abolfazl7166 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ سلام ابوالفضل هستم-دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک( گرایش طراحی کاربردی) دانشگاه بیرجند و ازاین که با شما هستم خیلی خوش حالم.:ws28: 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی خیلی خوش اومدین دوستان ... :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
saeed kaivani 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ سلام سعید هستم فوق لیسانس نفت از دانشگاه ازاد امیدیه از هر بحثی خوشم میاد......... 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۰ سلامسعید هستم فوق لیسانس نفت از دانشگاه ازاد امیدیه از هر بحثی خوشم میاد......... خوش اومدین... 4 لینک به دیدگاه
hojjat 66 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ سلام دوستان جدید من حجت کارشناسی معماری اذربایجان معماری -ازاد 6 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ سلامسعید هستم فوق لیسانس نفت از دانشگاه ازاد امیدیه از هر بحثی خوشم میاد......... سلام دوستان جدید من حجت کارشناسی معماری اذربایجان معماری -ازاد خوش اومدین دوستان 4 لینک به دیدگاه
alireza karimi 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ سلام علیرضا سلولی و مولکولی لیسانس 7 لینک به دیدگاه
amir.maku 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ با سلام به همگی من امیر هستم کشاورزی دانشگاه مراغه تموم کردم الان تو گمرک بازرگان مشغول به کار هستم شغلم سرپرست شبکه هستش بعد علاقه زیادی به بحث های کامپیوتری و موبایل دارم و تا حدودی هم واردم خوشحال میشم بتونم به کسی کمک کنم . 7 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ درود دوستان عزیز! خوش اومدین:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ اسم :سهيل مهندس راه وساختمان عضو پايه يك نظام مهندسي ساختمان تبريز رئيس قسمت تاسيسات شركت توليدموتورهاي بنز ايران مديرعامل شركت انبوه سازي عضو هيئت مديره شركت مهندسين مشاور تخصص : پروژه هاي صنعتي - پروژه هاي بازسازي - تصفيه خانه هاي فاضلاب - طراحي واجراي مبلمان اداري پروژه هاي بزرگ وسابقه وتجربه كاري واجرائي تا دلتون بخواد دارم 42 ساله ام. 10 لینک به دیدگاه
zahra.zibaiee 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ سلام 1.من زهراهستم 2.معماری میخونم 3.تومقطع کاردانیم البته یه ترم دیگه دارم 4.دانشگاه سبزوار .5دوست دارم تو معاری اطلاعاتم زیاد بشه 6.فعلا دانشجو 10 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ سلام1.من زهراهستم 2.معماری میخونم 3.تومقطع کاردانیم البته یه ترم دیگه دارم 4.دانشگاه سبزوار .5دوست دارم تو معاری اطلاعاتم زیاد بشه 6.فعلا دانشجو خوش اومدییییییییییییی پس حتما به تالار معماری سر بزننننننننن 5 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ به همه تازه واردای عزیز خوش آمد میگم منم اسم :سهيلمهندس راه وساختمان عضو پايه يك نظام مهندسي ساختمان تبريز رئيس قسمت تاسيسات شركت توليدموتورهاي بنز ايران مديرعامل شركت انبوه سازي عضو هيئت مديره شركت مهندسين مشاور تخصص : پروژه هاي صنعتي - پروژه هاي بازسازي - تصفيه خانه هاي فاضلاب - طراحي واجراي مبلمان اداري پروژه هاي بزرگ وسابقه وتجربه كاري واجرائي تا دلتون بخواد دارم 42 ساله ام. جناب مهندس سهیل شما هم ویژه خوش اومدین ... باعث افتخارمونه حضور شما در جمع نواندیشانیا 4 لینک به دیدگاه
black_king 71 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ درود من علیرضا هستم دانشجوی مهندسی مکانیک بچه کرمانشاه هستم ولی تمام مدت تحصیل خودم رو از ابتدا در دانشگاه گیلان شهر رشت بودم و هستم همچنین در ضمینه تاسیسات حرارت مرکزی و تهویه مطبوع کار میکنم امیدوارم بتونم دوست خوبی برای همه باشم 8 لینک به دیدگاه
zahra.gh 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ سلام به همگي زهرا هستم و 3 ساله از رشته علوم اجتماعي فارغ التحصيل شدم. 6 سالي هم هست كه شاغلم. عكاسي و دوست دارم و گاهي براي دل خودم انجام ميدم. عاشق ورزشم و بيشتر وقتم به همين ورزش كردن ميگذره و در ضمن عاشق فيلمم... اميدوارم بتونم دوست خوبي براتون باشم. 11 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ درود بر همه ی کاربران تازه عضو شده..... خوش آمدین... 6 لینک به دیدگاه
a.fathi2012 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ سلام من تازه واردم اسمم سميه دانشجوي سال آخر رشته طراحي و نقشه كشي صنعتي اومدم دوستم تنها نباشه چه ايده زيبايي....................... s 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده