HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ یوزر من یا ماهرخ؟ خودش خیلیییی زیاده, فکر نکنم به آخرش برسم چرا بعضیا عکساشونو بداشن خب برندارن؟ زیادی اسپم شد... یکی به محمد خبر بده بگه ترافیک سایتش داره میتمومه 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ 5صفحه اولو خوندم جو كلي تاپيك دستم اومد!! ...!!! 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ یکم کم کم پست بدید موضوع تاپیک هم یادتون نره؛ هدف گذاشتن عکسمون واسه آواتار بودا؛ نه که بزاریم برش داریم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ به نظرم بهتره تاپیک کلا حذف بشه و اگر خواستین هر هفته تاپیکی جدید استارت کنین و یک شب باز باشه. بالای 100 صفحه اسپم برای شروع مجدد هم وجهه خوبی نداره. 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ با نظر بچه ها اینجا بسته میشه؛ اگه مدیر تالار لطف کنن فقط 5شنبه ظهر ها تا جمعه ظهرها باز میشه 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ 129 صفحه اسپم... باعث افتخاره... 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ به نظرم بهتره تاپیک کلا حذف بشه و اگر خواستین هر هفته تاپیکی جدید استارت کنین و یک شب باز باشه. بالای 100 صفحه اسپم برای شروع مجدد هم وجهه خوبی نداره. اینم پیشنهاد خوبیه 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اینم پیشنهاد خوبیه به مدیر تالار آزاد بگو حذفش کنه. خودت پنجشنبه شب ها استارت کن تاپیکی مشابه. 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ قبل بستنش من یه پست بدم یه چیز بگم, آخه چرا بعد 12 شب میذارین که اکثرا خوابیم, آخه چرا زود عکسار رو برداشتین, آخه این چه کاریه من بیشترشونو ندیدم لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ به مدیر تالار آزاد بگو حذفش کنه. خودت پنجشنبه شب ها استارت کن تاپیکی مشابه. تاپیک بسته شد برای هفته بعد هم تاپیک جدید استارت بشه بهتره ایول دارید اسپمرهای انجمن 25 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده