کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی وقته که این کارا شده تفریح فقط عکسو فیلمش مد نبود که حالا مد شده! وقتی بچه بودم پسر عموم برام تعریف کرد که پسر همسایشون یه گربه رو از دم گرفت و دو نیم کرد !!! چطوریش بماند ...:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ توروحشون الهی بمیرند دلشو پاره کرده بودند هنوز جون داشت ولی...... خوب از حیوون پست تر این چه افتخاری میکنی........ 7 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ واقعا این بشر چه جنایتهایی از دستش بر میاد!! 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ کثافت حرومزاده!!!!!! وای دستت درد نکنه...چقدر دلم خنک شد اینو خوندم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ وای دستت درد نکنه...چقدر دلم خنک شد اینو خوندم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خواهش میکنم... 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ ادمها گاهی از حیوانات , وحشی تر میشن 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ الهی بمیرم کاش نمیدیدم فیلمو... 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ الهی بمیرمکاش نمیدیدم فیلمو... این فیلما کامل نیست اونجا که زنده زنده داره راه میره دل و رودش رو زمین کشیده میشه را ندیدی !!!!!:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ من نتونستم فیلمو دانلود کنم متاسفم واسشون, الهی بمیرن لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ اینا انسانن ؟! اصلا بویی از عاطفه بردن ؟! اینا از حیوان هم پست ترن !( البته با عرض معذرت از حیوانات که میدونم محبت رو درک میکنن !) 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ جوجه رنگی ها را بگو !!!:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):من یه بار جوجه رنگی خریدم دیدم بیچاره چقدر جیک جیک میکرد نگو چه بلایی سرش آورده بودن !!! دیدی؟ مثل پسته و بادوم همشون میزد ! 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ اما آدم! آدمی که خودخواه است و خودخواهی و غرور سراپای وجودش را گرفته وقتی این فیلم رو دیدم کلا اعصابم به هم ریخت باور کنین خیلی خستم... خسته ام از اینکه میبینم و نمیتونم هیچ کاری بکنم فقط این نیست بلکه تمام مسائل محیط زیست رو این موجود دوپا ، غمناک کرده و با تمام وحشیگریش به تمام سلولهای طبیعت هجوم برده... وای بر ما:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ تو این کشور پرنده و جهنده و خزنده و حیوان و انسان و حشره و دریاچه و خلیج و گیاه و دریا و جنگل و مجسمه و هنر و.........................همه با هم .............. شدیم :icon_razz::icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ تو این کشور پرنده و جهنده و خزنده و حیوان و انسان و حشره و دریاچه و خلیج و گیاه و دریا و جنگل و مجسمه و هنر و.........................همه با هم .............. شدیم :icon_razz::icon_razz: چی بگم خدا داریم به کجا میرسیم؟!!! این بود هدف خلقت ما؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی ناراحت کننده است هم ناراحتت کننده هست هم عذاب آور و هم اینکه کل انسانیت رو میبره زیر سوال! 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ ای بابا ...... از انسانی که به همنوعش رحم نمیکنه انتظار داری به یه موجودی که همنوعش نیست رحم کنه .......... وقتی یه سری وحشی فقط برای اینکه باهاشون موافق نیستی همین بلاها رو ...(هیچی اصلا ) خوش به حال خرسا حداقل وقتی این بلا ها داره سرشون میاد میدونن به دست هم نوع و هم وطن خودشون نیست ....... 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ ای بابا ......از انسانی که به همنوعش رحم نمیکنه انتظار داری به یه موجودی که همنوعش نیست رحم کنه .......... وقتی یه سری وحشی فقط برای اینکه باهاشون موافق نیستی همین بلاها رو ...(هیچی اصلا ) خوش به حال خرسا حداقل وقتی این بلا ها داره سرشون میاد میدونن به دست هم نوع و هم وطن خودشون نیست ....... کاش خرسه بهشونا میخورد تا یاد بگیرن دیگه از این کارا نکنن!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده