hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ کی ارشد ثبت نام کرده؟ آقا این منابع رو کجای دفترچه زدن؟یه سوال خیلی مهم بچه ها، یه قسمت زده توسط دانشگاه باید پر بشه باید ببرم دانشگاه؟ خو من این ترم ترم اخرمه لازمه ببرم یا واسه کسایی که دو ترم دیگه دارن لازمه؟ سلام.....خوبی ؟ کجایی نیستی مینا؟ من به حول و قوه الهی ثبت نام کردم ....منابع رو صفحه 23 میتونی ببینی ...همون قبلیا هستن دیگه.... سوال بعدیت هم آره باید پر کنی ببری دانشگاه مهر و امضا بزنن بعد فکر کنم باید اسکن بگیری اتچ کنی تو فرمت .....من یه بار سال آخر دانشگاه بودم این کار رو کردم همین طوری بود به نظرم.... 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ سلام.....خوبی ؟کجایی نیستی مینا؟ من به حول و قوه الهی ثبت نام کردم ....منابع رو صفحه 23 میتونی ببینی ...همون قبلیا هستن دیگه.... سوال بعدیت هم آره باید پر کنی ببری دانشگاه مهر و امضا بزنن بعد فکر کنم باید اسکن بگیری اتچ کنی تو فرمت .....من یه بار سال آخر دانشگاه بودم این کار رو کردم همین طوری بود به نظرم.... از دوستم سوال کردم گفت نمیخواد 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ کد رشته رو میگه باید از سایت بگیری کجای سایتشه اونوقت؟ لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ کد رشته رو میگه باید از سایت بگیری کجای سایتشه اونوقت؟ وقتی که داری فرم رو پر میکنی همونجا لینک میده بعد روش کلیک کنی یه صفحه میاره که میتونی سرچ کنی... 1 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ شب یلدای همه مبارک! :icon_gol: آرزوی های خوب برای همه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ شب یلدای همه مبارک! :icon_gol:آرزوی های خوب برای همه همچنینلامصبا عیدی نمیدن؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ همچنینلامصبا عیدی نمیدن؟ بدی شب یلدا همینه که عیدیای در کار نیست 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ ینی ادم ادعا داشته باشه، فوق صنایع باشه، بعد فرق بین ادرس دهی نسبی و مطلق اکسل رو ندونه !!! بعد درمورد vba اکسل باهاش صحبت کنی همچین حرفات رو تایید کنه که گویی خالق افیس بوده لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ ینی ادم ادعا داشته باشه، فوق صنایع باشه، بعد فرق بین ادرس دهی نسبی و مطلق اکسل رو ندونه !!!بعد درمورد vba اکسل باهاش صحبت کنی همچین حرفات رو تایید کنه که گویی خالق افیس بوده vba چی هست حالا من نمیدونم چرا یکی یه چیزی بلد نیست بقیه مسخرش میکنن 1 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ vba چی هست حالا من نمیدونم چرا یکی یه چیزی بلد نیست بقیه مسخرش میکنن صحبت مسخره کردن نیست، اولش نوشتم ادعا داشته باشه و بلد نباشه و اخه اتفاقاتی هم قبلش رخ داده بود که اینجا ننوشتم ( منم خیلی چیزا از اکسل و... نمیدونم ولی ادعایی هم ندارم، سعی میکنم بلد نبودم سوال میکنم البته فرد مذکور هم بعد از 2-3 ساعت تلاش، مشکلش رو گفت که راهنماییش کردیم) و ادرس دهی ها فکر کنم مطالب ابتدایی در اکسل باشن vba = Visual Basic Application هست که کد نویسی در اکسل رو برای شما امکانپذیر میکنه ( منم زیاد برنامه نویسیاش رو بلد نیستم در حد مقدماتی داشتیم صحبت میکردیم ) ...................... این نیز بگذرد لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ صحبت مسخره کردن نیست، اولش نوشتم ادعا داشته باشه و بلد نباشه و اخه اتفاقاتی هم قبلش رخ داده بود که اینجا ننوشتم ( منم خیلی چیزا از اکسل و... نمیدونم ولی ادعایی هم ندارم، سعی میکنم بلد نبودم سوال میکنم البته فرد مذکور هم بعد از 2-3 ساعت تلاش، مشکلش رو گفت که راهنماییش کردیم)و ادرس دهی ها فکر کنم مطالب ابتدایی در اکسل باشن vba = Visual Basic Application هست که کد نویسی در اکسل رو برای شما امکانپذیر میکنه ( منم زیاد برنامه نویسیاش رو بلد نیستم در حد مقدماتی داشتیم صحبت میکردیم ) ...................... این نیز بگذرد اها منم بلد نیستم در حد همین ادرس دهی و اینا و فرمولای احتمال 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ مهندسی صنایع یعنی که چه؟همون آهنگریه؟ 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ مهندسی صنایع یعنی که چه؟همون آهنگریه؟ .... 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ مهندسی صنایع یعنی که چه؟همون آهنگریه؟ نخیر همون کارگریهبیل میزنیم قطعه درست میکنیم اصن چیزی... خوبی؟ پسر گلت خوبه؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ http://www.noandishaan.com/forums/thread126362-3.html بچه ها اینجا رو ببینید 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ آقا برید داره بانک پاسارگاد صنایعی میگیره هاا 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ آقا برید داره بانک پاسارگاد صنایعی میگیره هاا خودت چرا نمیری؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ خودت چرا نمیری؟ من ثبت نام کردم گفتم تو هم ثبت نام کنی اصن نباید میگفتم فقط خودم میرفتم 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ من ثبت نام کردم گفتم تو هم ثبت نام کنیاصن نباید میگفتم فقط خودم میرفتم خو من کار میخوام چیکار اگه شبا هم استخدامی دارن بیام 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ خو من کار میخوام چیکار اگه شبا هم استخدامی دارن بیام کجا کار میکنی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده