رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

آهان. یعنی کسی هست تو این فروم بتونه تو رو از راه به در کنه؟

خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است؟

من که خودم با پای خودم میام و از راه بدر میشم دیگه چه نیازی داره یکی به خودش زحمت بده و منو از راه بدر کنه؟ من اونور آبم داداش. انحرفه , ینحرفو , انحراف . اونم در حد بوندسلیگا:ws47:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 320
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من 4/5 سال پیش میکشیدم و هیچوقت هم ترک نمیشد .. یه بار یه نفر که هرگز ندیدمش و خیلی هم دوستش داشتم در حین گفتگو در مسنجر مرا گیج وویج کرد .. اولش مستقیم چیزی نگفت بحث های عادی بود مثلا چه کتابی خوندی و احوال درسا چطوره و مامان چطورن و اخرش اینکه همین الان داری چی مینوشی و .... در حین صحبت من گفتم دارم سیگار میکشم .. او هم اینرا قبلا میدانست .. به من گفت منو دوست داری گفتم البته . و پرسید حاضری یه کاری میگم بکنی گفت اگه بتونم حتما . و ناگهان گفت سیگار را الان خاموش کن و و قول بده که دیگه سیگار نکشی .. و چنین شد.........

• Like 7
لینک به دیدگاه
من 4/5 سال پیش میکشیدم و هیچوقت هم ترک نمیشد .. یه بار یه نفر که هرگز ندیدمش و خیلی هم دوستش داشتم در حین گفتگو در مسنجر مرا گیج وویج کرد .. اولش مستقیم چیزی نگفت بحث های عادی بود مثلا چه کتابی خوندی و احوال درسا چطوره و مامان چطورن و اخرش اینکه همین الان داری چی مینوشی و .... در حین صحبت من گفتم دارم سیگار میکشم .. او هم اینرا قبلا میدانست .. به من گفت منو دوست داری گفتم البته . و پرسید حاضری یه کاری میگم بکنی گفت اگه بتونم حتما . و ناگهان گفت سیگار را الان خاموش کن و و قول بده که دیگه سیگار نکشی .. و چنین شد.........

اینو به منم گفتن ولی اثر نکرده. چون اونا نمیدونن که من خودمو بیشتر از همه دوست دارم ولی بازم میکشم. پس حتما ازش خوشم میاد. در ضمن من کلی عقب موندم. بچه های هم سن و سال من ال اس پی و مرفین و هروئین هم میکشن. من خیلی ازشون عقب موندم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
اینو به منم گفتن ولی اثر نکرده. چون اونا نمیدونن که من خودمو بیشتر از همه دوست دارم ولی بازم میکشم. پس حتما ازش خوشم میاد. در ضمن من کلی عقب موندم. بچه های هم سن و سال من ال اس پی و مرفین و هروئین هم میکشن. من خیلی ازشون عقب موندم.

خب شاید شانس با من یار بود و باید اون لحظه پیش میمومد تا من ترک کنم .. شما هم فعلا روی شانس هستین که پیشرفت نکردین :texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب شاید شانس با من یار بود و باید اون لحظه پیش میمومد تا من ترک کنم .. شما هم فعلا روی شانس هستین که پیشرفت نکردین :texc5lhcbtrocnmvtp8

یه بار رفتم اهداء خون. گفت خون ازت میگیریم ولی باید بندازیمش دور. گفتم چرا ؟ گفت سیگاری هستی.

جوری بهم برخورد که سه ماه سیگار نکشیدم . بعدش رفتم خون دادم و اونا قبول کردن. جاتون خالی روی اخرین پله ساختمان اهداء خون سیگارو روشن کردم و راه خونه رو در پیش گرفتم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

در حال حاضر رشد مصرف سيگار در دخترا بيشتر از پسرا هستش و رشد مصرف قليان در پسرا بيشتر از دخترا .

رئيس اداره بهداشت مدارس وزارت بهداشت گفته وقتي علت رو از پسرا و دخترا ميپرسيم ، 26 درصد لذت از بوي سيگار ، 16.5 درصد كاهش اضطراب ( دختر دو برابر بيشتر از پسرها ) و 27 درصد عادت شدن اون رو دليل مصرف سيگار ذكر كردن .

نکنید این کارها رو... :sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...

بعضی ها با تمام وجودشون به سیگار پک می زنن و این دود لعنتی رو با اشتیاق زیاد تو وجودشون خالی میکنن و تمام نگاهشون به ذره ذره سوختن سیگاره ...

این ها رو اذیت نکنین این ها تازه ضربه خوردن اینا از دار دنیا به همین نخ سیگار پناه آوردن این ها خیلی شکنندن تو رو خدا مواظبشون باشین .........:hanghead:

• Like 9
لینک به دیدگاه
بعضی ها با تمام وجودشون به سیگار پک می زنن و این دود لعنتی رو با اشتیاق زیاد تو وجودشون خالی میکنن و تمام نگاهشون به ذره ذره سوختن سیگاره ...

این ها رو اذیت نکنین این ها تازه ضربه خوردن اینا از دار دنیا به همین نخ سیگار پناه آوردن این ها خیلی شکنندن تو رو خدا مواظبشون باشین .........:hanghead:

:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سیگار همیشه منو یاد این می ندازه که دوستای خوابگام 3-2 نفرشون سیگاری شدید بودن .بس که کنارم می شستن سیگار می کشیدن لباسام بو سیگار می گرفت :w000: یه دفه هم که لو رفتن مجبور شدم منو و چندتای دیگه که سیگاری نبودیم بریم با اونا حراست یونی :icon_pf (34):

کلا اسم واحد ما می یمد همه یاد حراست یونی می یفتادن و ازین که من و چندتای دیگه به اونا نمی خورین تعجب می کردن :w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سیگار همیشه منو یاد این می ندازه که دوستای خوابگام 3-2 نفرشون سیگاری شدید بودن .بس که کنارم می شستن سیگار می کشیدن لباسام بو سیگار می گرفت :w000: یه دفه هم که لو رفتن مجبور شدم منو و چندتای دیگه که سیگاری نبودیم بریم با اونا حراست یونی :icon_pf (34):

کلا اسم واحد ما می یمد همه یاد حراست یونی می یفتادن و ازین که من و چندتای دیگه به اونا نمی خورین تعجب می کردن :w58:

قلیون که نه سیگار هم نمیکشی؟/اینقدر در حق خودت ظلم نکن دختر/بکش بی خیال:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 5 ماه بعد...
نکنین این کارارو آخه دود چه لذتی داره خودتون حالتون بهم نمیخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34):

نه,خوشمونم میاد:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

من نكشيدم !!!

اما اداي سيگار كشيدن رو زياد در مياريم

5-6 -10 -12 نفري از پسراي كلاس هستيم :دي

هميشه رديف آخر كلاس ميشينيم !!!

با خودكار / اداي آدم سيگاري ها رو در مياريم / ( كلا عادت به مسخره بازي داريم ، پدر استاد رو به رقص در مياريم)

يكي از بچه ها تفريحي بود / الان شده سيگاري

كلا چي خوبي نيست اداش رو هم در نياريد يكبار مثل اين دوست من وسوسه ميشي و ميري ته خط

• Like 1
لینک به دیدگاه

:icon_pf (34):

ینی شماهاکه سیگار میکشین نمیدونم چی زده زیر دلتون!!!!!:banel_smiley_4:

قدر سلامتی رو بدونین...بدویین برین ترک کنین:vahidrk:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...