shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ در روزهای پایانی سال موسیقی کشورمان داغ دار شد؛ استاد جلال ذوالفنون با زندگی وداع کرد جلال ذوالفنون نوازنده پیشکسوت سه تار در واپسین روزهای زمستانی با این فصل همسفر شد تا بهار سال نو را نبیند. جلال ذوالفنون نوازنده صاحب سبک سه تار که حدود دوهفته پیش عمل جراحی قلب را با موفقیت پشت سر گذاشته بود، بعد از ظهرامروز یکشنبه ۲۸ اسفندماه به علت خونریزی داخلی در بیمارستان البرز کرج جان به جان آفرین تسلیم کرد. او متولد سال ۱۳۱۶ در آباده بود. در اوان کودکی به همراه خانوادهاش به تهران آمد و فراگیری موسیقی را در همان دوران خردسالی آغاز کرد. برای ادامه تحصیل به هنرستان موسیقی ملی رفت و در آنجا به نوازندگی سه تار پرداخت و توامان با سازهای دیگری چون تار و ویولن آشنا شد. نوازندگی ویولن را نزد برادر بزرگترش محمود ذوالفنون فرا گرفت. بعدها در رشته موسیقی دانشکده هنرهای زیبا راه یافت و از آموزشهای نورعلی برومند و دکتر داریوش صفوت بهرههای فراوان برد. ذوالفنون از آثار و نحوه نوازندگی بزرگانی چون ابوالحسن صبا، ارسلان درگاهی و همچنین احمد عبادی تاثیرات فراوانی گرفت اما در نهایت خود به بیان مستقلی در نوازندگی سه تار دست یافت. جلال ذوالفنون آثار متعدد مکتوب و صوتی در زمینه موسیقی ملی ایران از خود به جای گذاشته است که از آن میان آلبومهای گل صدبرگ وآتشی در نیستان از شاخصترین آنها است. ذوالفنون در بیست و هفتمین جشنواره موسیقی فجر که اواخر بهمن ماه امسال در تالار وحدت برگزار شد به عنوان هنرمند برجسته موسیقی سنتی مورد تجلیل و تقدیر قرار گرفت. گلنوش ذوالفنون با اشاره به محل خاکسپاری پدرش گفت: استاد گنجهای برای مراسم تشییع و خاکسپاری با ما تماس گرفتهاند اما پدرم دوست داشت که در امامزاده طاهر کرج آرام بگیرد و لذا به محض مشخص شدن زمان و مکان مراسم، خبر آن را اعلام میکنیم. 6 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ انتشار آلبوم های سنتی در آخر سال: - همایون شجریان و گروه دستان * ای جان جان بی من مرو - استاد محمد رضا لطفی * هزار مضراب - علیرضا قربانی و گروه شمس * بر سماع تنبور من آلبوم اول و آخر را گوش دادم هر دو فوق العاده است بخصوص کار گروه شمس . . . . 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ لحظه تحویل سال با هنرمندان موسیقی پاپ داستان حضور گسترده و غافلگیر کننده اهالی موسیقی پاپ در ویژه برنامه سال تحویل تلویزیون همه ساله و در برنامههای ویژه لحظه سال تحویل تلویزیون، گویی خط قرمزها و محدودیت حضور اهالی هنر و ستارهها به حد اقل ممکن میرسد و مدیران رسانه ملی برای جلب مخاطب هم که شده هیچ محدودیتی برای دعوت از هنرمندان و اهالی موسیقی را اعمال نمیکنند تا مخاطبان تلویزیونی در این لحظه خیلی خاص به جای دیدن برنامههای شبکههای آن ور آبی و ماهوارهای، کانالهای داخلی را ترجیح دهند و در کنار خانوادهها لحظات مفرحی را تجربه کنند. اما امسال در یک غافلگیری بزرگ سیاست مدیران شبکههای داخلی، به سمت موسیقی پاپ گرایش پیدا کرد تا حضور گسترده خوانندهها و هنرمندان این عرصه بتواند یک پیروزی بزرگ را در جهت جلب مخاطبان تلویزیونی در کارنامه مدیران تلویزیون ثبت کند. اما در پشت پرده این اتفاق و این تصمیم چه گذشت؟ چه کسی بزرگترین نقش را در حضور اهالی موسیقی در تلویزیون بازی کرد؟ این همه اجرای زنده (و البته در برخی اوقات غیر زنده!) از کی شروع و در چه زمانی برنامه ریزی شد؟ و آنهایی که دعوت مدیران تلویزیونی را قبول نکردند چه کسانی بودند؟ بدون شک بهترین برنامه لحظه سال تحویل برای دوستدارن و علاقهمندان موسیقی را احسان علیخانی در شبکه دو سیما بروی آنتن برد که با خلاقیتهای تصویری جالب توجه و ایدههایی که برای اولین بار به آنها پرداخت میشد، توانست لقب پربینندهترین برنامه را از آن خود کند. حضور گسترده محبوبترین خوانندههای پاپ، طرح کلیپهای «کافه ترانه»، گپ و گفتهای جذاب و ایدههایی که در مورد برخی از خوانندهها برای حضور در برابر دوربین در نظر گرفته شده بود باعث شد که فضای برنامه به دور از هر گونه فضای کلیشهای و تکراری، تا لحظه آخر مخاطب را پای گیرنده میخکوب کند. حضور جالب توجه فرزاد فرزین با پدرش در استودیوی شبکه دو، حضور مازیار فلاحی و بابک جهانبخش و اجرای قطعات پر طرفدارشان و همچنین اجرای زنده فریدون آسرایی و سیروان خسروی در در شبکه سه و برنامه ویژه فرزاد حسنی از پر هیجانترین بخشهای موسیقیایی این برنامهها بودند که بازخوردهای جالب توجهی را هم در پی داشت و در شبکههای اجتماعی و دنیای مجازی با واکنشهای زیادی نیز رو به روشد. * آنهایی که در خانه ماندند خوانندههایی که در این برنامهها حضور پیدا نکردند چهرههای شاخصی بودند که پیش بینی میشد حضور قوی و تاثیر گذاری را در این برنامهها داشته باشند که بنا بر دلایل نامعلوم خبری از آنها نشد تا کمپینهای فراوانی علیه مدیران شبکههای مختلف سیما از سوی طرفداران این خوانندهها در فضاهای مجازی بوجود بیاید. این گروه از چهرهها را که در این برنامهها حضور پیدا نکردند را باید به دو دسته تقسیم کرد: گروه اول آنهایی که خودشان تمایلی برای حضور در برنامههای تلویزیونی نداشتند و گروه دوم نیز چهرههایی بودند که به دلایل نامعلوم جزو خط قرمزهای تلویزیون بودند و از حضورشان در برابر دوربین جلوگیری شد. [*=right]چاوشی نیامد خبر خواندن تیتراژ ابتدا و انتهای ویژه برنامه شبکه دو توسط محسن چاوشی برای اولین بار در سایت «موسیقی ما» منتشر و سپس در بسیاری از رسانهها مورد توجه قرار گرفت. تک آهنگ این خواننده چندین بار در طول برنامه از شبکه دو پخش شد ولی تا لحظه آخر این خواننده به این برنامه نیامد تا دوستداراناش باز هم نتوانند چهره واقعی او را به صورت زنده ببینند. خود چاوشی در این باره به موسیقی ما گفت: «در برههای تصمیم گرفته بودیم که بدون اعلام قبلی در این برنامه حاضر شوم ولی به مرور از تصمیمام منصرف شدم!». [*=right]زنده بود؟ زنده نبود؟ یکی دیگر از بخشهای ویژه برنامههای امسال، اجرای دوصدایی رضا صادقی و مهدی یراحی بود که مورد توجه اهالی موسیقی قرار گرفت. در این اجرا صادقی و یراحی در موزه سینما و در فضایی باز، به اجرای دو قطعه پرداختند که «منو رها کن» و «تو با منی» نام قطعاتی بود که این دو هنرمند با هم آنها را اجرا کردند. نکته عجیب این اجرا حرف و حدیثهایی است که در مورد زنده بودن یا نبودن این اجرای دو صدائه گفته و شنیده شد. این در حالی بود که رضا صادقی در حین اجرای این برنامه بارها به زنده بودن این اجرا تاکید داشت و حتی در برخی از سکانسها صحبتهایی را در مورد علیخانی که در استودیوی پخش بود، متذکر میشد. 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ در آستانه سالروز تولدش؛ لهراسبی قطعهٔ «ضربان» را به هوادارانش هدیه کرد پس از آلبوم پر حاشیهٔ «تصمیم»، علی لهراسبی قطعهای به نام «ضربان» را در اختیار هوادارانش قرار داده است. این قطعه مدتها پیش ساخته شده بود و در آرشیو لهراسبی ماند تا در آستانه بیستم فروردین که سالروز تولد اوست، منتشر شود. ترانهٔ این کار سرودهٔ روزبه بمانی است، مهدی یراحی ملودی آن را ساخته و شهاب اکبری کار را تنظیم نموده است. با اینکه میدونم دلت با من یکی نیست با اینکه میبینم به رفتن مبتلایی چشمامو میبندم که میمونی کنارم با اینکه میدونم کنار من کجایی چشمامو میبندم که رویاتو ببینم چشمامو میبندم تو رو یادم بیارم حرفهای من رویاییه میدونم اما من از تمام تو همین رویا رو دارم از تو نمیرنجم تو حق داری نمونی شاید تو هم مثل خودم مجبور باشی با اینکه میدونم به احساسی که دارم نزدیکتر میشی که از من دور باشی باور کن این ثانیهها دست خودم نیست من پشت رد تو به یک بن بست میرم حس میکنم این لحظه رو صد بار دیدم من روبروی چشم تو از دست میرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ حمید حامی : موسیقی پاپ، آبروی موسیقی ایرانی را برده است قرار بود آلبوم جدید حامی اواخر سال 90 منتشر و به دست علاقهمندان برسد اما این اتفاق نیفتاد و هنوز که هنوز است آلبوم این خواننده خوش صدا و با تکنیک موفق به انتشار نشده است. حمید حامی در این رابطه به سایت موسیقی ما گفت: «این آلبوم به دلیل شیطنت یکی از اهالی موسیقی و ممنوع الکار شدن دو دوست هنرمندی که در آن با من همکاری داشتهاند، فعلا مجوز نگرفته است. به همین دلیل انتشار آن به تاخیر افتاده است. » این خواننده در ادامه با اشاره به اینکه ممنوع الکاری این دو دوست موزیسین متذکر شد: «این دوستان اصلا ممنوع الکار نبودند و نمیدانم به چه دلیلی و با چه سندی ممنوع الکار شدندمن دیگر ناامید شدهام از کار کردن و ادامه دادن در زمینه موسیقی! با این وضعیت به هیچ وجه نمیشود کار کرد و ادامه داد. » وی در ادامه گفت: «شاید کسی باور نکند که من حتی تهدید به مرگ شدهام و تهدید به شکایت از من در ارگانها نیز شده است. این کارها اصلا به نفع موسیقی نیست. اخیرا خوانندههای دیگر به دنبال پاپوش درست کردن برای من هستند و حدود ۴-۵ ماه است که درگیر این گونه از مسایلم ولی خدا را شکر میکنم که دستشان به جایی بند نیست و نمیتوانند کاری از پیش ببرند. دقیقا سری قبل نیز همین کار را کردند و خوشبختانه موفق به انجام هیچ کاری نشدند. » حامی تاکید کرد: «هر روز که میگذرد بیشتر از پیش کمبود و فقدان استاد بابک بیات را حس میکنم. حس میکنم دیگر آن حس پدرانه نیست که تکیه گاهم باشد. الان احساس میکنم خیلی تنها هستم. نه با جایی وابستهام و نه به ارگان خاصی و... این روزها بیش از هر چیز به یک جمله از استاد بابک میاندیشم که میگفتند "هر چه بزرگتر باشی، دشمنانت بیشتر است". همیشه میگفت "آسه برو آسه بیا". اگر در گذشته من این موضوع را درک میکردم، شاید حالا این بلاها سرم نمیآمد. » وی ادامه داد: «متاسفانه به قدری سطح سلیقه مردم پایین رفته که فکر نمیکنم تا دو سه سال دیگر، اثری از موسیقی خوب و تفکر آمیز نباشد. فکر نمیکنم با وجود چنین شرایطی اهالی متفکر موسیقی بتوانند بیشتر از اینها دوام بیاورند. مگر اهالی موسیقی سنتی که پرچمدار این عرصه هستند و به جدیت کار میکنند. خوانندگانی مثل سالار عقیلی، علیرضا قربانی و... که خود در این مقوله پرچمدارند و آبروی موسیقی ایرانی بعداز انقلاب هستند. متاسفم که این را میگویم ولی موسیقی پاپ، آبروی موسیقی ایرانی را برده است. » خواننده دو نیمه رویا در ادامه از انتشار آلبوم خود ابراز ناامیدی کرد. گفت: «با وجودی که فکر میکنم مشکلات بسیاری سر راه دارم، ولی مصرانه دنبال انتشار آلبومم هستم و به دنبال مجوز آن هستم. قطعهای که توسط آن دوستان ممنوع الکار ساخته شده بود را از آلبوم خود حذف کردهام. باید دید که بازهم قرار است قطعهای حذف یا اضافه میشود یا نه؟! باید منتظر بمانم و ببینم چند قطعه نهایی باقی میماند و بر اساس انها برنامه ریزی کنم. » گفتنی است، ترانههای این آلبوم توسط بابک صحرایی، اهورا ایمان، مریم اسدی، پوریا ربیعی و... سروده شده است. آهنگسازی و تنظیمهای آن را نیز رضا تاجبخش، پدرام کشتکار، مهران خلیلی، علیرضا قرایی منش، ستار اورکی، علی موثقی و... به عهده داشتهاند. 5 لینک به دیدگاه
shamim _ thr 505 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ احمد ابراهیمی در بیمارستان بستری شد بعد از بستری شدن جلیل شهناز، احمد ابراهیمی، استاد آواز ایرانی نیز به علت بیماری تنفسی روز گذشته در بیمارستان عرفان بستری شد.به گزارش سایت خانه موسیقی، دو روز پیش استاد جلیل شهناز نوازنده برجسته تار در بیمارستان آراد بستری شد و روز گذشته نیزاحمد ابراهیمی، استاد آواز ایرانی که دهه نهم عمر خود را سپری می کند در بیمارستان بستری و تحت مراقبت های ویژه قرار گرفته است.در پی بستری شدن این استاد پیشکسوت که در چند سال گذشته مکررا به علت بیماری قلبی و تنفسی در بیمارستان بستری شده است، معاون اجرایی خانه به همراه دکتر عباس خدایاری(از پزشکان خیر و از نزدیکان استاد) از احمد ابراهیمی در بیمارستان عرفان عیادت کردند.احمد ابراهیمی متولد سال 1305 در اورامانات كردستان فارغ التحصیل دکترای ادبیات و از اساتید برجسته آواز ایرانی به شمار می رود.وی در سال 1327با استادان بزرگ موسیقی ایران نظیر استادان ابوالحسن صبا، مرتضی محجوبی، حسین تهرانی، غلامحسین بنان، ادیب خوانساری آشنا شده و از محضر همگی این بزرگان بهره مند گردیده است.او پس از پنج سال که تحت تعلیم آنان قرار می گیرد اولین برنامه رادیویی خود را با محمود ذوالفنون در رادیو تهران اجرا کرد که مورد تشویق و استقبال مردم واقع شد. وی پس از یک سال اجرای برنامه های مختلف موسیقی در رادیو، در سال 1333 به ارکستر مرتضی خان محجوبی استاد پیانو منتقل شد و همکاری اش تا سال 1335 با این ارکستر ادامه داشت. این هنرمند از سال 1342 تا اواخر سال 1354 به سمت رئیس دفتر اداره کل فعالیت های هنری و از سال 1354 تا اواخر سال 1358 به سمت مدیر امور اداری سازمان ملی "فولکلور"ایران منتصب و مشغول کار شد.این هنرمند در فروردین ماه 1359 با تقاضای خودش باز نشسته شد. ابراهیمی ازمعدود کسانی است که در دوران جوانی خود سال ها در کنار غلامحسین بنان به فراگیری آواز ایرانی پرداخته است و در حال حاضر نیز از اساتید بنام آواز ایرانی محسوب می شود که خوانندگان بسیاری نزد او شاگردی کرده اند.احمد ابراهیمی دارای مدرک درجه یک هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و خانه موسیقی نیز در سال های گذشته در مراسمی از زحمات این هنرمند تجلیل کرد.این استاد که حق بزرگی بر گردن فرهنگ و هنر ملی ایران داشته و تا کنون شاگردان بسیاری را پرورش داده است به علت تنگناهای مادی متاسفانه در مضیقه به سربرده است و جا دارد که نهادهای عمومی و موظف همچون شهرداری،وزارت ارشاد ،حوزه هنری و صدا و سیما عنایت بیشتری نسبت به حل و فصل مشکلات عدیده این استاد داشته باشند. 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قطعه «خلیج تا ابد فارس» با صدای فرزاد فرزین فرزاد فرزین این بار در تجربه ای جدید با قطعه ای ملی - حماسی به نام «خلیج تا ابد فارس» جواب کوبنده ای به حاشیه سازی های کشورهای عربی حوزه خلیج فارس داده. متن ترانه این قطعه سروده روزبه بمانی است وو تنظیم آنرا نیز نوید سپهر انجام داده است. فرزاد فرزین این قطعه زیبا را به تمام ایرانیان هدیه کرده است ، این هم پیام فرزاد فرزین توی صفحه فیــس بوک شخصیش : ((ببینید کار ما به کجا کشیده که کشوری که خودمون اجازه دادیم کشور بشه ، حالا ادعای مالکیت خاک خودمون رو می کنه ! و سعی داره که دنیا خلیج همیشه فارس رو ، خلیج عرب صدا کنه ! این آهنگ را تقدیم به کسانی می کنم که هنوز غیرت ایرانی توی رگ هاشون جریان داره . زنده باد ایران و ایرانی ! زنده باد خلیج تا ابد فارس ! )) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آلبوم جدید پائیز منتشر میشود حمید عسکری تسلیم سرنوشت شد حمید عسکری خواننده پرطرفدار موسیقی پاپ کشورمان این روزها درگیر آلبوم جدیدش است که سرانجام عنوان «سرنوشت» را برای آن انتخاب کرده است. عسکری پیشتر نیز گفته بود که آلبوم جدیدش کمای 4 نام نخواهد گرفت و از هوادارانش خواسته بود اسم آلبوم جدید را آنها انتخاب کنند. عسکری در این باره به خبرنگار سایت موسیقی ما گفت: «اسم سرنوشت را انتخاب کردیم چون به فضای کاری ما میخورد و خود من هم این عنوان را خیلی دوست داشتم. به دوست عزیزی که این اسم را انتخاب کرده بود نیز ایمیل زدم و از او تشکر کردم و نهایتا عنوان آلبوم جدید من به زودی روانه بازار خواهد شد سرنوشت است.» وی درباره همکارانش در تهیه این آلبوم گفت: «ترانههای قطعات این آلبوم را خودم سرودهام و در بخش تنظیم نیز نیما وارسته و شهاب اکبری قطعات را تنظیم کردهاند. این آلبوم مثل آلبومهای قبلی 9 قطعه دارد که البته ممکن است یک قطعه دیگر هم اضافه شود.» عسکری درباره تاریخ انتشار آلبوم سرنوشت هم توضیح داد: «اگر اتفاق خاصی رخ ندهد و همه چیز طبق برنامه پیش برود این آلبوم را اوایل پائیز روانه بازار خواهیم کرد.» 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به دنبال تلاش پس از مدتها ممنوع الکاری؛ علی لهراسبی دوباره مجوز گرفت علی لهراسبی که مدتی از زیر چتر وزارت ارشاد بیرون مانده و ممنوع الکار اعلام بود، بالاخره با تلاش فراوان همانگونه که قول داده بود، توانست در جهت مجوز دار شدن خود گام برداشته و مجددا راه بازار مجاز را پیش بگیرد. ممنوع الکاری این خواننده مدت کوتاهی بعد از انتشار آلبوم جدید وی اعلام شد. در حالی که او و عوامل تولید و پخش در صدد فروش هرچه بهتر آلبوم تصمیم بودند، خبر رسید که وی ممنوع الکار شده است و نیز در حالی این اتفاق افتاد که پیش بینی شده بود کنسرتهای آخر سال این خواننده با اقبال عمومی مواجه شود. علی لهراسبی دلیل ممنوع الکاری خود را اعلام نکرد اما خبرها حاکی از همکاری وی و شادمهر عقیلی بود. وی درباره دریافت مجوز خود گفت: «دو - سه روزی است که متوجه شدهام مجوزم صادر شده است و می توانم از این به بعد با خیال راحت به کار موسیقی ادامه بدهم. چرا که طی این مدت که ممنوع الکار بوده و نمیتوانستم کنسرت بدهم، اصلا اوضاع و احوال خوبی نداشتم و خلاصه بگویم که داشتم دق میکردم. » وی ادامه داد: «از روزی که شنیدهام مجوزم صادرش شده در صدد ان هستم که بتوانم کنسرت خود را در تهران از سر بگیرم. » رامین بصیرت نیا که تهیه کنندگی کنسرتهای این خواننده را به عهده دارد، پیش از این خود به اعلام این خبر اقدام کرده و گفته بود: «شایعه همکاری با شادمهر باعث این اتفاق شده است. راجع به مدت زمانی که این اتفاق و این حکم پابرجاست هم هیچ جواب درستی نگرفتیم و فعلا ایشان نمیتوانند اجرای زنده داشته باشند. » لهراسبی در پایان افزود: «با انرژی و انگیزه بیشتری کارهای خود را از سر گرفتهام، و امیدوارم که بتوانم مانند قبل و از همیشه بهتر حتی کار خود را در زمینه آلبوم و کنسرت ادامه بدهم. » 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ محسن رجبپور از آخرین فعالیتها و اخبار گروه آریان و بنیامین گفت تنها مدیر برنامهای که در موسیقی ایران توانسته به معنای واقعی کلمه، هنرمندان طرف قراردادش را مدیریت کند بدون شک محسن رجپپور است. مدیری که در همه این سالها توانسته بزرگترین غافلگیریها را برای دوستداران موسیقی داشته باشد و در آستانه انتشار آلبومهای جدید آریان و بنیامین بهادری، بهترین گزینه برای خبر گرفتن از آخرین وضعیت آنها بود. گفتگوی ما با او را از دست ندهید: رجبپور در ابتدای صحبتهایش از آخرین وضعیت آثار هنرمندان طرف قرار دادش گفت: «آلبوم آریان و بنیامین هر دو در یک راستا در حال گذراندن آخرین مراحل ضبط و تولید هستند. هر دو مراحل ساخت و آهنگسازی و تنظیمشان تقریبا تمام شده. اینکه به شما میگویم تقریبا یعنی اینکه بالای نود درصد کارها به اتمام رسیده و تا آخر این هفته همه چیز آماده میشود. هر دو آلبوم در این هفته به دفتر موسیقی وزارت ارشاد برای اخذ مجوزهای لازم ارائه میشوند. از آنجایی هم که ما به هر دوی این آثار نگاهی یکسان داشته و داریم، هر کدام که زودتر مجوزشان صادر شود به انتشار آن در بازار اقدام خواهیم کرد. اگر هم هر دو آلبوم در یک زمان موفق به اخذ مجوزشان شوند، با مشورت هر دو طرف یکی از آلبومها را وارد بازار خواهیم کرد و سپس با ۱۰ الی ۱۵ روز فاصله آلبوم دیگرمان را نیز در شرایط تبلیغاتی مساوی و برابر در بازار منتشر خواهیم کرد. ولی در هر صورت برداشت من از زمان انتشار این آلبومها این است که هفتههای اول تابستان امسال (که دامنه بزرگی از مخاطبان ما که امتحاناتشان تمام شده و کنکورشان را هم رد کردهاند)، بهترین زمان برای انتشار باشد و دوستداران این دو گروه و خواننده میتوانند آلبومهای جدید هنرمندانشان را به صورت مجزا تهیه کنند و از آنها لذت ببرند». اسم آلبومها همیشه و در همه سالهایی که آریان و بنیامین آلبومهایشان به بازار آمده است، تا قبل از انتشار، هیچ اسمی برای آلبوم در اختیار رسانهها قرار نگرفته. ظاهرا امسال هم همین رویه قرار است ادامه داشته باشد. رجبپور در این زمینه میگوید: «ما همیشه آلبومهایمان از اسمهای واحدی پیروی میکنند. بنیامین آلبوم سومش است و مثل آلبومهای قبلیاش قطعا یک پسوند «سال» را خواهد داشت. آریان هم همین طور. در راستای اعدادی که در آلبومهای اریان تا به حال بوده این بار هم همینطور است ولی در کنار این اسامی یک اسم را هم برای فروش آلبوم و نامگذاری آن انتخاب میکنیم که همیشه تا لحظه آخر آن را پیش خودمان نگه میداریم. این بار هم همین طور خواهد بود. همیشه هم این اسامی با مشورت هر دو طرف صورت میگیرد که ما به بهترین انتخاب همیشه رای دادهایم و آن اسم برای آلبوم انتخاب شده است». چهره جدید؟ در گفتگویی که یک ماه قبل محسن رجبپور با یکی از رسانهها داشت، از چهره جدیدی سخن گفت که قرار است امسال آلبوماش در بازار موسیقی منتشر شود. ولی هنوز هم تمایلی برای نام بردن از او ندارد: «در کنار بنیامین و آریان امسال چهره جوان و جدیدی را هم به بازار موسیقی کشور معرفی خواهیم کرد که قطعا کار وآثارش مورد توجه قرار خواهد گرفت. فعلا تمایلی برای رسانهای کردن نام این خواننده نداریم. ولی این خواننده کارش جوری است که قطعا میتواند جریان ساز باشد. به موقع در مورد این چهره بیشتر صحبت خواهیم کرد». کم کنسرتی؟ اجرای کم تعداد برنامههای زنده برای هنرمندان طرف قرارداد با این مدیر، سوال بعدی ما بود که رجبپور در این باره گفت: «دلیل این اتفاق این است که ما به هنرمندمان به چشم یک دلال نگاه نمیکنیم. چند نفر ار هنرمندان داخلی ما هستند که برنامه ریزانشان برای ده سال آینده برنامه ریزی میکنند؟ همه هنرمندان ما این اجازه را دارند که به محض انتشار آلبومشان بروند و برای خودشان اجرا بگیرند. من برای خوانندههایی که با من کار میکنند، برنامه ریزی بلند مدت میکنم. اعتقادم این است که اگر یک هنرمند طرفداران زیادی دارد، نباید زیاد کنسرت بدهد. این اعتقاد من است. به خاطر همین هم هست که کمتر اجرا میگذاریم. آریان امسال ۱۳ ساله شده. کدام یک از همکلاسیهای آریان، که در سال ۷۶ به بعد با این گروه بالا آمدهاند، هنوز باقی ماندهاند؟ کدامشان جایگاه آریان را دارند؟ الان حتی یک اجرا هم برای خیلی از آنها نمیتوان گذاشت. ولی ما الان برای آریان چهار اجرا میگذاریم و در کمترین زمان ممکن بلیتها تمام میشود. برای خودمان هم عجیب است». اجرای خارج کشور مدیر عامل شرکت «ترانه شرقی» درباره آخرین اخبار از اجراهای خارجیاش نیز در انتهای صحبتهایش گفت: «دو تور خیلی بزرگ خواهیم داشت. ولی متاسفانه تاریخ آنها پس از انتشار آلبومهای جدیدمان مشخص خواهد شد. شش ماهه دوم سال را برای برنامههای خارج از کشورمان گذاشتهایم. ولی در کل با بنیامین یک تور اروپا خواهیم داشت. ونکوور هم برنامه داریم و برای اجرا در امریکا هم برنامه ریزی کردهایم. برای آریان هم قطعا اجرای استرالیا را خواهیم داشت و برای اجرای اروپا هم در حال مذاکره هستیم. ولی همه این اتفاقات به شدت به آلبوم جدید و انتشار آن بستگی دارد که پس از انتشار خیلی راحتتر میشود درباره آنها صحبت کرد». 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با همکاری چهرههای خوشنام موسیقی: علی اصحابی به هوادارنش «کادو» میدهد کار ساخت ۶ قطعه از جدیدترین البوم علی اصحابی با همکاری چهرههای برتر موسیقی پاپ به پایان رسیده است. وی در این رابطه به خبرنگار موسیقی ما اعلام کرد: «تا این لحظه ۶ تراک را با همکاری افرادی چون عبدالجبار کاکایی، کوشان حداد، مهدیه عرب، بهنام حکیم، اشکان جوینده، امیر حیدری، الیاس شیرزاد، هادی اصحابی و روزبه بمانی انجام دادیم و به احتمال قوی نام آنرا «کادو» گذاشته تا هدیهای باشد برای طرفدارانی که تا امروز صادقانه با من همراه بودهاند.» وی در ادامه اضافه کرد: «همچنین به سفارش دفتر موسیقی یک قطعه با همکاری امیر حیدری آماده کردیم که روز ۳ خرداد ماه از تمامی شبکههای صداو سیمای ایران به مناسبت روز «آزادی خرمشهر» پخش خواهد شد و لازم به ذکر است که ۲ کار هم به سفارش «ایرانسل» با همکاری شرکت پخش «آوای مهر میهن» آماده کردهایم.» 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سیاوش کاظمی که سال گذشته با آلبوم محتاج به جامعه موسیقی کشورمان پیوست همزمان با روز مادر یکی از قطعات این آلبوم را به همه مادران هدیه کرده است. وی در این باره به خبرنگار سایت موسیقی ما گفت: «با نزديك شدن به روز مادر يكي از قطعات آلبوم اول خودم "محتاج" را با نام «مادر» به عنوان عيدي ناقابلي به تمامي مادر هاي اين سرزمين از صميم قلب اهدا مي كنم و اميدوارم كه مورد پسند همگي اشان قرار بگيرد.تمام سعی ما این بود که آلبوم جديدم "ترس" را تا آخر سال وارد خانه مردم عزیز کشورم کنم اما به اميد خدا تا آخر فصل بهار آنرا منتشر خواهيم كرد » همچنين این خواننده افزود: « با همکاری چهرههایی چون: فریدون آسرائی، پاشا یثربی، شهاب رمضان، علی تفرشی، حمید عسکری، علی بحرینی، سید محمد کاظمی، امید و ایمان حجت، و... بود که چندی پیش کار این آلبوم را به پایان رسید اما گویا در انتها کار برای اخذ مجوز نهایی به مشکل برخورد کرد.» آلبوم ترس قرار است خرداد ماه منتشر شود. 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ همكاري دوباره ابي و شادمهر در آهنگ روياي ما ابی و شادمهر پس از گذشت سه سال از اولین همکاریشان که باعث خلق آثار جاودانه ای چون نوازش و بدبین شد پروژه دیگری را با انگیزه عشق به هدفی انسان دوستانه و والا شروع کرده اند.آغاز این پروژه با هصدایی ابی و شادمهر در آهنگیست به نام "رویای ما" با آهنگسازی و تنظیم شادمهر و ترانه ای از یغما گلرویی با موضوعی انسان دوستانه و سرشار از عشق به هم نوع که تمام درآمد حاصله از این آهنگ به موسسه ای خیریه اهدا خواهد شد. پیام این آهنگ صلح و آزادی و امید است نه تنها برای سرزمین مادری ابی و شادمهر بلکه برای تمام انسانهای دنیا،همچنین ابی و شادمهر در حال ساختن موزیک ویدئویی برای این آهنگ هستند تا از این طریق در حد امکاه بتوانند پیامشان را به گوش جهانیان برسانند و در ادامه آن کنسرتهایی را با الهام از این کار و در راستای همین هدف متعالی در شهرهای مختلف دنیا برگزار کنند. 9 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آلبوم جدید شهرام شکوهی پاییز منتشر میشود پس از آلبوم مدارا شهرام شکوهی خواننده پاپ کشور پاییز امسال بار دیگر با آلبوم جدید خود به صحنه موسیقی کشور باز میگردد. شهرام شکوهی خواننده پاپ کشور که با آلبوم پر فروش مدارا به صحنه موسیقی کشور آمد، پاییز امسال بار دیگر به صحنه موسیقی کشور باز میگردد. شهرام شکوهی در گفتوگو با پانا با اشاره به انتشار این آلبوم گفت: این آلبوم حال و هوای متفاوتی با نخستین آلبوم من به نام مدارا دارد که در حال حاضر تنظیمات آن را انجام میدهم واین آلبوم با ده آهنگ جدید پاییز سال جاری به بازار موسیقی میآید. وی خاطرنشان کرد: تمام تلاش من و گروه بر این است که از خرداد ماه امسال کنسرتهایم را در تهران و شهرستان آغاز کنیم و پس از آن آلبوم جدیدم را مانند مدارا در فصل پاییز منتشر کنم. 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سولماز هم گرفتن :icon_pf (34): درسته خواننده نیس اما هنرمند که هست 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سولماز هم گرفتن :icon_pf (34): درسته خواننده نیس اما هنرمند که هست آره تو فرودگاه گرفته بودنش البته واسه خیلی وقت پیشه....شنیدم آزادش کردن مثه اینکه 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ کنسرت فرزاد فرزین در اراک فرزاد فرزین خواننده خوشصدای موسیقی پاپ کشورمان روزهای پایانی اردیبهشتماه در سالن مجتمع فرهنگی هنری ستارگان اراک مهمان هواداران اراکیاش بود. مثل گذشته استقبال خوبی از این اجراها که در 2 روز و 3 سانس برگزار شد صورت گرفته بود.عکسهای این کنسرت را در پایین میتوانید ببینید .... این گیتاریستش آرمن کشیشی از دوستای یونی م بود علاوه بر نوازندگی درسشم فوق العاده بود 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ یه تاپیک راجع به یورووژن بزنید بابا سوئد فکر کنم نفر اول شد نحوه انتخاب چطوره و................... نگید پست نامربوط دادم خبر بود سوئد نفر اول یورووژن 2012:ws3: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ گزارشی از مراسم رونمایی آلبوم احتیاط مهدی مقدم پس از ممنوعیت طولانی مدت «مهدی مقدم» از فعالیت موسیقایی، او بالاخره موفق شد رضایت دفتر موسیقی وزارت ارشاد را جلب کرده و مجوز سومین آلبوم رسمیاش را اخذ نماید. نشست رونمایی این آلبوم که «احتیاط» نام دارد ظهر چهارشنبهٔ گذشته با حضور اهالی رسانه و عوامل تولید آلبوم برگزار شد. در ابتدای این نشست که با تأخیری یک ساعته آغاز شد، کیارش حسنزاده (مدی شرکت آوای مهر میهن) در خصوص آلبوم «احتیاط» گفت: «مجوز نشر این آلبوم که حدود هشت ماه روی آن کار کردیم، سه روز پیش صادر شد و در حال حاضر این آلبوم در مرحلهٔ تکثیر قرار دارد. آلبوم احتیاط توسط شرکت پخش آسیا توزیع میشود. همچنین کنسرتهای مهدی مقدم توسط شرکت ترانهٔ شرقی برگزار خواهد شد». مهدی مقدم در این نشست در توضیح علت ممنوع الکاری طولانیاش اذعان داشت: «من از ابتدای فعالیتم چارچوبهای وزارت فرهنگ و ارشاد را رعایت کرده و برای کلیپهایم از آن وزارت مجوز کسب کرده بودم. این کلیپها از طریق یکی از شبکههای ماهوارهای که دارای مجوز بود پخش میشد، اما ناگهان مجوز آن شبکه لغو شد و همهٔ خوانندگانی که با آن شبکه همکاری میکردند با مشکل مواجه شدند. از طرفی چون من تمام حقوق مادی و معنوی آلبوم «سونامی» را واگذار کرده بودم نمیتوانستم از پخش این کلیپها جلوگیری کنم». وی افزود: «طی این مدت دائماً پیگیر دریافت مجوز بودم. خدا را شکر میکنم که مسئولین وزارت ارشاد پس از بررسی عملکردم نهایتاً تصمیم گرفتند به من مجوز بدهند. بسیار خوشحالم و از مسئولین وزارت ارشاد سپاسگزارم.» او همچنین در خصوص آلبوم جدیدش گفت: «پس از پنج سال، تلاش کردم با آلبومی به عرصه بازگردم که این تأخیر طولانی مدت را جبران نماید. من در این سالها حدود ۱۵۰ قطعه ساختهام و از میان آنها ۱۴ قطعه از بهترینها را برای آلبوم احتیاط برگزیدم و فکر میکنم این آلبوم رضایت سلایق مختلف را به همراه داشته باشد». مقدم اضافه کرد: «در آلبومهای قبلیام با پیام شمس همکاری کرده بودم و مدت زمان کوتاه قطعات از ویژگیهای آثار او بود. در آلبوم جدیدم زمان اکثر قطعات حدود سه دقیقه است و مجموع زمان آلبوم تقریباً ۴۳ دقیقه میباشد». وی بیان کرد: «هدف از انتخاب عنوان «احتیاط» برای آلبوم، این بود که پس از پنج سال ممنوع الفعالیتی، تلنگری به خودم بزنم و در آینده با احتیاط بیشتری در موسیقی فعالیت کنم». در این نشست پویا افشار (مدیر هماهنگی و تولید) در پاسخ به این سوال که «چرا با وجود اینکه امتیاز مادی این اثر متعلق به مهدی شمس (شرکت به آوران پارس) است، ولی کنسرت مهدی مقدم توسط محسن رجبپور (شزکت ترانه شرقی) برگزار خواهد شد»، گفت: «پیش از این آلبوم، مهدی مقدم قراردادهایی با شرکت ترانه شرقی منعقد کرده و موظف به پایبندی به تعهدات خود میباشد. کلیهٔ فعالیتهای هنری این خواننده زیر نظر شزکت ترانهٔ شرقی است و حقوق معنوی آلبوم احتیاط نیز به این شرکت واگذار گردیده است. با توجه به اینکه مهدی مقدم پیشتر برای تهیه این آلبوم با مهدی شمس قردادی امضا کرده بود، شرکت ترانهٔ شرقی اخلاقاً مهدی مقدم را برای انتشار این آلبوم به اجرای تعهدات خود موظف کرده و حقوق مادی این اثر را به مهدی شمس (شرکت به آوران پارس) واگذار نموده است و این آلبوم بدون ذکر نامی از ترانهٔ شرقی منتشر خواهد شد». آلبوم ۱۴ قطعهای «احتیاط» با آهنگسازی و تنظیم «سعید سام» و «سعید نوشان»، با تیراژی ۴۰۰۰۰ نسخهای و قیمت ۲۰۰۰ تومان، هشتم خرداد ماه توسط «شرکت سینما رسانه آسیا» منتشر میشود. مهدی مقدم پیش از ین آلبومهای «خونسرد» و «سونامی» را به صورت رسمی منتشر کرده بود. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ چقد چاخ شده مهدی مقدم بی صبرانه منتظر البومش هستم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده