JavadMessi 1620 ارسال شده در 13 آذر، 2011 چیزی که شما خیلییییییییی داری:yes: یه خورده از عقلت به ما هم بده:icon_razz: میشه انقدر رو اعصاب ما پیاده روی نکنی ما عقلمون به حرفایی شما نمیرسه پس لطف کن بیخیال این بحث شو هرکی هرچی گفت یه نقل قول ازش نگیر جوابهای عقلی بهش نده بذار ما تو بی عقلی خودمون بمونیم من اصلا همچین حرفی نزدم ولی اگه شما چنین برداشت کردی معذرت میخوام:girl_blush2: بالاخره کسی که عادل نیست ظلمی مرتکب شده و کسی که ظلم مرتکب میشه مطمئنا علتی داره بنده میگم اگه بحثی بخواد صورت بگیره اول باید ببینیم کسی که ظلم میکنه چه علتی داره حالا ممنون میشم تو پیدا کردن علتها کمکم کنید
NEGARi 9387 ارسال شده در 13 آذر، 2011 من اصلا همچین حرفی نزدم ولی اگه شما چنین برداشت کردی معذرت میخوام:girl_blush2:بالاخره کسی که عادل نیست ظلمی مرتکب شده و کسی که ظلم مرتکب میشه مطمئنا علتی داره بنده میگم اگه بحثی بخواد صورت بگیره اول باید ببینیم کسی که ظلم میکنه چه علتی داره حالا ممنون میشم تو پیدا کردن علتها کمکم کنید :obm: من دلم میخواد بی هیچ علتی تورو تیکه تیکه کنم میشه در این راه کمکم کنی؟:w74: 2
JavadMessi 1620 ارسال شده در 13 آذر، 2011 :obm: من دلم میخواد بی هیچ علتی تورو تیکه تیکه کنم میشه در این راه کمکم کنی؟:w74: خوب بید
مرضیه33 128 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2016 روزی دختر شش ساله من پرسید: «چرا ما می گوییم خدای مهربان؟» در پاسخ او گفتم: «چند هفته پیش که سرخک داشتی همین خدای مهربان بود که تو را شفا داد و برایت درمان فرستاد». اما این دختر کوچک راضی نشد و گفت: «اما بابا یادت نرود که آن سرخک را هم خودش فرستاده بود!» ویکتور فرانکل - از کتاب "انسان در جستجوی معنا"
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری