Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ مهم اینه که کدوم عقلانیتر حرف بزنندبالاخره ما خدامون رو از یهود داریم و شباهت کم داریم!!! یهودیت و مسیحیت فقط اسمشون مونده! عقلانیت اسلام بیشتر از اون دو تای دیگه است، چون وجودش تاخر زمانی بیشتری داره. اما نسبت به امروز.......... 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ شما میگی خدا عادل نیست من میگم این یه بحث اعتقادیه ! چطور وقتی طرف بحث خدایی رو قبول نداشته باشه ما بیایم عدالتشو اثبات کنیم؟؟؟ اون مشکل کافره که میخواد از عدالت خدا به کل برسه در حالی که اول باید ببینه ادیان در مورد خدا چی گفتند که اگه اینطور هم بشه حرفی عقلانیتر از اسلام نخواهد یافتاما شما اولش میگی خدا رو قبول دارم بعد میگم خوب یکم درموردش توضیح بده میگی اصلا من کافر!!! این شیوه بحث نیست چون اگه طرفین دنبال حقیقت باشند نباید از بحث در برند مغلطه دیده بودم ولی نه در این حد :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ مغلطه دیده بودم ولی نه در این حد :icon_pf (34): فکر کنم یه بار برای همیشه باید این بحث ادعای مغلطه جمع بشه دقیقا نوع مغلطه با محمول و قضایا؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ عقلانیت اسلام بیشتر از اون دو تای دیگه است، چون وجودش تاخر زمانی بیشتری داره. اما نسبت به امروز.......... مگه خدای یهود و اسلام و هم اکنون تغییر ماهیت داده؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ مگه خدای یهود و اسلام و هم اکنون تغییر ماهیت داده؟؟؟ نه، چه ربطی به اون چیزی که من گفتم داشت. :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ فکر کنم یه بار برای همیشه باید این بحث ادعای مغلطه جمع بشهدقیقا نوع مغلطه با محمول و قضایا؟؟؟ مغلطه اگه جمع شدنی بود که شما الان اینجا نبودید!! هر نوعی که به واسطه اون تا جایی که بتونی حق به جانبانه بحث رو دور بزنی..هر اسمی دوست داری روش بذار! 3 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ نه، چه ربطی به اون چیزی که من گفتم داشت. :jc_thinking: خب چون الان داریم در مورد خدا حرف میزنیم!! لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ مغلطه اگه جمع شدنی بود که شما الان اینجا نبودید!! هر نوعی که به واسطه اون تا جایی که بتونی حق به جانبانه بحث رو دور بزنی..هر اسمی دوست داری روش بذار! همیشه تو همه بحثها بدترین حالت این بوده که یه نفر وسط راه بیاد و یه بار بگه این مغلطست و بعد غیبش بزنه!!! خواهر من شما بگو با کجاش مشکل داری تا بحث کنیم 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ همیشه تو همه بحثها بدترین حالت این بوده که یه نفر وسط راه بیاد و یه بار بگه این مغلطست و بعد غیبش بزنه!!!خواهر من شما بگو با کجاش مشکل داری تا بحث کنیم وسط راه نیست من بحثها رو میخوندم تو صفحات اول هم پست دادم....شما جواب ال رومان رو درست بدید انگار جواب منو دادید!! میگه فرض کن کسی اصلا هیچ از خدا نمیدونه ...حالا کافر یا هر اسمی...تو برای اینکه به خدا ایمان بیاره ترغیبش کنی چی کار میکنی؟؟ 4 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ وسط راه نیست من بحثها رو میخوندم تو صفحات اول هم پست دادم....شما جواب ال رامون رو درست بدید انگار جواب منو دادید!! میگه فرض کن کسی اصلا هیچ از خدا نمیدونه ...حالا کافر یا هر اسمی...تو برای اینکه به خدا ایمان بیاره ترغیبش کنی چی کار میکنی؟؟ اول وجود خدا رو براش اثبات میکنم البته اگه خواب طبیعی باشه نه اینکه خودش رو به خواب زده باشه!! 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ اول وجود خدا رو براش اثبات میکنم البته اگه خواب طبیعی باشه نه اینکه خودش رو به خواب زده باشه!! خب لطفا اینکار رو بکنید ...حتما عدالتش رو هم ثابت کنید ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ همیشه تو همه بحثها بدترین حالت این بوده که یه نفر وسط راه بیاد و یه بار بگه این مغلطست و بعد غیبش بزنه!!!خواهر من شما بگو با کجاش مشکل داری تا بحث کنیم کش دادن بحث ، مثال های غلط زدن ،تعاریف رو به نفع خود تغییر دادن ، مزربندی کردن تو بحث (که اگه اینجوری فکر میکنی اینجوریه اگه نه به من چه!) ، سئوال رو با سئوال جواب دادن و و جواب معروف " چون خدا اینجوری گفته یا چون تو قرآن اومده یا چون فلانی گفته یا عقل ما ناقصه ،ما نمیتونیم درک بکنیم و ..." و ... اینا همه یعنی مغلطه که فکر کنم تو حوزه علمیه 50 واحد درس در این مورده 3 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ کش دادن بحث ، مثال های غلط زدن ،تعاریف رو به نفع خود تغییر دادن ، مزربندی کردن تو بحث (که اگه اینجوری فکر میکنی اینجوریه اگه نه به من چه!) ، سئوال رو با سئوال جواب دادن و و جواب معروف " چون خدا اینجوری گفته یا چون تو قرآن اومده یا چون فلانی گفته یا عقل ما ناقصه ،ما نمیتونیم درک بکنیم و ..." و ... اینا همه یعنی مغلطه که فکر کنم تو حوزه علمیه 50 واحد درس در این مورده کش دادن جزو مغلطه نیست مثال غلط؟؟؟ تعاریف به نفع خود؟؟؟ کی حرف از قرآن زدم؟؟؟ ضمنا مغلطه یکی از مباحثه منطقه! اگه داریم بحث میکنیم پس باید دوطرف اندیشه ای داشته باشند نه اینکه بگیم من کافر شما اثبات کن چون همون کفر هم باید عقلانی باشه!! لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ کش دادن جزو مغلطه نیستمثال غلط؟؟؟ تعاریف به نفع خود؟؟؟ کی حرف از قرآن زدم؟؟؟ ضمنا مغلطه یکی از مباحثه منطقه! اگه داریم بحث میکنیم پس باید دوطرف اندیشه ای داشته باشند نه اینکه بگیم من کافر شما اثبات کن چون همون کفر هم باید عقلانی باشه!! برای بار آخر میپرسم لطفا با بلی و خیر جواب بدهید من یک کافر هستم ، میدانم خدا هست ؛اما چون عادل نیست پرستشش نمیکنم ، آیا شما میتوانید در این تایپیک عدالت خدا را به روش استاد شاگردی (شما استاد بشو من و ما شاگرد) برای من و ما ثابت بکنید؟ 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من هر کسی یه عقیده ای داره و باید به باور هم احترام بزاریم هر کسی از حرف خدا که گفته عدالتو رعایت کردم یه برداشتی میکنه اینا بستگی به طرز فک کردن داره اگه از این حرف خدا بخوایم این برداشتو بکنیم که چون گفته عدالت رعایت شده باید هروزمون تو نعمت باشیم از چیزی کم نداشته باشیم این طوری این دنیا یعنی کشک ما تو این دنیا زندگی میکنیم تا امتحان بدیم و مشخص کنیم هر کدوممون چقدر لایق خوبیای اون دنیاییم و هر انسانی تاوان کارای خودشو پس میده خداوند نگفته اگه پدرت ادم بدیه تو چون فرزندشی باید تاوان کار پدرت رو بدی خدا به هر انسانس عقل داده تا خودش راهشو پیداکنه(خداوند دستو داد گفت خودت پل بساز) 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ با توجه به اینکه خدا از گذشته واینده خبر داره میدونسته افریقا هر چقدم منبع داشته باشه باز گرسنه میمونه.پس چراچند تا ازین کشتی استعمارگرا غرق نکرد یا گرفتار طوفان.تا دیگه هوس اینکارا به سرشون نزنه.ازین کارا که زیاد کرده همین مثالی که دوستمون زد. یا حداقل 2تا ادم فهمیده و قدرتمند میذاشت اونجا تا کسی نتونه چپ نگاشون کنه.بالخره اینکه خدا منابع توزیع کرده ادما توزیع کرده اینطور نیست؟ این مث این میمونه که ما یه گله گوسفند ببریم یه علفزار خیلی خوب که کلی گرگ داره بگیم کار خوبی کردیم.بقیش به خودشون مربوطه چطوری از خودشون دفاع میکنن من تو این پست تقریبا موضع خدا رو که در قرآن اومده گفتم کدوم ظالم رو میتونید نام ببرید که انتهای کارش حقارت نبوده؟ 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ از حرفاتون اینطور برمیاد که اعتقاد دارین دنیایی غیر از این دنیا وجود ندارهاگه قرار به حرف شما بود که اختیار رو هم از آدم سلب میکرد تا گناهم نکنند اونوقت این چه دنیایی میشد؟؟؟ عدل خدا به غایت کار معلوم میشه نه فقط این دنیای فانی از کجای حرف من چنین چیزی برداشت میکنید؟؟ یعنی این الان جواب من بود.این یعنی شیره مالیدن یا حداقل من اینجوری احساس کردم. شما میخواید اثبات یک چیزی موکول کنید به زمان و مکانی که اصلا نیست.این حرفی که اینقد بهش ایمان دارید و مثل روز براتون روشنه با این استدلاال پذیرفتید؟ خدایی که از همه اتفاقات اینده و همه زیر و بم ذهن بشر خودش خبر داره یعنی یک موجود مختار خلق کرده?!! اقا من بی دین و ایمون شما این حرفارو اثبات کنید تا من ایمان بیارم.شیوه دعوت تمام ادیان هم همین بوده فک کنم. 1 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ برای بار آخر میپرسم لطفا با بلی و خیر جواب بدهید من یک کافر هستم ، میدانم خدا هست ؛اما چون عادل نیست پرستشش نمیکنم ، آیا شما میتوانید در این تایپیک عدالت خدا را به روش استاد شاگردی (شما استاد بشو من و ما شاگرد) برای من و ما ثابت بکنید؟ خوب اینکه کسی عادل نیست حتما علتی داره! میشه علتش رو بیان کنید لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ برای بار آخر میپرسم لطفا با بلی و خیر جواب بدهید من یک کافر هستم ، میدانم خدا هست ؛اما چون عادل نیست پرستشش نمیکنم ، آیا شما میتوانید در این تایپیک عدالت خدا را به روش استاد شاگردی (شما استاد بشو من و ما شاگرد) برای من و ما ثابت بکنید؟ خوب اینکه کسی عادل نیست حتما علتی داره!میشه علتش رو بیان کنید دوست عزیز به این می گویند سفسطه :icon_pf (44): این بحث با روش بحث شما بی فایده است 4 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ دوست عزیز به این می گویند سفسطه :icon_pf (44): این بحث با روش بحث شما بی فایده است برادر من 6 ماهه به دنیا اومدی؟؟؟ بهش میگند بحث این چه اخلاقیه که بعضیها دارند و سریع از چماق سفسطه و مغلطه استفاده میکنند!!! شما دوست نداری بحث نکن اما هرکیم جواب میخواد باید چند دقیقه از وقت مبارک بزنه و بحث کنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده