pianist 31129 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستان... :biggrin: ماجرا از این قراره که دیشب بطور اتفاقی وقتی تو پروف یکی از دوستان بودم به سرم زد تا این شکلک ( :biggrin: ) رو واسه همه بفرستم! به این ترتیب که وقتی شکلی رو واسه دوستی فرستادم از سمت چپ پروفایل که 6 تا از دوستاش مشخص هست یکی رو انتخاب میکردم و این شکلک رو برای اون فرستادم تا جایی که 6 نفر دوست نفر آخر تکراری شدن! جالب این بود که گاهی اوقات انتخاب سخت میشد چون از اون 6 نفر بعضی ها رو اصلا نمیشناختم و با بعضی از اونها اصلا شوخی نداشتم و از طرفی شکلی که انتخاب کرده بودم شکلکی نبود که برای هر کسی بشه فرستاد و بالاخره من این ریسک رو قبول کردم و برای خیلیا فرستادم... :icon_pf (34): و اما نتایج این کار دیشب من... الان که اومدم انجمن وضعیتم اینطوری بود و برخی از عکس العمل های شما دوستان گل نواندیش به این حرکت عجیب من... :w768: 1. تو که پیجت برام بستست، اینم جواب پیامت: 2.3. :icon_pf (34):حداقل وقتی میای تو پروف یکی و موذیانه میخندی پروفت باز باشه که طرف بیاد جواب بده حالا مگر خطا و سوتی از ما سرزده که اینچنین میخندی 4.5. نخند جانم6.عه پس توام دندون داری!!!! 7. :persiana__hahaha:علیک ِ :biggrin: 8. خنده داره ؟؟؟!9.بخند آقا حامد ... شمام به ریش ما بخند ... 10. سلام به چی میخندی؟ایشاالله همیشه بخندی 11. سلام.میخندی..... این که میخندی خیلی خوبه اما دلیل خاصی داره؟اتفاق خوبی برات افتاده..... بهر حال خوشحالم که خوشحالی موفق باشی:girl_yes2: 12. سلام داداش چیزی شده؟13. به چی میخندی پسر جان؟؟؟14. چه خنده شیطنت آمیزی... :banel_smiley_52:15.و دوستانی که اصلا پاسخ ندادند و یا ممکنه بعدا پاسخ بدن! :icon_pf (34): نتیجه اخلاقی 1. با هر کسی هر شوخی نکنید... :icon_pf (34): 2. وقتی آخر شب حوصلتون سر رفت کامپیوترو خاموش کنید و برید بخوابید... :w768: ایشالا که کسی از دست من ناراحت نشده باشه... :wubpink: مرسی... :biggrin: 78 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ :ydm47612zsesgift969 :biggrin: 13 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ از قدیم راس گفتن : آدم بیکار جادوگر می شه............. 16 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ آوررین آورین بسی جالبناک بود :biggrin: 11 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ خب پیام میدی چیکار کنیم؟ جواب ندیم؟ جوابم میدیم میاری تو ملا عام لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ یه نکته اینکه هرکس خنده من رو یه طوری تعبیر کرده بود که برام جالب بود... 17 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ چه [/url]خنده شیطنت آمیزی... :banel_smiley_52: این خیلی باحاله لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ من شبا که قاط می زنم یه کاربرو انتخاب می کنم میرم از اول برا همه ی پستاش تشکر می زنم این کار بی دردسر تره 15 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ ایوووول خوشم اومد . . . پیام منم که اونجاس :biggrin: 12 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ عه پس توام دندون داری!!!! چه جواب دندون شکنی !!! 11 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ پیام منو ناقص گذاشتی :1111: کلاشو 8 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ من شبا که قاط می زنم یه کاربرو انتخاب می کنم میرم از اول برا همه ی پستاش تشکر می زنم این کار بی دردسر تره آخی، چه خوب، کاش امشب قاط بزنی و بری پستای گالری عکس ونوسم رو تشکر بزنی:w14: لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ خيلي باحال بود من خوشم اومد . . . :lol: :lol: :biggrin: 6 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ تولیستتتتتتتتتتت برو توی این شرکتا که کارشون آمارگیری و تحقیقات میدانی هست... ایده هات خوفناا 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده