Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ QUOTE] خوب اینکه کسی عادل نیست حتما علتی داره!میشه علتش رو بیان کنید :ws27: ایشون نمیگه عادل نیست میگه من از هیجی خبر ندارم تو ثابت کن که عادله ...اگه کسی که میپرستیش عادله برای ما ثابت کن فقط از قران ایه نیار چون ما هنوز کافریم قراره ایمان بیاریم.... شما فقط همین یه کار رو انجام بده 4 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ QUOTE]:ws27: ایشون نمیگه عادل نیست میگه من از هیجی خبر ندارم تو ثابت کن که عادله ...اگه کسی که میپرستیش عادله برای ما ثابت کن فقط از قران ایه نیار چون ما هنوز کافریم قراره ایمان بیاریم.... شما فقط همین یه کار رو انجام بده من اصلا حرفی از قرآن نزدم! فهمیدم ایشون چی میگند. منم میگه اگه بحثه باید دوستانه باشه نه اینکه سریع چماق مغلطه بیاد بالا!! یه موجود یا عادله یا عادل نیست اگه عادله که هیچ اما اگه عادل نیست یه علتی داره من عادل نبودن یا همون ظلم یا جهله به بدی ظلمه یا اینه که ظالم برای رسیدن به هدفش دست به اون میزنه یا اینکه لغو و عبث ظلم صورت میده اگه درسته بزن قدش فعلا:دی 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ به جای اینکه منتظر عدالت الهی باشیم، بهتر نیست سعی کنیم خودمون بین خودمون عدالت برقرار کنیم؟ همین منتظر عدالت الهی بودن خودش دستاویز خوبی برای بسیاری از بی عدالتی ها شده. شخصا برای من چیزی به نام "عدالت الهی" مهم نیست. من دوست دارم بحث هایی پیرامون "عدالت بشری" شکل بگیره که برای من ملموس تره. راستشو بخواین من از عدالت الهی چیزی نمی فهمم. پس در موردش بحثی ندارم. فقط توصیه ام اینه که مفهوم عدالت توی هر فرهنگی متفاوته. به نظر من دوستان باید بیان توی معنی و انتظارشون از واژه عدالت به یک مفهوم شفاف و مشترک برسند، بعد سخن آغاز کنند. 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ به جای اینکه منتظر عدالت الهی باشیم، بهتر نیست سعی کنیم خودمون بین خودمون عدالت برقرار کنیم؟ همین منتظر عدالت الهی بودن خودش دستاویز خوبی برای بسیاری از بی عدالتی ها شده. شخصا برای من چیزی به نام "عدالت الهی" مهم نیست. من دوست دارم بحث هایی پیرامون "عدالت بشری" شکل بگیره که برای من ملموس تره. راستشو بخواین من از عدالت الهی چیزی نمی فهمم. پس در موردش بحثی ندارم. فقط توصیه ام اینه که مفهوم عدالت توی هر فرهنگی متفاوته. به نظر من دوستان باید بیان توی معنی و انتظارشون از واژه عدالت به یک مفهوم شفاف و مشترک برسند، بعد سخن آغاز کنند. دقیقا هم اونایی که تو ذهنم بود :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ به جای اینکه منتظر عدالت الهی باشیم، بهتر نیست سعی کنیم خودمون بین خودمون عدالت برقرار کنیم؟ همین منتظر عدالت الهی بودن خودش دستاویز خوبی برای بسیاری از بی عدالتی ها شده. شخصا برای من چیزی به نام "عدالت الهی" مهم نیست. من دوست دارم بحث هایی پیرامون "عدالت بشری" شکل بگیره که برای من ملموس تره. راستشو بخواین من از عدالت الهی چیزی نمی فهمم. پس در موردش بحثی ندارم. فقط توصیه ام اینه که مفهوم عدالت توی هر فرهنگی متفاوته. به نظر من دوستان باید بیان توی معنی و انتظارشون از واژه عدالت به یک مفهوم شفاف و مشترک برسند، بعد سخن آغاز کنند. با وجود زمینه سازان ظهور کاری از دست ما بر نمی آید :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی دلم میخواد بدونم اینهایی که اینجوری از خدا و عدالتش دفاع کردن اگه جای این بچهها بودنو داشتن از گشنگیو مریضی بال بال میزدن بازم نظرشون همین بود؟؟؟؟؟؟!!!!! 4 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی دلم میخواد بدونم اینهایی که اینجوری از خدا و عدالتش دفاع کردن اگه جای این بچهها بودنو داشتن از گشنگیو مریضی بال بال میزدن بازم نظرشون همین بود؟؟؟؟؟؟!!!!! اتفاقا خواهر من اونا همین الانشم خدا رو بیشتر از من و شمایی که غرق نعمتیم میشناسند لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ اتفاقا خواهر من اونا همین الانشم خدا رو بیشتر از من و شمایی که غرق نعمتیم میشناسند شما علم غیب دارید برادرممممممم???!!!! :ydm47612zsesgift969 :ydm47612zsesgift969 :ydm47612zsesgift969 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ اما در کل میخوام بگم که خدا سرنوشت همه ی ظالمان تاریخ رو مشابه هم قرار داده و در نتیجه همه با خفت نا بود میشن خدا در مورد همین قوم ثمود در آیه 27 سوره قمر فرموده : ما ناقه را برای آزمایش آنها می فرستیم در انتظار پایان کار آنها باش و صبر کن. اینها فقط شعاره. ظالمان همیشه سوار بر تاریخ بودن و هیچوقت کسی از اونها انتقام نگرفته. همشون هم به وسیله ظالمی دیگر از بین رفته اند. منتها مظلومان و بی دفاع ها،هر وقت سیل و زلزله و....میومد،اونرا میذاشتن به حساب انتقام آسمانی. ضعیفان همیشه منتظر منجی هستند،پس طبیعیه که منتظر عدالت الهی هم باشند. 3 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ شما علم غیب دارید برادرممممممم???!!!! :ydm47612zsesgift969 :ydm47612zsesgift969 :ydm47612zsesgift969 علم غیب نمیخواد خواهر مردم سومالی اگثرا مسلمانند صد در صد زجر میکشند اما خوب دوچیز رو باید بدونیم 1-این دنیا محل امتحانه حالا چه امتحانی که علتش مستقیم خود خداوند باشه چه رابطه علت و معلولی که بر جهان گسترده شده که البته هم اکنون مورد دوم خیلی بیشتره پس مطمئنا خداوند برای صبرشون پاداشی در خور درنظر میگیره حالا برای اثبات این عدالت به نظرم تنها را همون بحث عقلیه 2-مطمئنا کسایی که زجر میکشند خداوند صبرش رو هم بهشون میده و بیشتر مواقع این اعتراض ما ناشی از این میشه که راحتی را چشیده ایم و وقتی خودمون رو جای اونا میذاریم میبینیم که بسیار سخته مثلا زندگی مردم استان چهارمحال خودمون رو درنظر بگیرین من خودم وقتی که به زندگیشون نگاه میکنیم خدا رو شکر میکنم که اونجا به دنیا نیمدم اما اگه باهاشون برخورد داشته باشین تو اینکه اونا از زندگی لذت میبرند یا ما دچار شک میشین!!! بازهم میگم بهترین راه برای رسیدن به جواب همون بحث عقلیه ضمن اینکه درسته که ما در افکار متفاوت هستیم ولی حداقل چیزی که نشون میده در انسانیت برابریم اگه من کمتر نباشم پس تو این مورد دلیلی هم برای ناراحتی نداریم لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ اینها فقط شعاره.ظالمان همیشه سوار بر تاریخ بودن و هیچوقت کسی از اونها انتقام نگرفته. همشون هم به وسیله ظالمی دیگر از بین رفته اند. منتها مظلومان و بی دفاع ها،هر وقت سیل و زلزله و....میومد،اونرا میذاشتن به حساب انتقام آسمانی. ضعیفان همیشه منتظر منجی هستند،پس طبیعیه که منتظر عدالت الهی هم باشند. اگر دوست داشتین تا همون بحث عقلیمون رو ادامه بدیم 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ اگر دوست داشتین تا همون بحث عقلیمون رو ادامه بدیم بحث عقلی برای اثبات چی؟ این که موجودی که بهش میگویند خدا، عادل است؟ اگر بحث در مورد این قضیه است من موافقم. 1 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بحث عقلی برای اثبات چی؟این که موجودی که بهش میگویند خدا، عادل است؟ اگر بحث در مورد این قضیه است من موافقم. اگر خواستین قبلش درباره خود خدا حرف بزنبم نخواستین هم حین بحث مسلما بهش میرسیم خوب اون دلایل ظلمی که گفتم رو قبول دارید؟؟؟ لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ اینها فقط شعاره.ظالمان همیشه سوار بر تاریخ بودن و هیچوقت کسی از اونها انتقام نگرفته. همشون هم به وسیله ظالمی دیگر از بین رفته اند. منتها مظلومان و بی دفاع ها،هر وقت سیل و زلزله و....میومد،اونرا میذاشتن به حساب انتقام آسمانی. ضعیفان همیشه منتظر منجی هستند،پس طبیعیه که منتظر عدالت الهی هم باشند. من انتظار داشتم حداقل به خاطر حرف اشتباهی که در مورد قرآن فرمودید یه عذر خواهی میکردید نه اینکه در ادامه کلام قرآن رو هم شعار تلقی کنید! ----------------------------------------------- در مورد اون حرفتون که گفتید: همشون هم به وسیله ظالمی دیگر از بین رفته اند. خداوند در قرآن مي فرمايد كه ما ظالمان روی زمين را بوسيله ظالماني از جنس خودشان از بين مي بريم و امر خداوند عبث و بيهوده نيست و حتما مقدر خواهد شد ------------------------------------- من برای هر پستی که میزنم..به خاطر احترام به مخاطبم زمان میزارم و میرم مطالعه میکنم تا با دلیل و مدرک هر بزنم .. سعی کنید شما هم احترام منو حفظ کنید و بدون استدلال یا منبع صحبت نکنید لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ علم غیب نمیخواد خواهر مردم سومالی اگثرا مسلمانندصد در صد زجر میکشند اما خوب دوچیز رو باید بدونیم 1-این دنیا محل امتحانه حالا چه امتحانی که علتش مستقیم خود خداوند باشه چه رابطه علت و معلولی که بر جهان گسترده شده که البته هم اکنون مورد دوم خیلی بیشتره پس مطمئنا خداوند برای صبرشون پاداشی در خور درنظر میگیره حالا برای اثبات این عدالت به نظرم تنها را همون بحث عقلیه 2-مطمئنا کسایی که زجر میکشند خداوند صبرش رو هم بهشون میده و بیشتر مواقع این اعتراض ما ناشی از این میشه که راحتی را چشیده ایم و وقتی خودمون رو جای اونا میذاریم میبینیم که بسیار سخته مثلا زندگی مردم استان چهارمحال خودمون رو درنظر بگیرین من خودم وقتی که به زندگیشون نگاه میکنیم خدا رو شکر میکنم که اونجا به دنیا نیمدم اما اگه باهاشون برخورد داشته باشین تو اینکه اونا از زندگی لذت میبرند یا ما دچار شک میشین!!! بازهم میگم بهترین راه برای رسیدن به جواب همون بحث عقلیه ضمن اینکه درسته که ما در افکار متفاوت هستیم ولی حداقل چیزی که نشون میده در انسانیت برابریم اگه من کمتر نباشم پس تو این مورد دلیلی هم برای ناراحتی نداریم اه چون مردم سومالی و نوزادان و بچههاشون مسلمانند شما نتیجه گرفتین ایمانشون خیلی بیشتره!!! چه جالب!!! بر چه اساسی فرمودید این دنیا محل امتحانه؟؟؟!!! و اصلا چرا ما باید امتحان بدیم؟؟؟!!!! اونها صبر نمیکنن فقط به اجبار ادامه میدن... خدارو شکر میکنین؟!!! چرا؟ چون نمیخواین جای اونها باشین؟؟ من اگر جای شما بودم آرزو میکردم به بیماری لا علاج و فقر دچار باشم تا خدا در عوضش بهم پاداش بده از پاراگراف آخرتون هم چیزی نفهمیدم 3 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ اه چون مردم سومالی و نوزادان و بچههاشون مسلمانند شما نتیجه گرفتین ایمانشون خیلی بیشتره!!! چه جالب!!! بر چه اساسی فرمودید این دنیا محل امتحانه؟؟؟!!! و اصلا چرا ما باید امتحان بدیم؟؟؟!!!! اونها صبر نمیکنن فقط به اجبار ادامه میدن... خدارو شکر میکنین؟!!! چرا؟ چون نمیخواین جای اونها باشین؟؟ من اگر جای شما بودم آرزو میکردم به بیماری لا علاج و فقر دچار باشم تا خدا در عوضش بهم پاداش بده از پاراگراف آخرتون هم چیزی نفهمیدم میگم اگه میخواین عدالت خدا براتون اثبات بشه باید بحث عقلی روش بکنید نه اینکه با علم محدود خود اونو زیر سوال ببریم چون بالاخره درصدی رو هم به این فکر کنید که اگه دنیایی پس از مرگ بود چی؟!!! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ میگم اگه میخواین عدالت خدا براتون اثبات بشه باید بحث عقلی روش بکنید نه اینکه با علم محدود خود اونو زیر سوال ببریم چون بالاخره درصدی رو هم به این فکر کنید که اگه دنیایی پس از مرگ بود چی؟!!! ببخشید واقعا عذر میخوام من تا همین حد عقلم میرسید که حرف زدن آسونه وقتی جای اونی که راجبش حرف میزنی نیستی عدالت هم مطمئنا همینه که خدا بیافرینه بعد بچلوندشون تا بعد بهشون پاداش بده!!!:girl_yes2: چه خوب چه با نمک! ما اینجا امتحان میشیم بعد تو یه دنیای دیگه پاداش میگیریم فقط ببخشیدها بعد از کتابای درسی و معلمها و... تو این سنّ یه خورده برام توهین آمیزه بخوام بهش فکر کنم این تایپیک هم از اول بیهوده توش بحث شده هیشکی راجب عدالت الهی حرف نزده!!!!!یا به قول شما بحث عقلی! 3 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ ببخشید واقعا عذر میخوام من تا همین حد عقلم میرسید که حرف زدن آسونه وقتی جای اونی که راجبش حرف میزنی نیستی عدالت هم مطمئنا همینه که خدا بیافرینه بعد بچلوندشون تا بعد بهشون پاداش بده!!!:girl_yes2: چه خوب چه با نمک! ما اینجا امتحان میشیم بعد تو یه دنیای دیگه پاداش میگیریم فقط ببخشیدها بعد از کتابای درسی و معلمها و... تو این سنّ یه خورده برام توهین آمیزه بخوام بهش فکر کنم این تایپیک هم از اول بیهوده توش بحث شده هیشکی راجب عدالت الهی حرف نزده!!!!!یا به قول شما بحث عقلی! اتفاقا برای خودم جالبه تا بحث عقلی پیش اومد دوستان پا به فرار گذاشتند لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ اتفاقا برای خودم جالبه تا بحث عقلی پیش اومد دوستان پا به فرار گذاشتند تا شما به چی بگی عقل!!!:icon_razz: شاید اونها هم مثل من حس کردن شما زیادی عاقلی ممکنه کم بیارن 1 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ تا شما به چی بگی عقل!!! شاید اونها هم مثل من حس کردن شما زیادی عاقلی ممکنه کم بیارن شاید هم این جمله زیادی عاقلی بهانه ای باشه برای بحث نکردن:texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده