امیر1365 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ سلام -من امیرحسین هستم دانشجوی کارشناسی ارشد مواد مرکب . تازه عضو این انجمن شدم خیلی خوشحالم از اینکه بتونم دانش فنی وعلمی کمی که دارم در اختیار دیگر کاربرا ن این انجمن قرار بدم. موفق باشید. 9 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان همگی به این تالار خوش اومدید 5 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که عضو انجمن میشه بیاد اینجا خودشو کامل تر معرفی کنه تا کاربرا بتونن بهتر با هم آشنا بشن. تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. 2- رشته تحصیلی 3- مقطع تحصیلی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ برق کارشناسی دقیقا نمیدونم من دنبال چیزی میگشتم که خوشبختانه پیدا کردم 7 لینک به دیدگاه
error-67 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ مجتبی 24 کشاورزی کارشناسی رو تموم کردم سبزوار 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ برق کارشناسی دقیقا نمیدونم من دنبال چیزی میگشتم که خوشبختانه پیدا کردم به انجمن خوش اومدی ایشالا یه چیزی هم شما بهش اضافه کنی بچه های دیگه استفاده کنن 7 لینک به دیدگاه
mehdi616 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خوشحالم که اومدم تو جمعتون 1- اسمم مهدی 2- رشته معماری 3- کارشناسی تموم کردم 4- شهرکرد 5- من از بخش معماری لذت می برم ولی می خوام برم توبخش شهرسازی و برنامه ریزی شهری 6- بالا بردن اطلاعات تو بخش شهرسازی 7- فکر نکنم زیاد مهم باشه 6 لینک به دیدگاه
mslmzare 146 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ امیدوارم وقتی که اینجا صرف می کنین مفید باشه وازش لذت ببرین .خوش اومدین 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ یه کاربر گرافیست هم نداریم ... پس من اینجا چی ام :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ پس من اینجا چی ام :vahidrk: منظورم نیروی جدیده ، با رشته ی گرافیک ... ما دوتاییمون کامپیوتریم .. لینک به دیدگاه
R ! R A 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ از جایی نه چندان ِ دور ؛ دلگرم به هر آنچه نیست ؛ ریرا نیستم ، اما ریرا بخوانیدم .. /. 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ از جایی نه چندان ِ دور ؛ دلگرم به هر آنچه نیست ؛ ریرا نیستم ، اما ریرا بخوانیدم .. /. خوش اومدی ریرای عزیزچه یوزر خشگلی داری! 4 لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ یه کاربر گرافیست هم نداریم ... پس ما چی آبجی!.. منم مکانیکم! ولی به هنر خیلی علاقه دارم...فتوشاپ که یچیزایی بلدیم! سه بعدیم میزینم گاهی!.. منم مرضیام ام...اسم واقعیم رضاست! یه چن نفری ام میگن علیرضا! ولی خب صدام کنید مرضیام..اصلا هرچی دوس دارین صدام کنید. 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ پس ما چی آبجی!..منم مکانیکم! ولی به هنر خیلی علاقه دارم...فتوشاپ که یچیزایی بلدیم! سه بعدیم میزینم گاهی!.. منم مرضیام ام...اسم واقعیم رضاست! یه چن نفری ام میگن علیرضا! ولی خب صدام کنید مرضیام..اصلا هرچی دوس دارین صدام کنید. بسیار عالی ... همینجا شما رو به تالار گرافیک دعوت میکنیم ... http://www.noandishaan.com/forums/forum120.html در مورد جزئیات هم در پروفایل صحبت می کنیم ... 4 لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ بسیار عالی ... همینجا شما رو به تالار گرافیک دعوت میکنیم ... http://www.noandishaan.com/forums/forum120.html در مورد جزئیات هم در پروفایل صحبت می کنیم ... ممنون از لطفتون.. البته معلومه استادی هستین واسه خودتون 4 لینک به دیدگاه
ZARIF 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ سمیه ظریف هستم لیسانس مدیریت بازرگانی دانشگاه پیام نور در چند روز آینده قراره به جمع بیکاران به پیوندم هیچ ارزوی ندارم به جز سلامتی برای همه دوستان موفق و پایدار باشید سپاس. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده