fari_mah 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ سلام fari_mah هستم. دانشجوی رشته فضای سبز. خواستم که اطلاعات بیشتری در زمینه رشتم از دوستان هم رشته ای کسب کنم و با هم رشته ای هام بیشتر در ارتباط باشم. موفق باشید... 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ سلام fari_mah هستم.دانشجوی رشته فضای سبز. خواستم که اطلاعات بیشتری در زمینه رشتم از دوستان هم رشته ای کسب کنم و با هم رشته ای هام بیشتر در ارتباط باشم. موفق باشید... درود.....خوش اومدین 5 لینک به دیدگاه
mina* 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ سلام عزیزم خوش اومدی در ضمن سال نو مبارک :happy: مرسیییییییی 3 لینک به دیدگاه
mina* 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ 1.سارا2.مهندسی مواد_متالورژی 3.کارشناسی 4.شهید چمران اهواز 5.جزوه های درسی اما امیدوارم چیزهای بیشتری در زمینه های مختلف یاد بگیرم 6.افزایش اطلاعات 7.دانشجو سلام هم دانشگاهی 4 لینک به دیدگاه
mina* 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ سلام مینا جونخوش اومدی. :Welcome1:سال نو مبارک.:626gdau: مرسی.مرسی ساله نوی شمام مبارک:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
mina* 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ سلام سلامم خوش اومدی :w66: درود بر همه زیست شناساااااا:hapydancsmil::hapydancsmil: وای مرسیییییییییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ به همه دوستانی که در سال نود و یک دارن عضو انجمن نو اندیشان شدن و دارن میشن خوش آمد میگم و امیدوارم در نو اندیشان با اندیشه ای نو موفقیت های گوناگونی کسب کنن... . . . . به امید آن روز 9 لینک به دیدگاه
princeartean 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ سلام.خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووشششششششششششششششششششششش ااااااااااااااااااااااااااااااااووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووومممممممممممممممممممممممممممدددددددددددددددددددددددددیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.قدم رنجه فرمودین.سال پر برکتی داشته باشید.:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان تازه وارد همگی خوش اومدین... 7 لینک به دیدگاه
princeartean 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ سلام همگی خوش اومدین به انجمن نواندیشان:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
gh.naeiji 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ سلام من : 1- قاسم نائیجی 2- دانشجوی ارشد معماری 3- دانشگاه سبزوار 4 با هدف بهره گیری از کمک دوستان در یاد گیری معماری و الی آخر http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icon/gnugghender.gif امیدوارم خوش اومده باشم.http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icon/banel_smiley_4.gif 8 لینک به دیدگاه
Narges.Z 222 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ سلام من : 1- قاسم نائیجی 2- دانشجوی ارشد معماری 3- دانشگاه سبزوار 4 با هدف بهره گیری از کمک دوستان در یاد گیری معماری و الی آخر http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icon/gnugghender.gif امیدوارم خوش اومده باشم.http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icon/banel_smiley_4.gif سلم دوست عزیز به انجمن نو اندیشان خوووووووووش اومدی، امیدوارم لحظات خوبی رو توی انجمن سپری کنی. سال نو مبارک. :w66: 9 لینک به دیدگاه
edi887 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ سلام من ادموند هستم طراحی وب سایت خوندم کاردانی(اخراجی ) دانشگاه علمی کاربردی بجنورد مباحث هک و امنیت دوست دارم دوست یابی - یادگیری مباحث عرض کردم (اخراجی ) فعلا شغل شریف شیشیه بری 12 لینک به دیدگاه
princeartean 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ سلام ادموند عزیز خوش اومدی به انجمن 8 لینک به دیدگاه
princeartean 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ سلام به تمامی دوستای خوبو عزیزم همگی خوش اومدین به انجمن . برای همهتون آرزوی موفقیت و سر بلندی میکنم.. 5 لینک به دیدگاه
ali.falahatgar 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ 1- علي فلاحت گر 2- شهرسازي 3- كارشناسي 4- دانشگاه كمال الملك نوشهر 5- تبادلات علمي و شركت در جلسات و كنفرانسها 6- آشنائي بيشتر دانشجويان دانشگاه خودمون و همكاري در انجمن هاي علمي دانشگاهي 7- ناظر سازه اي اداره كل مسكن و شهرسازي استان مازندران - شهرستان بابل 12 لینک به دیدگاه
princeartean 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ 1- علي فلاحت گر2- شهرسازي 3- كارشناسي 4- دانشگاه كمال الملك نوشهر 5- تبادلات علمي و شركت در جلسات و كنفرانسها 6- آشنائي بيشتر دانشجويان دانشگاه خودمون و همكاري در انجمن هاي علمي دانشگاهي 7- ناظر سازه اي اداره كل مسكن و شهرسازي استان مازندران - شهرستان بابل سلام خوش اومدی به انجمن . 9 لینک به دیدگاه
minoz 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ سلام ادموند عزیز : به جمع نواندیشان خوش اومدی.:w66: سلام من ادموند هستم طراحی وب سایت خوندم کاردانی(اخراجی ) دانشگاه علمی کاربردی بجنورد مباحث هک و امنیت دوست دارم دوست یابی - یادگیری مباحث عرض کردم (اخراجی ) فعلا شغل شریف شیشیه بری 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده