.helia 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ درود به همه 1- هلیا 2- عمران-سازه 3-فوق لیسانس 4-دانشگاه آزاد مشهد 5- علاقه به مباحث عمرانی و روانشناسی و اجتماعی . 6- کار نمی کنم چون مشغول پایان نامه هستم 7- دوست دارم از همه دوستان اطلاعات بگیرم و آنچه بدانم دریغ نمی کنم 8 لینک به دیدگاه
نیما.و 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ سلام 1. نیما 2. یکی از گرایشهای برق 3. دکتری (سال اولی) 4. حوزه ی وسیعی از علائق ولی بیشتر اینجا دنبال رشد اجتماعی/شخصیتی هستم 5. کار پاره وقت می کنم، و کارای متفرقه. درگیر درس و مشق هنوز!! 7 لینک به دیدگاه
mamal62 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من مسعود دانشجوی ترم اخر مهندسی مواد خیلی اتفاقی پیداتون کردم امیدوارم اوقات خوبی باهم داشته باشیم:ws2: 5 لینک به دیدگاه
serona2006k 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ 1-یاسرم مهندسی مکانیک (طراحی جامدات) از اهواز دارم بچه خرمشهرم اما چون زیاد لاف میزنم بم میگن آبادانی..اما خودم اعتقاد دارم به خاطر عینک ریبن که رو چشامه مقالاتم رو توی دپارتمان مهندسی مکانیک گذاشتم اینجا هم میزارم:banel_smiley_52: 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ سلام1. نیما 2. یکی از گرایشهای برق 3. دکتری (سال اولی) 4. حوزه ی وسیعی از علائق ولی بیشتر اینجا دنبال رشد اجتماعی/شخصیتی هستم 5. کار پاره وقت می کنم، و کارای متفرقه. درگیر درس و مشق هنوز!! سلام من مسعود دانشجوی ترم اخر مهندسی مواد خیلی اتفاقی پیداتون کردم امیدوارم اوقات خوبی باهم داشته باشیم:ws2: ورودتون رو خوش امد میگم:4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که عضو انجمن میشه بیاد اینجا خودشو کامل تر معرفی کنه تا کاربرا بتونن بهتر با هم آشنا بشن. تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. 2- رشته تحصیلی 3- مقطع تحصیلی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ با سلام 1-سپيده هستم 2-زيست شناسي سلولي و مولكولي گرايش ميكروبيولوژي 3-ليسانس 4-رشت 5-زيست و گفت و گوي آزاد 6-دوستم كاربر RAPUNZELتعريف ميكرد منم اومدم خوشم اومد گفتم كمي فعاليت داشته باشم 7-دانشجوي بيكار(به قول سميرا) 7 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام1-سپيده هستم 2-زيست شناسي يلولي و مولكولي گرايش ميكروبيولوژي 3-ليسانس 4-رشت 5-زيست و گفت و گوي آزاد 6-دوستم كاربر RAPUNZELتعريف ميكرد منم اومدم خوشم اومد گفتم كمي فعاليت داشته باشم 7-دانشجوي بيكار(به قول سميرا) به به سلام خوش اومدی:dancegirl2: میبینم که نیشتم بازه سپیده جان گند زدی به رشتمون که... یلولی مولکولی:persiana__hahaha:!!!! سلولی مولکولی:w963: 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ اسماعیل هستم... دوست دارم دوست من که دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست بشه :imoksmiley: منو توی انجمن مهرشاد صدا میزنند.. ولی من محلشون نمیذارم... چون من مهرشاد نیستم. :ws6: تا هفته آینده، مرگ بر ادمین 1 لینک به دیدگاه
rojnay 181 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ سلام روژنای هستم به معنای سرچشمه روشنی از سرزمین روشنیها رشته تحصیلیم هم ادبیات فارسی 7 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من خیلی وقته عضو نواندیشان هستم ولی مثل اینکه فراموش شدم... پس دوباره خودمو معرفی می کنم: من مریم هستم دانشجوی کارشناسی معماری 6 لینک به دیدگاه
nazanin.np 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ salam manam taze varedam:ws2: esmam nazanin memari mikhunam terme 6 memari software kar nemikonam hanu:ws52: 4 لینک به دیدگاه
komonism 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ سلام علی هستم 20 سالمه از فریدون کنار 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که عضو انجمن میشه بیاد اینجا خودشو کامل تر معرفی کنه تا کاربرا بتونن بهتر با هم آشنا بشن. تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. 2- رشته تحصیلی 3- مقطع تحصیلی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ انگاری من یادم رفته بود خودمو اینجا معرفی کنم خب 1-ونوس :62izy85: 2- مهندسی تکنولوژی معماری 3- کارشناسی 4- جابربن حیان 5- علمی و مسابقه ها ؛ مخصوصا مسابقه عکاسی 6- پر کردن وقتم و بالا بردن سطح علمی خودم و دیگران لینک به دیدگاه
afarinesh 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من فرنوشا هستم دانشجوی مهندسی معماری ترم5 معماری 4 لینک به دیدگاه
reza440123 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ سلام از زحمات شما بی نهایت سپاسگزارم رضا 4 آبان مهندسی برق /کنترل دانشگاه شیراز شاغل 4 لینک به دیدگاه
noor1 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ سلام محمد هستم،دانشجوی شهرسازی دانشگاه بجنورد،دنبال مطلبی می گشتم با اینجا آشنا شدم در زمینه رشتم اگه کمکی از دست بر بیاد دریغ نمی کنم 4 لینک به دیدگاه
eng.s 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ سلام جواد هستم...... ترم 3 مكانيك سيالات از دانشگاه آزاد تبريز..... از تمام مباحث آموزشي هر چي كه باشه ( مخصوصا آموزش نرم افزار هاي مربوط به رشته خودم)، مقاله ، e-book و هر چيز علمي ديگه خوشم مياد..... 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ آیکیو خوبه خودت نوشتی از کجا میدونی تو کافینت بودیم من اومدم نصفشو نوشتم نصفشو خودت نوشتی از کجا معلوم اونجاشو خودت ننوشته باشی؟ خانوم یلولی مولکولی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده