amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ نخند ... :vahidrk: من از همون اول میدونستم سر کاریه. :vahidrk: لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ چه باحال کاش یواشکی می گفتی ما هم این کارو می کردیم لذت می بردیم 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ من اولش فکرکردم نکنه سوتی ای چیزی دادم....:JC_thinking: بعد گفتم حتما اتفاقی برات افتاده می خوای خوشحالیت رو با بقیه سهیم شی.... کار جالبی بود مخصوصا این که آوردی یه تاپیک کردی..خوشم اومد....مثل دوربین مخفی.:camera2:. 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ آآآآآآآآآه خدای من،خدای من من چی نوشته بودم؟یادم نیست:texc5lhcbtrocnmvtp8 فکر کنم تعجب کردم:texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ چهارمیه منم اتفاقا دیشب تعجب کردم یهو ولی اومدم سوال بپرسم داستان چیه قبلش رفته بودم تو پروف ممل و دو سه تا از بچه ها دیدم اونجا هم همین کارو کردین:biggrin:فهمیدم یه کاسه ای زیر نیمکاسه است:Ghelyon: جزو لیست دوستامم نبودین اومدم دیدم پروفتون روم بستس خصوصی دادم اولش میخواستم این شکلکو بدم ولی گفتم حالا که شوخی کردی بذار یه چیز بدم لجت در بیاد این شد که اینو دادم:1111: امیدوارم ناراحت نشده باشی با اینکه شوخی نداشتی باهامون ...ولی به هر حال شوخی کردی ما هم شوخی کردیم 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ من چون خودم بسی بسیار این کار شکلک گذاشتن تو پروفو دوست دارم خوشم اومد چیزی ام نگفتم فقط نیشم باز شد این شکلی:biggrin: 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ من چون خندیدن رو دوست دارم ارزو کردم همیشه بخندهایجوری 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ پس پیام محبت آمیز من کو؟ نامرد! 3 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من که خیلی کار جالبی بود چرا ما عادت کردیم برای خندیدن حتما باید یه دلیل خاصی داشته باشیم از اینکه دوستم به پروفایلم سر زده اونم با خنده کلی انرژی مثبت گرفتم :biggrin: 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ من هم چون پروفایلتون رو به روم بسته بود درخواست دوستی دادم که پروفایل برام باز بشه..بعد اونجا جوابتون رو بدم:ubhuekdv133q83a7yy7 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ پیجت برا منم بسته بود وگرنه یکی برات می فرستادم 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ ما هم وقتی تو بیکار میشیم به همکار انقدر ور میریم تا مخ یکی پیاده بشه ولی کلا با هر کسی و در زمانی نباید شوخی کرد وقتی بیخوابی برو اسپم کن مردم رو سر کار نذار 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ جالب این بود که گاهی اوقات انتخاب سخت میشد چون از اون 6 نفر بعضی ها رو اصلا نمیشناختم و با بعضی از اونها اصلا شوخی نداشتم منو میگه ها 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ چرا اینجا اومده این تاپیک الان؟؟ 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ منو میگه ها :biggrin: اقا رضا شما رو که خوب میشناسیم... :biggrin: چرا اینجا اومده این تاپیک الان؟؟ جناب ابوالفضل منتقلش کردن... البت یه جورایی به مسائل روانشناسی مربوط میشه... 6 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ من شبا که قاط می زنم یه کاربرو انتخاب می کنم میرم از اول برا همه ی پستاش تشکر می زنم این کار بی دردسر تره کی نوبت من میرسه؟:4chsmu1: جواب منو نیگا:icon_pf (34):: :girl_yes2: . . . . . . . 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من که جالب بود... یه دفعه اومدم تو پیجم با این شکلک روبه رو شدم...:biggrin: دقیقا جوابی که دادم عکس العملی بود که اون لحظه با دیدن شکلک داشتم 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ چرا اینجا اومده این تاپیک الان؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده