رفتن به مطلب

پاتوق بچه صنايعي هاي گل ...

ارسال های توصیه شده

کی ارشد ثبت نام کرده؟:banel_smiley_4: آقا این منابع رو کجای دفترچه زدن؟:w02:یه سوال خیلی مهم بچه ها، یه قسمت زده توسط دانشگاه باید پر بشه باید ببرم دانشگاه؟ خو من این ترم ترم اخرمه لازمه ببرم یا واسه کسایی که دو ترم دیگه دارن لازمه؟

سلام.....خوبی ؟

کجایی نیستی مینا؟

من به حول و قوه الهی ثبت نام کردم ....:ws3:منابع رو صفحه 23 میتونی ببینی ...همون قبلیا هستن دیگه....

سوال بعدیت هم آره باید پر کنی ببری دانشگاه مهر و امضا بزنن بعد فکر کنم باید اسکن بگیری اتچ کنی تو فرمت .....من یه بار سال آخر دانشگاه بودم این کار رو کردم همین طوری بود به نظرم....

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 4.5k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام.....خوبی ؟

کجایی نیستی مینا؟

من به حول و قوه الهی ثبت نام کردم ....:ws3:منابع رو صفحه 23 میتونی ببینی ...همون قبلیا هستن دیگه....

سوال بعدیت هم آره باید پر کنی ببری دانشگاه مهر و امضا بزنن بعد فکر کنم باید اسکن بگیری اتچ کنی تو فرمت .....من یه بار سال آخر دانشگاه بودم این کار رو کردم همین طوری بود به نظرم....

از دوستم سوال کردم گفت نمیخواد :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
کد رشته رو میگه باید از سایت بگیری کجای سایتشه اونوقت؟

وقتی که داری فرم رو پر میکنی همونجا لینک میده بعد روش کلیک کنی یه صفحه میاره که میتونی سرچ کنی...

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
  • 1 ماه بعد...

ینی ادم ادعا داشته باشه، فوق صنایع باشه، بعد فرق بین ادرس دهی نسبی و مطلق اکسل رو ندونه !!!:sigh::banel_smiley_4:

بعد درمورد vba اکسل باهاش صحبت کنی همچین حرفات رو تایید کنه که گویی خالق افیس بوده

لینک به دیدگاه
ینی ادم ادعا داشته باشه، فوق صنایع باشه، بعد فرق بین ادرس دهی نسبی و مطلق اکسل رو ندونه !!!:sigh::banel_smiley_4:

بعد درمورد vba اکسل باهاش صحبت کنی همچین حرفات رو تایید کنه که گویی خالق افیس بوده

vba چی هست حالا:banel_smiley_4:

من نمیدونم چرا یکی یه چیزی بلد نیست بقیه مسخرش میکنن :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
vba چی هست حالا:banel_smiley_4:

من نمیدونم چرا یکی یه چیزی بلد نیست بقیه مسخرش میکنن :ws3:

صحبت مسخره کردن نیست، اولش نوشتم ادعا داشته باشه و بلد نباشه و اخه اتفاقاتی هم قبلش رخ داده بود که اینجا ننوشتم ( منم خیلی چیزا از اکسل و... نمیدونم ولی ادعایی هم ندارم، سعی میکنم بلد نبودم سوال میکنم البته فرد مذکور هم بعد از 2-3 ساعت تلاش، مشکلش رو گفت که راهنماییش کردیم)

و ادرس دهی ها فکر کنم مطالب ابتدایی در اکسل باشن

vba = Visual Basic Application هست که کد نویسی در اکسل رو برای شما امکانپذیر میکنه ( منم زیاد برنامه نویسی‎اش رو بلد نیستم در حد مقدماتی داشتیم صحبت میکردیم )

......................

این نیز بگذرد :ws3:

لینک به دیدگاه
صحبت مسخره کردن نیست، اولش نوشتم ادعا داشته باشه و بلد نباشه و اخه اتفاقاتی هم قبلش رخ داده بود که اینجا ننوشتم ( منم خیلی چیزا از اکسل و... نمیدونم ولی ادعایی هم ندارم، سعی میکنم بلد نبودم سوال میکنم البته فرد مذکور هم بعد از 2-3 ساعت تلاش، مشکلش رو گفت که راهنماییش کردیم)

و ادرس دهی ها فکر کنم مطالب ابتدایی در اکسل باشن

vba = Visual Basic Application هست که کد نویسی در اکسل رو برای شما امکانپذیر میکنه ( منم زیاد برنامه نویسی‎اش رو بلد نیستم در حد مقدماتی داشتیم صحبت میکردیم )

......................

این نیز بگذرد :ws3:

اها منم بلد نیستم در حد همین ادرس دهی و اینا و فرمولای احتمال :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهندسی صنایع یعنی که چه؟همون آهنگریه؟:ws3:

نخیر همون کارگریه:w02:بیل میزنیم قطعه درست میکنیم اصن چیزی...:w02: خوبی؟ پسر گلت خوبه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
من ثبت نام کردم گفتم تو هم ثبت نام کنی

اصن نباید میگفتم فقط خودم میرفتم:whistles:

خو من کار میخوام چیکار اگه شبا هم استخدامی دارن بیام:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...