reza_12345 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ با سلام به همگیمیخواستم ببینم پی ال سی های دلتا حافظ ماندگار داره یا نه؟ سلام منظورت از حافظه ماندگار چیست اگه منظورت حافظه هایی هست مثلا میخوایهی دما رو کنترل کنی مثا دما رو برا 35تنظیم کنی بعد قطع برق این عدد باز سر جاش بمونه همون حافظه های رتنتیو هست که فک کنم از d450 fi به بالا باشه 3 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ سلام منظورت از حافظه ماندگار چیست اگه منظورت حافظه هایی هست مثلا میخوایهی دما رو کنترل کنی مثا دما رو برا 35تنظیم کنی بعد قطع برق این عدد باز سر جاش بمونه همون حافظه های رتنتیو هست که فک کنم از d450 fi به بالا باشه با سلام ۱ fi چیه ؟ ۲ مدل پی ال سی مهم نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ با سلام به همگیمیخواستم ببینم پی ال سی های دلتا حافظ ماندگار داره یا نه؟ سلام اگه منظورت همون رجیسترایی که با قطع برق مقدارش بمونه آره خیلی داره از این حافظه ها....همین منظورت؟ 3 لینک به دیدگاه
bahba 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ from-to سلام یک بار دارم که بایداندازه گیری شود(توسط لود سل)یک زاویه سنج هم دارم.هر دو روی جرثقیل بسته میشوند. این مقادیر را میخواهم به پی ال سی انتقال دهم و سپس به اچ ام آی.وتغییرات ان باید اندازه گیری شود تا در نقطه مشخص شده(برای حفظ ایمنی) بالابرآن قطع گردد تجهیزاتی که دارم به صورت زیراست: dvp2811t2 Dvp06ad-s زاویه سنج منتظر پاسخ شما هستم ممنون 3 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ سلام اگه منظورت همون رجیسترایی که با قطع برق مقدارش بمونه آره خیلی داره از این حافظه ها....همین منظورت؟ بله منظورم همینه 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ بله منظورم همینه تو مدلای مختلف فرق میکنه ولی معمولا از d1000 شروع میشه تا d1999 5 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان با یه pt100 میخام دوتا دمارو بخونم ومتناسب با اون دما سرعت موتور تغییر بدم مثلا تو دمای 10 درجه موتور با دور 300 بچرخه و دمای 30 درجه با دور 800 دور در دقیقه درایو م هم میکرو مستره چیکارباید کنم ممنون 3 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سلام دو تا راه داری یکی اینکه فرکانس درایو با خروجی انالوگ پی ال سی تغیر بدی و یکی هم اینکه با مد باس بهش وصل بشی. با مد باس بهتر ، قشنگتر و دقیقتره ولی به شرطی که درایوت مد باس داشته باشه و نویز روی سیستمت نیفته که اذیتت میکنه. 1 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ سلام دو تا راه داری یکی اینکه فرکانس درایو با خروجی انالوگ پی ال سی تغیر بدی و یکی هم اینکه با مد باس بهش وصل بشی. با مد باس بهتر ، قشنگتر و دقیقتره ولی به شرطی که درایوت مد باس داشته باشه و نویز روی سیستمت نیفته که اذیتت میکنه. نه با شبکه نمیخام ضمنا با فتک میخام اینکارو بکنم 3 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ نه با شبکه نمیخام ضمنا با فتک میخام اینکارو بکنم من پی ال سی فتک کار نکردم ولی با برنامه اچ ام ایش کار اردن. روش کار این طور یه که مقدار فرکانسی که انتخاب میکنی توسط دستور اسکیل باید به 4تا20 میلی امپر تبدیل بشه و توسط مبدل دیجیتال به انالوگ به اینورتر فرستاده بشه, اگه فرکانس ورودی به پی ال سی 0 بود 4 میلی امپر و لی اگه پنجاه بود خروجی 20 میلی امپر. که میتونی حد پایین و بالا خود تو همون دستور اسکیل انتخاب کنی 2 لینک به دیدگاه
arash amirnejad 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سلام به همکاران عزیز اگر امکانش هست توضیحی ذر مورد کنترل حرارت در پی ال سی دلتا به من بدید و اگر امکانش هست برنامه مربوطه را برام بنویسید.بسیار ممنون از این انجمن مفید و ارزشمند ضمنا در صورت امکان کنترل حرارت با شیب حرارتی در نظر گرفته شود مثلا دما از 30 درجه تا 130 درجه در زمان 20 دقیقه سپاس 2 لینک به دیدگاه
arash amirnejad 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سلام برنامه قبلیو که نوشته بودید که در دمای 10 و 30 درجه کنترل بشه از فرام تو استفاده کردیدولی من متوجه تنظیمات پارامترهایی که در دستورهای فرام و تو دادید نشدم چرا k0? چرا برای نوع سنسور k1? چرا برای تعیین ولتازی و جریانی بودن دوباره k0? k10...k20...k14...k19...d20...d24...d30...d34??????? راستش خیلس گیج شدم.لطفا کمکم کنید که این مطلب برام روشن شه با تشکر فراوان 2 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان میشه به ۱۴ss دوتا انکدر وصل کرد؟ اگه نمیشه به کدوم مدل میشه دوتا انکدر وصل کرد؟ 3 لینک به دیدگاه
HOSSE!N 127 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سلام مهندس حسینی ایجاد هماهنگی بین دو موتور چجوریه با پی ال سی دلتا 4 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سلام مهندس حسینیایجاد هماهنگی بین دو موتور چجوریه با پی ال سی دلتا میشه بیشتر توضیح بدی.شاید بتونم کمکت کنم. 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ سلام به همکاران عزیزاگر امکانش هست توضیحی ذر مورد کنترل حرارت در پی ال سی دلتا به من بدید و اگر امکانش هست برنامه مربوطه را برام بنویسید.بسیار ممنون از این انجمن مفید و ارزشمند ضمنا در صورت امکان کنترل حرارت با شیب حرارتی در نظر گرفته شود مثلا دما از 30 درجه تا 130 درجه در زمان 20 دقیقه سپاس امیدوارم مفید باشه براتون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان میشه به ۱۴ss دوتا انکدر وصل کرد؟اگه نمیشه به کدوم مدل میشه دوتا انکدر وصل کرد؟ از ویزارد داخل خود برنامه میتونید کمک بگیرید..... c254 دوتارو ساپورت میکنه....فقط حواست باشه که x5 هم حذف بشه از ورودیات اما 14ss فک نکنم بیشتر از 10 کیلو هرتز داشته باشه....مطمئن نیستم باید منوالشو دید بهتر مدل 28sv هستش 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ سلام مهندس حسینیایجاد هماهنگی بین دو موتور چجوریه با پی ال سی دلتا سلام دوست عزیز اگه منظورتون سروو موتور که میتونید از سری جدید سرووهای استون مدل ets استفاده کنید و گنتری کنترل کنید ولی اگه چیز دیگه منظورتونه که من متوجه سوالتون نشدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده