسخره کردن نیست، اولش نوشتم ادعا داشته باشه و بلد نباشه و اخه اتفاقاتی هم قبلش رخ داده بود که اینجا ننوشتم ( منم خیلی چیزا از اکسل و... نمیدونم ولی ادعایی هم ندارم، سعی میکنم بلد نبودم سوال میکنم البته فرد مذکور هم بعد از 2-3 ساعت تلاش، مشکلش رو گفت که راهنماییش کردیم)و ادرس دهی ها فکر کنم مطالب ابتدایی در اکسل باشن vba = Visual Basic Application هست که کد نویسی در اکسل رو برای شما امکانپذیر میکنه ( منم زیاد برنامه نویسیاش رو بلد نیستم در حد مقدماتی داشتیم صحبت میکردیم ) ...................... این نیز بگذرد اها منم بلد نیستم در حد همین ادرس دهی و اینا و فرمولای احتمال 2
VINA 31339 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 مهندسی صنایع یعنی که چه؟همون آهنگریه؟ نخیر همون کارگریهبیل میزنیم قطعه درست میکنیم اصن چیزی... خوبی؟ پسر گلت خوبه؟ 3
VINA 31339 ارسال شده در 9 تیر، 2014 http://www.noandishaan.com/forums/thread126362-3.html بچه ها اینجا رو ببینید 3
VINA 31339 ارسال شده در 9 تیر، 2014 خودت چرا نمیری؟ من ثبت نام کردم گفتم تو هم ثبت نام کنی اصن نباید میگفتم فقط خودم میرفتم 1
Lean 56968 ارسال شده در 9 تیر، 2014 من ثبت نام کردم گفتم تو هم ثبت نام کنیاصن نباید میگفتم فقط خودم میرفتم خو من کار میخوام چیکار اگه شبا هم استخدامی دارن بیام 1
VINA 31339 ارسال شده در 9 تیر، 2014 خو من کار میخوام چیکار اگه شبا هم استخدامی دارن بیام کجا کار میکنی
ارسال های توصیه شده