Mohammad Aref 120454 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ با عرض سلام خدمت دوستان عزیز با توجه به یکسری مشکلات پیش آمده و همچنین برای ارتقای کیفیت انجمن، روز شنبه مورخ 90/7/2 ورژن انجمن از 3 به 4 تغییر خواهد یافت. قابل ذکر است که در هنگام تغییر ورژن ساعاتی انجمن قطع خواهد بود و بعد از به پایان رسیدن عملیات تغییر ورژن شاید در ابتدای امر شاهد برخی مشکلات جزئی باشیم که به مرور زمان رفع خواهند شد. با آرزوی موفقیت روزافزون برای همه دوستان نواندیش 81 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ قرار شد عوض كنين آخر؟؟؟ به سيلامتيييييييييييي:flowerysmile: 7 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ میشه چندتا تصویر نمونه از ورژن جدید بذارین،که اقلا شوکه نشیم!! مثل پروفایل ها و تالارها و....... 8 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ محمد جان چند تا هک جدیدم نصب کن ورژن رو می بری بالا مرسی! 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ خوشحالم که بالاخره تغییر ورژن میدیم :w139: 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی مبارکه؛ دلم برا اینن قیافش تنگ میشه، لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ میشه چندتا تصویر نمونه از ورژن جدید بذارین،که اقلا شوکه نشیم!!مثل پروفایل ها و تالارها و....... کلیتش که زیاد فرقی نمیکنه. تقریباً مشابقه تصاویر زیر میشه. البته با تغییرات جزئی در ظاهر و رنگ ها. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام محمد جان چند تا هک جدیدم نصب کن ورژن رو می بری بالا مرسی! برخی هک های فعلی پاک میشن و یه سری هک های جدید کاربردی اضافه میشن به مرور 20 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ ببخشید تعداد تشکرهای دریافت شده هم مثل باشگاه مهندسان از بالای صفحه حذف میشه؟ 6 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ مبارکه ایشالا از سالروز تولد انجمن هر روز شاهد پیشرفت و پربارتر شدن انجمن هستیم. با تشکر از محمد عزیز و همه دوستان نو اندیش. 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ چه عجب..... :hrqr6zeqheyjho1f9mx 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ ولی من دوست ندارم....چون به نظرم بی روحه! 10 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ ولی من دوست ندارم....چون به نظرم بی روحه! عادت میکنی 5 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ حالا که دارین ورژن را عوض میکنین،من یک پیشنهاد هم دارم. مثل باشگاه وقتی noandishaan.com را وارد کردیم،وارد تالارها بشیم. صفحه اول سایت زیاد مفید به نظر نمیاد. 5 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ منم ازش خوشم ميومد ...حيف شدا... 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ ببخشید تعداد تشکرهای دریافت شده هم مثل باشگاه مهندسان از بالای صفحه حذف میشه؟ نه حذف نمیشه. ایشالا بعد از آپگرید به مرور هک های لازم اضافه میشن. چون تمام هک های موجود هم باید آپگرید بشن و باید توجه داشت که نسخه جدید هک ها مشکلی نداشته باشن. مثلاً هک مدالها حذف میشه. حالا که دارین ورژن را عوض میکنین،من یک پیشنهاد هم دارم.مثل باشگاه وقتی noandishaan.com را وارد کردیم،وارد تالارها بشیم. صفحه اول سایت زیاد مفید به نظر نمیاد. صفحه اصلی سایت که سیستمش کلاً فرق میکنه صفحه اصلی سایت فعلاً تغییری نمیکنه. 7 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ محمد يه وخ سايت خيلي سنگين نشه دو ساعت طول بكشه تا بالا بياد؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ به سلامتی ولی من تازه داشتم بش عادت می کردم:girl_blush2: 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ محمد يه وخ سايت خيلي سنگين نشه دو ساعت طول بكشه تا بالا بياد؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه. نگران نباشین شاید اولش یه کمی هنگ باشه و سنگین باشه، اما درست میشه 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ من از ورژن 4 خیلی بدم میاد.این خیلی خوبه.اینو دوس دارم چیکارش داری خو؟ 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده