mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ تا دچار خود برتر بيني نشن:gnugghender: بله تا زمانی که شما این شعارو بدی اونا هم اینجوری میکنند دیگه... ولی خوب خوش بین باشید این جوری نیست مینا خانوم خوب و بد همه جا هست 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ بله تا زمانی که شما این شعارو بدی اونا هم اینجوری میکنند دیگه...ولی خوب خوش بین باشید این جوری نیست مینا خانوم خوب و بد همه جا هست اينا به همشهرياتون بگيد خواهشا اما حرفتو قبول دارم خوب و بد همه جا هست اما شمال اصلا بد نداره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ اينا به همشهرياتون بگيد خواهشا اما حرفتو قبول دارم خوب و بد همه جا هست اما شمال اصلا بد نداره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تنهایی واسه خودت نژاد پرستی ها 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ تنهایی واسه خودت نژاد پرستی ها اوهوم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ حميد چرا حرف نميزني فقط تنكس ميزني 2 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ حميد چرا حرف نميزني فقط تنكس ميزني نامحسوسه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۲ نامحسوسه حالا همچين حرف اصفهانو بزنيم ميادا 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ حالا همچين حرف اصفهانو بزنيم ميادا نامحسوسه سلام نگذارید آدم بچه مثبت باشه ها گذاشتم مینا خوب گردو خاک کنی بعد بیام پاکش کنم راستش فوق العاده گرفتار پایان نامه هستم چون هفته دیگه دفاع دارم واسه همین هر دفعه میام یه سری میزنم و میرم اگر مینا خانم صدامو در نمی آورد حرف نمی زدم ولی خب مریضه دیگه فکر کرده منم مثل خودش نژاد پرستم بیام اینجا پارازیت بیندازم میناخانم نگذار زودتر از موعد گردو خاکی که کردی را پاک کنم فقط خوشم اومد یه حرف حسابی تو عمرش زد گفت اصفهانی ها خوبند و یه رفیق اصفهانی داشته یعنی کل عمرش یه طرف این حرفش یه طرف لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ حالا همچين حرف اصفهانو بزنيم ميادا همه جای ایران سرای من است خب طبیعیه چون اصفهان متولد شدم و بهش افتخار میکنم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ سلام نگذارید آدم بچه مثبت باشه ها گذاشتم مینا خوب گردو خاک کنی بعد بیام پاکش کنم راستش فوق العاده گرفتار پایان نامه هستم چون هفته دیگه دفاع دارم واسه همین هر دفعه میام یه سری میزنم و میرم اگر مینا خانم صدامو در نمی آورد حرف نمی زدم ولی خب مریضه دیگه فکر کرده منم مثل خودش نژاد پرستم بیام اینجا پارازیت بیندازم میناخانم نگذار زودتر از موعد گردو خاکی که کردی را پاک کنم فقط خوشم اومد یه حرف حسابی تو عمرش زد گفت اصفهانی ها خوبند و یه رفیق اصفهانی داشته یعنی کل عمرش یه طرف این حرفش یه طرف من از بچگي رو زادگام تعصب شديد داشتم انصافا بگو الان كي پارازیت انداخته؟ موفق باشي با دفاعت :دي خخخخخخخخخخخ كنكور داده بودم قبول شدم خخخخخخخخخخخخخخ 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ خخخخخخخخخخخ كنكور داده بودم قبول شدم خخخخخخخخخخخخخخ تبریک خانوووووووم.......چه کنکوری ؟ کجا؟:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ من از بچگي رو زادگام تعصب شديد داشتم انصافا بگو الان كي پارازیت انداخته؟ موفق باشي با دفاعت :دي خخخخخخخخخخخ كنكور داده بودم قبول شدم خخخخخخخخخخخخخخ حتما من انداختم درسته؟ تشکر تشریف بیارید یه لقمه دفاع درخدمت باشیم مبارک باشه کجا قبول شدی؟ چه گرایشی قبول شدی؟ شیرینیش کو پس؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک خانوووووووم.......چه کنکوری ؟ کجا؟:hapydancsmil: با يكي ازدوستام رفتيم دوباره واسه كارشناسي امتحان داديم الكي الكي انتخاب رشته ام كرديم زيست شناسي گيلان 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ سلام به همه!!! .................. کار در عسلویه؟؟؟ مسئله اینست! اونطوری که قبلا شنیده بودم تا همین چند وقت پیش (بیشتر از یک سال فکر کنم) عسلویه و جنوب کشور جای خوبی برای کار برای افراد تازهکار یا بقیه افراد (بیشتر کنترل پروژه) بود، البته میدونم پیمانکار با پیمانکار شرایط کار و اسکان متفاوته اما در حالت کلی توصیه شما چیست؟ آیا الان هم همین شرایط وجود داره؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ سلام به همه!!!.................. کار در عسلویه؟؟؟ مسئله اینست! اونطوری که قبلا شنیده بودم تا همین چند وقت پیش (بیشتر از یک سال فکر کنم) عسلویه و جنوب کشور جای خوبی برای کار برای افراد تازهکار یا بقیه افراد (بیشتر کنترل پروژه) بود، البته میدونم پیمانکار با پیمانکار شرایط کار و اسکان متفاوته اما در حالت کلی توصیه شما چیست؟ آیا الان هم همین شرایط وجود داره؟؟؟ درود علی آقا ...خوش بازگشتین.... به نظر من و البته خیلی از کسانی که میرن اونجا ،سلامتیشون رو در قبال کار میدن....حالا خودتون باید ببینید که سلامتیتون براتون مهمتره یا یه کار با حقوق کمتر و.... 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ سلام به همه!!!.................. کار در عسلویه؟؟؟ مسئله اینست! اونطوری که قبلا شنیده بودم تا همین چند وقت پیش (بیشتر از یک سال فکر کنم) عسلویه و جنوب کشور جای خوبی برای کار برای افراد تازهکار یا بقیه افراد (بیشتر کنترل پروژه) بود، البته میدونم پیمانکار با پیمانکار شرایط کار و اسکان متفاوته اما در حالت کلی توصیه شما چیست؟ آیا الان هم همین شرایط وجود داره؟؟؟ سلام حاج علی برای کوتاه مدت خوبه ، البته مثل قبل هم پول نمیدن ، پیشنهادم پرسیدن از کساییه که اونجا مشغولن 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ سلام حاج علی برای کوتاه مدت خوبه ، البته مثل قبل هم پول نمیدن ، پیشنهادم پرسیدن از کساییه که اونجا مشغولن سلام، تقریبا مشکلم همینه که افرادی رو نمیشناسم که رفته باشن یا الان اونجا باشن فقط سال 90 یا 91 بود با یکی برخوردم که تازه از اونجا برگشته بود، میگفت توی اون مدتی که اونجا بودم داشتم افسرده میشدم اما از نظر حقوق هم میگفت بد نبود، البته حدود یکسال اونجا بوده و فک کنم بدون سابقه رفته بود اونجا درود علی آقا ...خوش بازگشتین....به نظر من و البته خیلی از کسانی که میرن اونجا ،سلامتیشون رو در قبال کار میدن....حالا خودتون باید ببینید که سلامتیتون براتون مهمتره یا یه کار با حقوق کمتر و.... سلام،ممنون بحث مهمیه اما فک کنم برای همه سلامتی اولویت اول باشه اما ی سوالی هم هست؛ تجربه ای که اونجا بدست میاریم ارزشش رو داره یا نه و اینکه سابقه کاری که اونجا بدست میاریم (حوزه نفت و ...) بدرد جاهایی به غیر از اونجا هم میخوره یا نه؟ینی من مثلا بعد 1یا2 سال سابقه کاری به غیر از این فیلد کاری میتونم کار دیگه ای پیدا کنم یا نه 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ سلام به همه!!!.................. کار در عسلویه؟؟؟ مسئله اینست! اونطوری که قبلا شنیده بودم تا همین چند وقت پیش (بیشتر از یک سال فکر کنم) عسلویه و جنوب کشور جای خوبی برای کار برای افراد تازهکار یا بقیه افراد (بیشتر کنترل پروژه) بود، البته میدونم پیمانکار با پیمانکار شرایط کار و اسکان متفاوته اما در حالت کلی توصیه شما چیست؟ آیا الان هم همین شرایط وجود داره؟؟؟ سلام و درود بر علی آقا من با نظر هستی خانم موافقم اتفقا یکی از دوستان من به عنوان اولین تجربه به عسلویه رفت و بعداز یکسال دیگه پروژه ای به پیمانکارش داده نشد اومد اصفهان از عسلویه و محیطش خیلی بد می گفت و حتی دچار بیماری کبد چرب شده بود و یکسری مسائل دیگه ولی کلا راضی نبود چون ببین اگر به فرض به طرف اگر پول خوبی هم بدهند خرج درمان بیماری هاش میشه و به نظرمن به صرفه نیست ازهمین دوستم بگم دوباره بعداز آمدن از عسلویه مدتی بیکار بود و بعداز شاید 6ماه که تلاش کرد همین جا کار پیدا کنه فایده نداشت و الآن چند ماهی هست که بندرعباسه به نظرم اگر اونجا بری فرصت کار در شهر خودت رااز دست میدهی شاید فرصتی اول کار گیرت نیاد ولی اگر به فرض آزمونی در شهرتون برگزار بشه و شما عسلویه باشی نمیتونی آزمون را شرکت کنی البته این نظر منه موفق باشی مهندس 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ سلام و درود بر علی آقامن با نظر هستی خانم موافقم اتفقا یکی از دوستان من به عنوان اولین تجربه به عسلویه رفت و بعداز یکسال دیگه پروژه ای به پیمانکارش داده نشد اومد اصفهان از عسلویه و محیطش خیلی بد می گفت و حتی دچار بیماری کبد چرب شده بود و یکسری مسائل دیگه ولی کلا راضی نبود چون ببین اگر به فرض به طرف اگر پول خوبی هم بدهند خرج درمان بیماری هاش میشه و به نظرمن به صرفه نیست ازهمین دوستم بگم دوباره بعداز آمدن از عسلویه مدتی بیکار بود و بعداز شاید 6ماه که تلاش کرد همین جا کار پیدا کنه فایده نداشت و الآن چند ماهی هست که بندرعباسه به نظرم اگر اونجا بری فرصت کار در شهر خودت رااز دست میدهی شاید فرصتی اول کار گیرت نیاد ولی اگر به فرض آزمونی در شهرتون برگزار بشه و شما عسلویه باشی نمیتونی آزمون را شرکت کنی البته این نظر منه موفق باشی مهندس سلام یکی از سوالای منم همین بود ک جواب دادید، ممنون 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ کی ارشد ثبت نام کرده؟ آقا این منابع رو کجای دفترچه زدن؟یه سوال خیلی مهم بچه ها، یه قسمت زده توسط دانشگاه باید پر بشه باید ببرم دانشگاه؟ خو من این ترم ترم اخرمه لازمه ببرم یا واسه کسایی که دو ترم دیگه دارن لازمه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده